2014. április 6., vasárnap

Blog ajánló IV.

Sziasztok!

Réges-régen volt ilyen bejegyzés a blogon, de ami késik az nem múlik. Lassan már egész jó kis csokorba gyűlnek össze az itt bemutatott blogok.Szeretitek még ezeket a bejegyzéseket, ugye? :) Mindenesetre, a mai kiválasztott is szerintem érdemes lehet a követésre, de a felfigyelésre is mindenképpen!

Tatus blogja 

http://tatusblogja.blogspot.hu/



Bevallom, nem olyan régen akadtam erre a blogra, de annál nagyobb meglepetés volt, hogy egy értelmes, nem a marketingnek behódoló hölgyet láthatok a bejegyzésekben. Az én szimpátiámat igazából azzal érte el, hogy többnyire natúr, inkább Alverde termékeket használ. Igaz, ezekért én nem vagyok oda, de az egyik alumínium mentes dezodorról írt pár sora felkeltette az érdeklődésemet. Nem mellesleg ő is szereti az Avon Superschock spirálját, úgyhogy a közös pont abszolút megvan! :)

A legjobban, az egyik, mostanság kikerült bejegyzésében tudtam vele együtt érezni, nagyon jól megfogalmazott sok mindent, ami anno nekem is nyomta/nyomja a lelkemet a blogolás terén, mindezt tette igencsak irigylésre méltó stílusban, nem pedig pocskondiázva, ujjal mutogatva másokra, ahogyan az sokaknál szokás. Emiatt is figyeltem fel rá és gondoltam úgy, érdemes megmutatnom Nektek is Őt!

A képekkel, ha jól láttam régebben voltak minimális gondok, de azóta rengeteget fejlődött ez a leányzó. (Fontos egy blog élete során, senki sem születik zseninek az anyja hasából, benne megvan a jobbá válni akarás, ami nagy szó! :))  Tehát, kéretik a fáradozásait valamivel honorálni, mondjuk egy kedves feliratkozással, na meg biztatással! Szerintem jó amit csinál, életrevalónak tűnik, így ne hagyjuk veszni ezeket a gyöngyszemeket a blogvilágból!  :)

Ugye bekövetitek Ti is Tatus blogját? Nincs is más dolgom, mint sok szerencsét, és még több látogatót kívánni neki a továbbiakban, bár ehhez Ti is kelletek, úgyhogy...tessék menni, felfedezni az Ő oldalát is!  

4 megjegyzés:

  1. Én már eddig is követtem őt, szerintem is nagyon igényes és jó a blogja. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor Neked nem tudtam újdonságot mutatni, hanem csak egy régi ismerőst! ;)

      Törlés
    2. Az előző részekben voltak számomra újak. :) ;) És neked köszönhetem, hogy rájuk találtam. ;)

      Törlés
  2. Istenem! Most olyan telibe tök vigyorral írok Neked,hogy el sem tudod képzelni! Annyira köszönöm! Tényleg! Ennél szebb meglepetést nem is adhattál volna nekem! Olyan jól esik, mindjárt bekönnyezek,annyira megérintett.Most már értem amit írtál nekem!:) Nem tudom,hogy kifejezni magam, nagyon hálás vagyok Neked! Köszönöm! Nagyon!:)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com