2014. április 21., hétfő

Avon Planet Spa elalvást segítő dolgok -A szettről | Teszt

Sziasztok!

Ezt a szettet még Karácsonykor kaptam, azóta jócskán volt idő kitapasztalni, hogy mi az ami beválhat illetve nem válhat be ebből a kis bagázsból. Jól jött, mert lassacskán az utolsó kis cseppjeimet már kipréseltem a DM gyerekeknek készült elalvást segítő spray esetében. Így, nagy várakozással indultam neki ennek az egésznek, hogy mekkora sikerrel, azt mindjárt taglalom is!

A szett három terméket tertalmaz, egy elalvást segítő spray-t ami 100 ml, egy elalvást segítő balzsamot és egy adagnyi fürdősót. Utóbbi lassan az elfogyás közeli állapotba kerül! Na de mi is a helyzet velük?

Fellelhetőség: Avon katalógusok, Avon tanácsadónő, Avont árusító üzletek
Ár: szettben 2600 HUF, egyenként, külön-külön megvásárolva 1200 HUF darabja mindhárom terméknek.

A bemutatásokat aszerint rendszereztem, hogy mennyire tetszett az adott termék, tehát a legjobbtól haladok a legrosszabbig. Először is a spray az amiről mindenképpen mesélnék!




Spray
Ugyan nem olyan jó, mint a DM-es társa, attól még egyáltalán nincs szó rossz termékről. Az illata könnyed, enyhén levendulás, úgyhogy aki nem szereti a bolti töményet, az szerintem mindenképpen értékelni fogja ezt, ebben a kis sprayben!

Tetszik, hogy 2 fújás is elég belőle, nem kell szanaszét locsolnom ahhoz, hogy körüllengjen a nyugtató illat. Ami egy kicsit zavar az az, hogy elvileg egy párnára fújható permetről van szó, én sosem használom a párnámra, csak a levegőbe permetezek, ennek ellenére az ágyneműmre is jut belőle. Ez nem is lenne baj, de az annál inkább, hogy az illata megmarad, és úgy nekem nem igazán tetszik. Pedig pamut az összes ágyneműm, nincs semmi selyem, se elasztikus vacak anyagok.
Árkategória és minőségbeli teljesítés alapján szerintem a legjobb termék a piacon. Van még egy másik fajta elalvás segítő spray amit ismerek, de annak a 4 ezer forintos ára inkább eltántorított, így aki kísérletezni szeretne, annak is inkább ezt, az olcsóbb alternatívát ajánlom!


Fürdősó
Enyhén színezett víz fogadja azt, aki ebbe a fürdősóba invesztál. Az illata nem tolakodó, sőt inkább elenyésző, kellemesen nyugtató. A sódarabok szerintem az átlagosnál nagyobbak, ez az oldódásnál okozhat problémát, de ha kellően meleg vízben használja az ember, akkor nem okoz ez semmilyen gondot!
A mennyiség bőven elegendő több fürdésre is, én már 5-6 alkalommal használtam legalább, de még mindig van a tégelyben egy alkalomra való adag. Jól esett vele fürdőzni, kényelmesen használható, nem kell vele taktikázni, és ez jó! 

Elalvást segítő balzsam

Képről egyáltalán nem ekkora méretre asszociáltam anno, így meglepődtem, amikor a kezembe kaptam a tégelyt és azon is, hogy elég strapabíró, vastagabb műanyagból készült. Az illata kellemes, viszont ez a balzsam, sajnos nem vettem észre hogy bármit is használna.



 Jó illata van, elismerem. De nem tetszik ez a nehéz viaszos érzés a csuklómon és a halántékomon. Ráadásképp az illatát nem is érzem így, egyedül a csuklómon maradt meg elenyésző formában, és a tégely az ami vissza tudja adni az illatot. Ő a leggyengébb ebből a hármas fogatból ez nem is kérdés.

Persze ha szettben van akciósan akkor nem baj ha belekerül a kosárba, de külön nem tartom érdemesnek a rendelésre, annyi pénzt egyszerűen nem ér. Én csak párszor használtam, mert elegem lett az elnehezülő érzésből és abból, hogy nem ér semmit. Pepecselni pedig tudjátok, hogy mennyire nem szeretek... 


Remélem találtatok valami érdekességet, ha mást nem is, de az elalvást segítő sprayt érdemes lehet megrendelni, akár anyukának, nagymamának is, hogyha alvásbeli gondokkal küzdenek!

Ismeritek-e ezt a társaságot?  


Kérdezz....ha van mit!
Less be facebookra....ha nem akarsz lemaradni semmiről!
Iratkozz fel....ha biztosra akarsz menni!
Olvass Twitteren....ha mersz!
Less be az Instagramomra...ha éppen kíváncsi vagy 1 másik szeletre belőlem! Tegnap épp az olajokkal harcoltam, ma pedig a húsvéti csokoládé tűnt el!
http://instagram.com/szepsegcsakneked
    

3 megjegyzés:

  1. Teljesen meggyőztél a termékekről. ;) Remek bejegyzés lett.
    Vaniliarose.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Most elgondolkodtattál a kipróbálásukon. Tegnap sikerült egy órát forgolódnom elalvás előtt :/ :D

    VálaszTörlés
  3. A spray-t használom én is, imádom az illatát. Azt nem tudom, hogy tényleg könnyebben alszok-e tőle, nagyon változó, hogy rögtön el tudok aludni, sokszor pedig órákon keresztül forgolódok. :(

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com