2014. február 23., vasárnap

Újra lett véve II.



Sziasztok!

Meghoztam a sorozat második részét is. Említtettem, hogy külön öröm, ha valamit újravásárol az ember, mert az sokszor egy visszajelzést is magába foglal, még pedig azt, hogy a termék jóféle, bevált.
Gondoltam tetszene sokatoknak, ha megtartanám ezt a jó szokásomat, így megint összegyűjtöttem, mi az a termék, ami megéri az árát.



Schauma Selymes Fésülés spray
Nem a legeslegkedvencebb hajspraym, mert az illata nem fogott meg annyira, de ár-érték arányban verhetetlen. 889 HUF, ha jól emlékszem az Acuhan áruházakban. Nekem bő 4-4,5 hónapig bírja a strapát, az illata is kellemes, könnyebben kifésülhetővé válik a hajam is. A hasonló elven működő, kifésülést könnyítő dolgok közül mindenképpen őt emelném ki. Főleg, hogy próbáltam ki sokkal rosszabbat is már 1300 HUF-ért vagy drágábbért...Aki szeretne egy jó, de nem aranyárban lévő darabot, annak ezt ajánlanám! 

Balea Professional Koffeines sampon és balzsam
Most szintén egy másik koffeines sampont nyúzok, de annak is elérkezik az ideje, hogy elfogyjon. Az utánpótlásról meg illik gondoskodni időben... Ezért újra ez után a kombó után nyúltam, egy összehasonlító bejegyzésben pedig részletesen el is magyarázom a döntésem és a hosszútávú terveimet is ezekkel a samponokkal! Ja, hogy többen vannak...
 Már láthattatok egy elfogyasztott párost a blogon, most a Schauma koffeines sampon az, amivel egy összehasonlítós bejegyzést tervezek! 


Öröm ide, öröm oda, úgy érzem nem igazságos, hogy csak én örömködjek itt, úgyhogy ha van kedvetek, írjátok le, hogy mi(k) volt(ak) az(ok) a termék(ek), ami(k) újra a kosaraitokban landolt(ak) az elmúlt időszakban? :) 

     

6 megjegyzés:

  1. Nálam az Alterra aloe vera arctisztító kendő és a gyógyszertári mosdókenőcs (arctisztításra) volt mostanában az újravásárolós. Ezek nagyon bevált az én bőrömre, így eszembe sem jut mással kísérletezni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utóbbiról már én is hallottam, vagy csak látam KM-en, nem emlékszem. Ezt is ki kell kevertetni mint az Aknesolt? :) Vagy már készen meg lehet venni?
      A mosdókenőcs mehet tusolásra is?

      Köszi, hogy írtál! :)

      Törlés
  2. Most én is ezt a kifésülést könnyítő sprayt használom, eddig szeretem, jobban bevált, mint a gliss kur hasonló termékei. A Balea koffeines sampont és balzsamot is szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor van közös pont is! :) Erről beszéltem, hogy a Gliss Kur, meg sokkal drágább kifésülő spray-k mennyire nem váltják be amit ígérnek, 1,5-szeres áron sem. De ez azért legalább csinál valamit, sőt. :) Csak most az illatával nem vagyok annyira kibékülve.

      Törlés
  3. Helló! Bocsánat, hogy kukacoskodom, de a magyar nyelvben nincs olyan, hogy "újra lett véve"
    A magyar nyelv nem használja a passzív szerkezetet, légy szíves ha már blogolsz erre figyelj oda! Helyesen: Újravettem. Ennyi. Köszi G.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm az észrevételed! Sajnos, mivel a szakomat angolul végzem, ez rám ragadt, így megeshet, hogy használok olyan nyelvtani dolgokat is, amiket nem kellene és más nyelvből meg természetesnek veszem. Ezt nézd el nekem, rossz megszokás, majd még dolgozom rajta, és igyekszem rá figyelni a jövőben. De a sorozatnak, ha nem bánod, ezt a nevet meghagynám, ha már az előző is így került fel. Jobb szeretném nem megbolygatni az olvasókat, ha már ezt a címet használom a kezdetek óta.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com