2014. március 18., kedd

Elfogyott 2014/2. kupac



Sziasztok!

Jövök az idén elfogyott második szériával. Elég egysíkú lett szerintem ez az adag, ugyanis többnyire csak fürdőszobai tisztálkodó szerek fogytak el a kezeim alatt. Lehet át kéne keresztelnem a bejegyzést valami elfogyott tusfürdők-habfürdők névre, de remélem máskor már egy kicsit több fajta terméket sikerül elfogyasztanom. Addig is ezt letudom, hogy ne foglalják a helyet másoktól! :) 

Balea cseresznyés tusfürdő
A macskás-cseresznyés tusfürdő. Naná, idővel ez is elfogyott, pedig egy kicsit spúr lettem vele az utóbbi időben, mégis a flakon egyszer csak kiürült. A végére elég édesnek éreztem ezt az illatot, de nagyon szerettem használni. Egy a baj, ha akarnám sem tudnám újravenni, mert megszűnt. Ilyen az én formám...ha valami megtetszik, rögtön megszűnik!



Balea brazil mangós tusfürdő
Még nyáron szereztem be, a második flakon ebből a fajta tusfürdőből. Nagyon szerettem őt is, kár hogy nem lehet újra kapni. Mindegy, van helyette más, nem féltem magamat, valamit csak találok, ami hosszabb távon szerethető. :)

Lactovit tusfürdő
El is fogyott? ( Na, ne már!) El, úgyhogy az utánpótlásról illene gondoskodnom. Valószínűleg nem ezt a kisebb kiszerelést fogom újravenni, hanem a nagyobbat, árban jobban megéri. ( Ugye, így is számít az újra vétel?) Most ő a nagy kedvenc, de szerintem mellé még beszerzek egy nyáriasabb darabot is.


Avon cseresznyevirágos tusfürdő
Az illatát szerettem, de mély nyomokat nem hagyott bennem. Elhasználtam, jó volt, itt a vége, fuss el véle. Az előző Avon tusfürdőmet (gránátalmás-mangós) sokkal jobban szerettem, az illata is sokkal jobban illet hozzám, és tartósabb is volt. Most ez nem jött be, majd talán legközelebb egy másik univerzumban.

Oriflame Berry Christmas habfürdő
Jól elfürdőzgettem vele, szerettem a nagy habjait. Bár ahogyan a víz kihűlt, úgy vett vissza a lendületből ez a habfürdő is. Az illata nem volt kiemelkedően tartós, szerintem felejthető darab. Nem irritált, nem okozott semmilyen galibát, csak azt hiszem, ez nem az én termékem. Van ilyen is...

És akkor most megyek és pakolok a felszabadult helyekre! Végre, valahára csak el fogok férni a fürdőben... :) 

Volt szerencsétek valamelyik termékhez? Kedvencetek van, vagy mindig mást próbáltok ki? 

3 megjegyzés:

  1. a Balesás cicás tusfürdő nekem dezodor változatban volt meg, imádtam az illatát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én arról lecsúsztam sajnos, de láttam ilyen testápolót is. Csak most van egy pár és nem akarok porfogót.
      De örülök, hogy tetszett! :)

      Törlés
  2. Nálam még kipróbálásra vár a cicás tusfürdő, valahogy tavasziasnak éreztem a csomagolást és az illatot is. Most TBS tusik sorakoznak többen is, és nemsokára kifogynak, úgyhogy majd akkor váltok :-)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com