2014. április 27., vasárnap

Elfogyott 3.| 2014

Sziasztok!

Fogynak a termékek, bizony! Ez jó jel, mert ez azt jelenti, hogy istenesen használom őket, már amit...Bár a most hétvégi blogger találkozónak köszönhetően megszabadultam 1-2 "nem használom" vagy éppen perifériára sodort kis terméktől és újakat is szereztem...De ez egy másik dolog!

Most már jóval színesebb a kínálat, mint a múltkori kis csapat esetében, így hálát adok az égnek, hogy én is változatosabban fogyasztgattam a dolgokat, magam körül.





NYC tus
Búcsút kellett mondjak neki, de az utánpótlásról már olvashattatok. 9-10 hónap után elkezd viszont romlani a tartóssága és az állaga, a végén már egy kezelhetetlen katyvasz volt az egész. De, ha csak 9 havonta kell újravenni 800 HUF-ért, az nem olyan vészes, szerintem.

Avon Superschock szempillaspirál
Ő is újra itt van a repertoárban, nagyon megszerettem, már csak egyszer kell újravennem és akkor lesz abszolút dobogós a képzeletbeli spirál listán. Jól hangzik, nem? Mondtátok, hogy még nem volt róla részletes bejegyzés, de akkor szívesen készítek róla! Nem is értem, ilyen fontos tényező mellett, hogyan is siklottam el...


Skin79 BB krém 
Egy kis 5 grammos mintát vettem 785 HUF-ért, ám elég sokáig elég volt. Több mint két hétig tudtam használni, sőt szerintem lehetett volna 3 hét is belőle, ha jobban beosztom az adagot. Ennek ellenére szerintem a legjobb BB amit eddig használtam, így nagyon elgondolkodtam a teljes kiszerelés megvételén. 


Dove gránátalmás dezodor
Őt kaptam, de már megvan az utánpótlás is. Nagyon jó illata van, az izzadástól is véd, viszont nekem valamiért nem lett a kedvencem. Ennek ellenére, nagyon sok lánynál hallottam, hogy nagyon szeretik ezt a dezodort, meg amikor kondiba járok, néha ez a dezodor üti meg az orromat, úgyhogy valami csak van a levegőben.

Sensodyne szájvíz
A Listerine szájvíz arra való, hogy leszomoríccsa' a fogadrú' a fogkövet- Pesten Hallottam csoport, Andus felröhög. Na igen, van benne igazság. Még a lightosabb narancsos verziót is több mint fél évig higítottam, hogy normálisan tudjak vele öblögetni, ezért kifejezetten egy érzékeny fogadra való egyedet kerestem a polcok között. Rá esett a választásom és nem bántam meg, már újra is vettem. Legalább ha mindennap használom, utána nem reagál érzékenyen a fogam, tehát nem kell aggódjak feleslegesen, hogy mikor nyilall éppen váratlanul belém a fájdalom. Abszolút barátságos a fogakkal! 800 valamennyi magyar forintot kóstál, 300 ml, de már őt is vegyítem egy kicsit vízzel, mert töményen már semmit sem tudok elviselni. (Mintha egy rossz öregasszony lennék, így visszaolvasva...)

Schauma Fito-Koffeines sampon
Szerettem, könnyed sampon volt. Már egy régebbi bejegyzésben leírtam, hogy váltogatni szeretném a Balea koffeines samponjával és balzsamjával. Ez a sampon inkább a haj hosszát igyekszik változtatni a gyorsabb növekedési ütemszámlálójával, míg a másik páros erősíti a hajszálakat. Újra vevős mindenképpen!




Rivercowe CC krém
Sokszor láttam Ebayen ezt a CC krémet, elég jó áron adogatják, és mivel nem láttam róla még így külön tesztet, gondoltam hogy megveszem. Ahhoz képest milyen kicsi a minta, ő is ugyanúgy elég 2 hétre, így aki a 3-as mintacsomagot veszi meg, annak bőven lesz ideje kitapasztalni, hogy milyen is ez a krém. Nekem annyira nem jött be így két hét után, szerintem még elhasználom a második tubust is a mintából, és igyekszem a 4 hétnyi használat tapasztalatait megosztani veletek. Egyelőre túl sok biztató dolgot nem tudok mondani. 

Mexx Energizing parfüm
Ő már egy hónapja elfogyott, nagyon sajnálom mert mindig olyan jó kis eredmények születtek akkor amikor megmérettetés közben ezt a parfümöt viseltem. Mondhatjuk úgy is, hogy babonássá tett egy kicsit, és már előre félek mi lesz a következő vizsgaidőszakban. Lehet egy pánikroham következtében újra beszerzem! Igaz hogy kaptam, de ennek ellenére szerintem újra fogom venni, annyira jól sikerült ez az illat és sok energiát ad tényleg, hogyha bizonyítanom kell! :)

Na, szerintem elég sokszínű lett ez a csapat, nem olyan egyhangú mint az előző! Nálatok mi fogyott el? 
Kérdezz....ha van mit!
Less be facebookra....ha nem akarsz lemaradni semmiről!
Iratkozz fel....ha biztosra akarsz menni!
Olvass Twitteren....ha mersz!
Less be az Instagramomra...ha éppen kíváncsi vagy 1 másik szeletre belőlem! 
http://instagram.com/szepsegcsakneked
    

4 megjegyzés:

  1. Ezt az NYC tust néztem - miattad -, és sokak elégedettek lehetnek vele, mert le vannak fosztva az állványok :D Szerintem mindenképp teszek majd vele egy próbát, ha találok egyet valahol :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húha, na ez már igen! Akkor lehet sokan hallgatnak rám! :D Ha tarthatatlan a helyzet, szóljál, ha jól láttam az Árkád Rossmannban mindig van szinte, és akkor küldök egyet! :)

      Törlés
  2. A Dove dezodorából már a sokadikat fogyasztom (nagy kedvenc az uborkás nyáron!) , ez az egyetlen márka ami bevált. Aztán jött később a Rexona MP dezodora, de mindig lesz mellette egy Dove fújós verzió is, abszolút kedvencem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg azt nem próbáltam még, de tudom, hogy sokan szeretik az illatát és én is éreztem már valahol, azt tudom!
      Én most az alumínium mentesekre vagyok most rákattanva, most tesztelek is egyet, kíváncsi leszek, hogyan alakul majd a kapcsolatom ezzel. Az előző kedvencem sajnos idő előtt beszüntették, elég mérges voltam...

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com