2014. február 8., szombat

2014 | Januári kedvencek




Sziasztok! 

El sem akartam hinni, hogy február van. De aztán jött a suli kezdés, meg egyéb finomságok, úgyhogy a vizsgaidőszak után kényelmetlenül horkantottam fel: a január eltelt anyukám, mi lesz veled, jeges az út február másodnapján és úgy jársz mint Magdi anyus, rögtönzöl egy szaltót. Úgyhogy egy visszafogott odúból kimászás után, rájöttem hogy ha már új hónap  van, elfelejtkeztem egy kicsit a múlt havi kedvences rovatról. Ideje ezt pótolni! Most, ezekkel jöttem...láttam...győztem! Legalábbis, amíg nem törtem össze magam, addig biztosan! 

Pozitív csapat
A sort az Avon Naturals cukrozott szilvás permettel kezdeném. Mondtam, hogy esélyes rá, hogy ide kerüljön, igazam is lett, mert januárban csak őt használtam egyedül az illatozásra. 
Viszont ez után az erős kezdés után, hagy mutassam be Nektek a legújabb felfedezettemet: az Aromax légfrissítő sprayét. Még a barátoméknál figyeltem fel rá és onnan loptam az ötletet, hogy ilyen bizony nekem is kell, annyira jó illata van a fahéjnak és a szegfűszegnek együtt, hogy tényleg úgy érzem jobb légkörbe sikerül hozni a szobámat. Több fajtája található meg a boltok polcain, én még a mentolos darabról tudok beszámolni, ami nagyon jó a megfázásos időszakban, segített a bedugult orromnak a humánusabb alvást véghezvinni és nem szenvedtem annyira a szoba levegőjétől. 
A CT naná hogy itt landol, az On and Bronze szerintem bárkinek jó lehet, tényleg mindenkinek jól áll. Aki még nem ismerkedett meg a Color Tattookkal annak ezzel ajánlom az első lépéseket! 
Betört még a hadseregbe a Manhattan korrektor is, amit mindennap használok. A színe is megfelelő, hogyha jól eldolgozza az ember, egyedüli problémám a nehéz eldolgozhatóság, de ez például nem olyan, mint a már régebben említett Balea, nem hagy zsíros érzetet a bekent felületen, így máris jobb szívvel nyúlok utána.





Minek nevezzelek? 
Ebben a csoportban nem tudtam eldönteni, hogy az adott termék most jó-e vagy rossz-e nekem. Kezdve az Alverde makadámiás testvajjal, amit nagyon zsírosnak érzek, de ez nem lenne gond, viszont nem érzem hogy a kezeimet annyira jól hidratálná, pedig nem vagyok egy száraz, kirepedezett egyén. Nagyon nehéz krém, aminek először a nagy hidegekben örültem, de most már nem annyira, így még a sima hétköznapokban használni sem fogom tudni. Nem tudom hányadán állok vele.... Hagyom szerintem érni, mint az Aknesolt akkoriban. Talán beválik ez a "borszerűen kezelem, hogy később jó legyen" hozzáállásom. 

Erről a Rimmel alapozóról csupa jót olvastam akkoriban, ráadásul az ezüsthétvégés akció alkalmával nagyon barátságos áron lehetett hozzájutni  a Rossmannokban, így még jó, hogy utána nyúltam. De úgy érzem, hogy egyáltalán nem tartós rajtam, de legalább, egyelőre nem fogja meg a ruhákat. (Ez pluszpont!) Viszont sárgásnak érzem magam tőle, és úgy érzem egyáltalán nem illeszkedik annyira az arcbőrömhöz, mint amennyire azt én szeretném. Egy kicsit az van bennem most, hogy kár volt leváltani a Catrice alapozómat erre.... 
A CT egy másik színe, a Pink Gold. Tartósnak ő is nagyon tartós, de egy kicsit jobban oda kell figyelni a használatára. Egyáltalán nem az az erős szín jellemzi a szemhéjon, mint a másik társát, így egy kis időbe telt, mire rájöttem a dolgok technikájára, hogy bizony rendesen adni kell az érzésnek és úgy felkenni a szemhéjra. Így már én is szívesen használom, nem hagyom ott porosodni a hétköznapokon sem. 

Kakukktojás 
Az Avon elalvást segítő párnára fújható permet az, ami működik, egy a bajom vele: nem annyira működik, mint a régi, DM-es szelleműző spray. Ha abból fújtam, rögtön ki voltam ütve és aludtam mint a bunda. Az Avonnál nem érzem azt, hogy gyorsan működne és az illata sem annyira tetszetős, mint a másiknak. Pedig úgy örültem, hogy van egy lehetséges utód, el sem hiszitek! Ez a probléma megoldása, szerintem még várat magára....Jónak jó, egynek elmegy, de aki ismerte a másik spray-t, az szerintem tudja miről beszélek, és az is nehezebben tudja elfogadni ezt az Avon változatot.

Összességében így tudnám megmutatni Nektek a januárt. Még lehet, hogy ki lehetne egészíteni a listát, de úgy láttam, ezek voltak a nagy mérföldkövek a használatot és néhány váltást, újítást követően.
Ha van valami ami ismerős,  jobban érdekel benneteket, akkor szóljatok! 

2 megjegyzés:

  1. A CT-t imádom, ez az elalvást segítő Dm-es spray pedig igen jól jönne néha.... nem forgalmazzák már?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A DM-est sajnos már nem. Ha tehettem volna, akkor őt veszem meg újra...:(
      De valamelyik nap láttam, hogy van ilyen elalvást segítő fürdősó-szerűség. Azt még nem próbáltam, de az is a gyerekrészlegen van, mint a régi elalvást segítő spray. Ha tudsz, tehetsz vele egy próbát, hátha!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com