2014. február 15., szombat

The Body Shop haul


Sziasztok! 

Régen néztem be a legutóbbi látogatásom óta, ám amikor megtudtam, hogy jön az áfonyás kiadás, nagyon elkezdte piszkálni az orromat a tudat, hogy vajon ez most milyen lesz. Elvégre eddig még elképzelésre sosem sikerült eltalálnom az adott illatot, pláne nem hosszútávon. (Példának okáért: a mézes családra is azt hittem, hogy fúj, ragadós édeskés méz lesz, holott inkább a virágillat dominált, igaz annyira az nem nyűgözött le.) 




Viszont most meglestem magamnak ezeket az áfonyás dolgokat és ha már ott voltam, egy kis mintát is kértem az eladótól, hogy meglássuk viszonylag hosszú távon hogy is jövök ki az illattal. Igaz, az első benyomások a boltba biztatóak voltak, de jobb nem előre inni a medve bőrére, mert ezzel egyszer-kétszer-párszor már megjártam. 


Ha viszont már ott voltam, gondoltam szétlesek az arcápolás részlegen és megakadt a szemem a mini termékeken. Egy arctisztító kacsintott rám a polcról, majd az eladónő tanácsára, jött velem a tonik is, mert elvileg a kettő együtt teszi észrevehetően a dolgát. A kiszerelés mindkét esetben 60 ml. Azelőtt csak tusfürdőkből, samponokból és testvajakból láttam ilyen mini kiszereléseket, vagy csak azokat vettem főleg észre, de ez most így jó, legalább ha valamit ki szeretne próbálni az ember, nem kell a teljes kiszerelést megvegye. Kísérletezgetni pedig ezek a kisebb kiszerelések jók. 



Tengeri hínáros arclemosó gél- 1090 HUF
Tengeri hínáros tonik- 990 HUF 

Áfonyás testvaj-minta
Áfonyás testradír-minta 




Ui.: Az áfonyás testradír tényleg nagymamám lekvárjára hajaz. Ha beraknánk két  ugyanolyan befőttes üvegbe őket, csomagolás alapján nem tudnám megmondani, hogy melyik ehető, melyik nem. Íz alapján, meg valószínűleg ráfáznék, ha rossz bödönbe nyúlnék.... :)

Ismeritek valamelyiket ezek közül? Ti mire szoktatok betárazni, ha ebben az üzletben jártok? 

3 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan ez a mini Seaweed termékcsalád, még bevetésre várakoznak a fürdő polcán :) A héten muszáj volt elhoznom a kékáfonyás tusfürdőt, mert a Cranberry Joy kifutott tusija után muszáj, hogy legyen itthon valami áfonyás kence.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Húha, akkor lehet hogy majdnem egyszerre olvashatnak majd ezekről a termékekről az olvasók. Minden bloggernek van gyengéje, Neked az áfonya, nekem a cseresznye úgy tűnik.... ;)

    VálaszTörlés
  3. Ki kell próbálni a TBS-ot*-* már oylan sok jót hallottam róluk:DD x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com