2014. január 9., csütörtök

Kisebb haul

Sziasztok!

Régen volt szerintem kifejezetten beszerzéses bejegyzés a blogon, ezért a december eleji-januári termést szívesen megmutatnám Nektek. Egy pár, számomra még hosszabb távon ismeretlen márka állványához vezetett a sors. Van egy kivétel köztük, ez a Catrice Lip Balm, vagy más néven, ami a csomagoláson van: ajakrúzs, őt már bemutattam a blogon. Na de a többieket még nem!

Sohasem gondoltam volna, hogy megszeretem a vaníliát és hogy az első testvajam a TBS-től ez lesz. Bár így utólag vannak kétségeim, hogy milyen illatot kellett volna válasszak. Valószínűleg legközelebb a grapefruitosra fogok szavazni, a hideg időszakra pedig jó lesz ez a kis tégely, vaníliás darab is.



Az ezüst hétvége alkalmával úgy gondoltam kirúgok a hámból, és betárazok abból, ami elfogyott. Így került a kosárba a Catrice ajakrúzs, a Rimmel alapozó és az Essence szegecses körömdíszítő szett, amit már láthattatok élesben is a blogon, egy körömfestés alkalmával.




A Rimmel alapozó elég érdekes, hosszabb távon kíváncsibb vagyok rá, csak jókat hallottam róla, de egyelőre nem érzem magam meggyőzve. 


Ami még említésre méltó, naná, hogy a rúzsok, amikből betáraztam. Na jó, a kettő közül az egyiket kaptam, úgyhogy ez olyan fél-haul kategória. Szorgalmasan használgatom őket, aztán remélem egyszer csak befutok végre egy részletes tesztbejegyzéssel is!
Rúzsok és árnyalatuk: 
Avon-Berry Berry Nice (17-es számmal jelölik) 
Avon Beauty - Deep Red 



A Nailland standnál pedig januárban is ólálkodtam, úgy gondoltam, hogy a vizsgaeredményeim mellé megérdemlek egy drágább lakkot. Már a nyitáskor kinéztem magamnak ezta Models Own lakkot, csak a kérdés ugye az volt, hogy melyik színben hozom el őfelségét. Végül a kéknél döntöttem. Aztán gondoltam veszek még egy homok hatású lakkot is a Golden Rose-tól, de nehezen jutottam döntésre, egyszer majd el is mondom, hogy miért.
Képeket sajnos nem tudtam készíteni a lakkokról, mert meglehetősen borult idő van, na meg lehet nem is tudnám visszaadni az igazi fényüket, ilyen gyér megvilágítás mellett, úgyhogy egyelőre maradnak a képek, amik a Nailland oldalán voltak fenn. 
Lakkok:
Models Own- Aqua Splash
Golden Rose Holiday 55



Forrás: http://www.nailland.hu/sites/default/files/styles/product_full/public/55.jpg?itok=gxwJl6Dc




Szerintem ennyi bőven elég is volt a vásárlásból, mondom én is, és a pénztárcám is. Ha van valami, amire kíváncsiak lennétek, akkor szóljatok! 

    

5 megjegyzés:

  1. Modells Own <3 nekem csak egy lakkom van tőlük, de még a külső borítást se szettem le, még nem volt szívem kinyitni, meg leszedni :)

    VálaszTörlés
  2. Hát lányok, nem könnyítettétek meg a dolgom, hogy melyiket mutassam be előbb a blogon. De szerintem a GR lakk lesz az, mert most az villódzik megint a kezeimen! :)
    Azrail: Nekem volt szívem kinyitni, azzal kezdtem, rosszabb vagyok mint 1 gyerek az édességboltban ilyenkor, amikor több hónapja vágyok valamire.

    VálaszTörlés
  3. De szépek! A Models Own nagyon érdekel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de el vagyok maradva akkor...:D Pedig meg fogom mutatni egyszer, ha utolérem magamat!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com