2014. március 29., szombat

Első lépések az ebay függőség felé...avagy megérkezett rendelések



Sziasztok!

Már egy bő 2 hete megjöttek az első tipegések eredményei, ebben a nagy világban. A tapasztalatok jók voltak, így múlt héten újult erővel vetettem bele magamat ebbe az egészbe, a csomagok pedig egész gyorsan ideértek (8 munkanap alatt a BB és a CC krém, 13 munkanap alatt a szegecsek)  Rácsodálkozásomnál viszont csak az örömöm lehetett nagyobb! :) Pár, lényeges dolgot, gondoltam megmutatok Nektek, csak, hogy lássátok, merrefelé érdeklődöm mostanság.

Az eladókat linkeltem mindenhova!

CC krém
Már vagy egy fél éve nézelődtem CC krém után, és mindig nála kötöttem ki ha az Ebay kínálatát lestem. Általában 3 darabos mintát adnak 1500 HUF körüli árban, de most találtam egy eladót, aki 4-et ad kb. 40-50 forinttal drágábban, így őt választottam végül. 32 SPF-et tartalmaz a krém, így azt hiszem, elég jó szintű fényvédelemmel rendelkezik.

 


A csomagolással is meg voltam elégedve, egy buborékos, nagy borítékba volt belerakva, és kaptam egy kis cetlit is, hogy ne felejtsem ám el a pozitív véleményt ebayen. De azért jól esett, hogy így is gondoltak rám, így már nem kell visszanézzem a rendelést, csak bepötyögni az eladó nevét. Ötletes! 
Ha jól láttam, erről a CC krémről nem igazán vannak vélemények, ezért is rendeltem meg, mert gondoltam jó lenne más vizekre is evezni a CC krémek területén. 


Holika Holika BB krém
Eléggé kíváncsi voltam rá, sokat olvashattatok róla más bloggereknál, legalább már 2-3 poszt is született róla, de az előző időkben történt jó tapasztalataim nem hagytak nyugodni, így megrendeltem. Igaz őt ilyen lekövető kóddal kértem, de még így is, elég gyorsan ideért, ugyanazon a napon, mint a CC krém. Én cosmeticsmarket-től rendeltem az enyémet, de érdemes vele vigyázni, mert most, hogy felkapottabb lett, viszi felfele az árakat. Tegnap visszanéztem hozzá és volt olyan termék aminek az ára legalább egy 500-assal szépen felkúszott egy hét alatt. Aki akar, az inkább most rendeljen nála, nehogy a fejébe szálljon a népszerűség, és utána már elérhetetlen árakkal dolgozzon!
Ami nagyon tetszett: Háromszor becsomagolva érkezett a csomag, plusz még a BB krém is be van fóliázva külön, így tuti, hogy előttem senki sem kotorászott még bele! Mintákat is kaptam a csomaghoz, remélhetőleg hasznosíthatóak lesznek.




Körömdíszítő szegecsek
Azt hiszem, a körömdíszítés egyik legkönnyebb módja az, hogyha az ember szegecsekkel dolgozik. Bár a felapplikálással lesznek gondok, de ez hamarosan megoldódni látszik. Van itt minden, csillag, szív, téglalap, kör, deltoid alak, csak győzzön az ember válogatni. A patentot nehézkes kinyitni, és pár szegecs valahogyan kikerült a tuti biztos zárt tartóból, úgyhogy szerintem ilyen teleportáló szegecseket kaptam...Remélem a körmömről ilyen könnyen nem tűnnek el!
A csomagolással annyira nem voltam elégedett, a lehető legkisebb buborékos borítékot választotta az eladó, igaz leragasztotta, de na...a bolha egy kicsit nyüszített alatta, ha értitek mire gondolok. Tudom nem kívánságműsor, de egy 2 centivel hosszabb borítékot jobban díjaztam volna.



Az eladó linkje: http://www.ebay.com/itm/111284505555?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Ha valamire kíváncsiak vagytok, akkor írjatok! Én szívem szerint a CC-t venném előrébb a bejegyzések folyamán. 

8 megjegyzés:

  1. Azok a szegecsek elég csábítóak! :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem is most ért ide az összes maradék csomag, ami kell egy diy posztomhoz, úgy örülök nekik *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is úgy örülök, ha csomagot kapok! Olyan jó érzés kibontani. Mondjuk nekem besegített most öcsém is...:D

      Törlés
  3. Köszi a linket, a szegecsek csábítóak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen, remélem Te is jó üzletet csinálsz! :)

      Törlés
  4. Örülök neki, de a puding próbája az evés, remélem majd megmutathatom hogy milyenek! :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com