2013. december 8., vasárnap

Első pontozásos körömfestésem-Advent

Sziasztok!

Régen sohasem gondoltam volna, hogy valaha is lesz egy pontozóm, és vele fogok a körmömre szöszmötölni különböző dolgokat (vagyis értelemszerűen pöttyöket). Mivel hamarosan itt a karácsony, és az advent időszak is beköszönt, próbáltam ilyenre venni a figurát, remélhetőleg ez sikerült az arany és a cseresznyepiros lakkok használatával. Ha nem, hát nem, még fejlődőképes vagyok, bízom benne! Nekem már ez is hatalmas dolog, hogy a három bal kezem ellenére ebbe is belevágtam! Fogadjátok szeretettel!

Használt lakkok:
Alaplakk: Rimmel Stronger
Flormar nail enamel fehér- 370-es árnyalat
Aden- arany színű mini lakk (számot nem találtam)
Avon- Dynamo

Bal kéz 


Jobb kéz

Talán a mutató ujj az, ami a legjobban sikerült, meg a gyűrűsujj ami még említésre méltó, szerintem. De kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, persze! :) A legrosszabb a bal kéz kisujja lett, olyan csámpás az egész, egy kicsit elhajlott a tér és a mátrix komplexuma...vagy nem is tudom mi rá a megfelelő kifejezés, körülírás.
 A jobb kezem szerintem jobban sikerült, ott  kisebb pöttyökkel dolgoztam, és szerintem összességében jobban néz ki, mint a másik. Olyan elegánsabb, finomabb az egész. Látszik, hogy a legelsőnél, azt sem tudtam, hogy mi fán terem a pöttyözgetés, nem mértem fel jól a távolságokat sem. De ebből is tanultam! A körömfestéstől meg látszik, hogy elszoktam, mert sikerült néhány helyen máshova is jutni a lakknak. Még jó, hogy rám szóltatok, hogy több lakkozást csináljak, így hátha nem esem ki a gyakorlatból később! 
Fogalmam sincs, mit tudnék még mondani, de remélem a képek azért beszélnek helyettem is, ilyen bejegyzéseknél úgyis ez a lényeg! :)

A nyereményjáték nyertese már írt nekem, a csomagot hétfőn feladom! 

5 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik, olyan kis kellemes, elegáns! :) Ügyes vagy! :)) Még én sem használtam soha életemben pontozót, most akarom én is rávenni magam, hogy vegyek egyet! :D Szép menet lesz, kétbalkezes vagyok! XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nekem sikerült a három bal kezemmel, Neked is fog, kettővel akkor! ;) Ha meg nem sikerül, akkor sincs semmi gond, tanultál belőle és máskor még jobb lesz!

      Törlés
  2. Nekem is nagyon tetszik, olyan kifinomult:) pontozót én is előszeretettel használom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor majd várom a blogodon a Te munkáidat is ám! Nem ér hogy csak én mutogatok! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com