2014. április 20., vasárnap

Glamour napi termés

Sziasztok! 

Múltkoriban, még a terveket szövögettem, de hogy ebből mi került megvalósításra vagy éppen mi nem, még nem esett szó a blogon. Így, a továbbiakban ezek kerülnek bemutatásra. 

A kinézett táskát megvettem, bár utólag meggondolva, egy kicsit furcsa kézben hordani, viszont a hátamnak nagy megkönnyebbülés amikor az 500 oldalas könyvet cipelem benne az egyik hard life napomon. Egy táska rendszerezőt is rendeltem hozzá, ami még nem érkezett meg, mi több, nem is fog, mert már beszéltem Ebayen az eladóval és feltehetőleg lenyúlták a csomagot. Úgyhogy most egy kicsit gondban vagyok... 


Újra vétel szempontjából nem hagyhattam ki a NYC szemhéjtust, ami nagyon is megállja a helyét a harcban, akinek olajos a szemhéja, nyugodtan tegyen egy próbát vele, az ára sem vészes egyáltalán! 

Color Tattoo-t végül nem vettem, mert rám jött a lázadhatnék. Vicces, mert amúgy csak 1-2 helyen láttam hogy megfogyatkozott volna a szín készlet, de többnyire mindig volt minden színből a drogériák polcain, feltehetőleg az emberek az új ár miatt nem kapkodták szét. Sosem felejtem el, előttem a boltban nézelődtek és rácsodálkoztak hogy: Te Juci, ez tényleg ilyen drága volt? Én valami 1700-ra emlékszem, na mindegy, ez akkor is jön velem, akció van rá. Valami ilyesmire számítottam amúgy, csak nem hittem, hogy szemtanúja is leszek egy ilyen beszélgetésnek. 

Ajakkontúr ceruzát végül a Rossmannban néztem, a Catrice pultnál. Nagyon baráti áruk van, 649 HUF-ért és azóta kipróbáltam magamon is. A minőség köszönő viszonyban sincsen az árral, jó értelemben! Róla mindenképp szeretnék egy külön bejegyzést is, mert azóta megismerkedtünk és nagyon jó barátságban lettünk. Egy másik árnyalaton is gondolkodom, ez nem lehet véletlen! 

A körmeim enyhén borzalmas állapotban leledzenek, 2 hete pedig pont a Rossmannban tévedtem el ezt a körömerősítőt keresve. Most megtaláltam, így nem is volt kérdés, hogy jön velem haza! 

Sajnos, kisebb letargiába estem amikor nyitás után 1 órával már nem volt egy Catrice all matte alapozó sem az én színemben, az Árkádban lévő Rossmannban. Közben más színekből ott állt 4-5 darab a pultban, gondolom a legvilágosabból is ennyi lehetett. Nagyon elszomorodtam, mert nagyon szerettem volna újravenni, főleg a -25% miatt. Talán ez az, ami negatív élményként maradt meg bennem. Helyette felhasználtam a DM-es Max Factor kupont a Long Lasting Performance alapozóra, így ha extra fedésre lesz majd szükségem, nem leszek majd gondban. Annyi a csínja, hogy nem szabad túl sokáig egyhuzamban használnom, mert kiüti az arcomat. 

TBS-ben is jártam, ahol még régebben kinéztem ezt a Pink grapefruit parfümöt, és egy testvajat is szerettem volna ebben az illatban, mert a kis minta alapján meggyőzött anno. -20% volt azon a hétvégén az ő üzleteikben is, és mivel nem sikerült az áhított alapozót megvennem, úgy döntöttem, megérdemlek egy kis csomagot. Így nem sokkal fizettem többet, mintha csak a parfümöt és a testvajat vettem volna meg. Legalább az egész kis családot ki tudom próbálni. Bár, az általam ismert legjobb testradírt szerintem nem fogja letaszítani a trónról, de a többi termékkel akármi megeshet. 


Ez volt az én Glamournapom. Nem vagyok teljesen elégedett, de amit nagyon szerettem volna beszerezni, abból csak 1 muskétás maradt ki. Ez jó arány, nem? :) 
Ha van kedvetek, meséljetek Ti is a Ti napotokról, tudom, sajnos voltak negatív élmények, meg kupon összevonhatatlanságok, meg rosszindulatú kasszások, én szerencsére kedves embereket fogtam ki, bár ez lehet hogy a délelőtti látogatásaimnak köszönhető. 



9 megjegyzés:

  1. Na ennek örülök, hogy megtaláltad az Eveline körömerősítőjét :) Nekem azt hozott a Nyuszi, mert fogyóban van :)
    A TBS termékekről lesz teszt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nehezen, de meglett! Csak eléggé máshol kell keresni, mint ahol gondolná az ember.:D
      Lesz, hogyha szeretnétek! A parfümről terveztem írni, de ha a többi is érdekel, akkor persze! :)

      Törlés
  2. Szupi kis zsákmányok, én mindössze egyetlen kupont váltottam be, azt is a New Yorkerben, vasárnap, zárás előtt negyed órával: berohan, polcról leemel, rohan a kasszához :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ügyesen csináltad, nem számít hogy mikor, ha előtte negyed órával akkor is számít! :) Lehet a héten találkozunk, ha minden igaz! :D

      Törlés
  3. Remek dolgokat szereztél be. ;) Viszont azt hallottam hogy, sajnos a TBS parfüm nem túl tartós. De azt hiszem a probléma orvosolható azzal ha arra a területre vazelint kensz ahova aztán fújni akarod. :)
    Rose<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos érzem, de remélem orvosolható azzal a tippel, amit mondtál! :) Ha nem, akkor így jártam, utólag kár rajta bánkódni! :(

      Törlés
  4. Minden nagyon jól néz ki! :) Az Eveline nekem is megvan, tényleg nagyon jó. Végül a Rossmann-ból csak elhoztam a fekete Color Tattoo-t.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper, akkor olyan rossz nem lehet ez az Eveline körömerősítő! Végre valami ami kiemelkedően jónak tűnik! Ejnye, hogy Te nem lázadtál a CT emelés ellen! :)

      Törlés
  5. Én müllerben jártam vasárnap(10e), meg előtte dm-ben, az is kb 10e volt. A hm-be nem mentem be, mert tömeg volt, inkább előtte 1 nappal megvettem azt a felsőt, amit nagyon akartam, a többit most, húsvét előtti pénteken kedvezmény nélkül.Calzedoniaban is jártam, 2 farmer leggings jött velem, egy fekete és egy s.kék fél áron 4500.- volt darabja. Tezenisben is voltam. Ja és a Mangoban vettem elég sok dolgot :)
    Zita

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com