2014. január 14., kedd

Glitteres fedőlakkok amik a birtokomban vannak

Sziasztok!

Láthattátok már, hogy a körömlakkok száma igencsak szép számmal növekszik nálam az elmúlt pár hónapban. Ami nem baj, tekintve, ha értelmes keretek közé próbálom majd szorítani ezt a növekedést. Egyre jobban tetszenek a glitteres, vagy inkább díszítő fedőlakkok. Már az Essence-nél néztem ki az első ilyen darabot, amit követett a többi is. Most párat hoztam bemutatásra belőlük!


Szerintem mindegyikük fel tudja dobni az egyszerű körömfestést is, a kérdés az, hogy van-e az embernek kedve és ideje pepecselni a lemosással. Mert utóbbit én nagyon nehezen élem meg, főleg mostanában. A legelső az a Mr. & Mrs. volt, nagyon sok festéskor használtam őt, a kis hexagonokkal sok gondom volt/van, elég ragaszkodóak, ami nem gond, egészen a lemosásig.

 Utána a 01-es, It's purplicioust vettem meg még augusztus utolsó napjaiban. Őt valamiért könnyebbnek tartom a lemosási procedúra esetében. Valószínű azért, mert kisebb felületen kevésbé ragaszkodóak a glitterek. Bár, azt hozzátenném, hogy olyan sokszor nem használtam ezt a lakkot, mint a hexagonos társát, holott megérdemelné. Úgyhogy, most neki is állok agyalni erről a tényről. Hasonlót szerintem lehet kapni a mostani Essence kiárusításon is, úgyhogy ha valakinek megtetszett volna, az ne habozzon, szerezze be! 


A Models Own áhított lakkjában is vannak ám glitterek (vagy fólia, nem tudom pontosan), de őt is nehezen varázsoltam le a körmeimről. Csak úgy csikorgott a fogam, miközben 1,2,3 mukodj c. mondatot mantráztam. De egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, főleg ha már régóta ácsingóztam rá. A piros társát még elfogadnám, de....Na itt fejezzük is be az álmodozást, maradjunk ésszerű határokon belül! 



De szívesen fogadom a Ti tapasztalataitokat is, mert persze nem csak ezek a lakkok léteznek a piacon! Ha van kedvencetek, akkor említsétek meg, hátha, másnak is a kedvencévé válhat! 

6 megjegyzés:

  1. A Modells Own lakkról nem írtál még ugye? Szemeztem ezzel a kollekcióval is, de végül nem vettem, megvárom, hogy mit írsz róla :) a 01-es Essence topper nekem is meg van, nagyon szeretem, jócskán megcsappant az üvegben, nagyon sokszor azt használom, de van kis millió topperem, nagyjából átszámoltam 20 db plusz-mínusz x darab :) Nagyon szeretem ezeket a csillámos fedőlakkokat, olyan vagyok mint egy szarka, meglátok egyet és vennem kell belőle :D Nem is várom az új Essence kollekciót, egy csomó lakkot kinéztem, ami csak szimplán csillámos fedő...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem írtam róla, de tervben van! :) Úristen én azt hittem, hogy az enyém a sok és hogy minek ennyi topper nekem, már kezdtem rosszul érezni magam...de ezek szerint akkor engedélyezett hogy beférjen még 1-2, mert még nem estem túlzásokba..! :D

      Törlés
  2. Jelenleg a Barry M csillámrengetegére vagyok rákattanva, annyira gazdag színvilágot hoz, a glittereket és csillámokat pedig nem spórolták ki belőle - ugyan a lemosásuk lehúzható alaplakk híján egy komplett program, ugyanakkor kárpótol ez a kis szuper márka a látványával :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg kellesz nézni ezt a csillámtengert! Csak nehogy elsüllyedjen a hajóm, akarom mondani a pénztárcám.
      A komplett programról pedig az jutott eszembe hogy olyan mint a takarítás: egész napos program. :D
      Puszi!

      Törlés
  3. Szépnek tűnik mindkettő :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com