2014. április 23., szerda

Újravettem III.

Sziasztok!

Mielőtt belecsapnék a közepébe, fontosnak tartom, hogy megosszam veletek azt, hogy ez még mindig az Újra lett véve sorozat, csak át lett nevezve, mert szó érte a ház elejét, így hát változtattam.

Régen volt ilyen bejegyzés, pedig mindig örülök, hogyha valami annyira beválik, hogy újra és újra felkerül arra a bizonyos listára. Főleg nálam, mert szeretek kísérletezni! Most pár újravett dolog ismét reflektorfénybe léphet...Ezek most a következők: 



NYC szemhéjtus
Az előzőből még van, de több mint egy éve használom a legelső darabomat, és idejét láttam annak, hogy leváltásra kerüljön. Már csak azért is, mert szerintem ahogyan fogyasztom és minél jobban nyúzom, annál nehezebb kezelni, így inkább az új megvételénél döntöttem. Egyébként tökéletesen használható 9-10 hónap után is, de az egy év lejártával elkezd csintalankodni, így olyankor már érdemes megszabadulni tőle és egy újat beszerezni. Olajos szemhéjú lányoknak szívesen ajánlom! 

Avon Superschock szempillaspirál
Mondtam, hogy újraveszem, igaz? :) Nagyon megszerettem, köszönöm, hogy megismertettétek velem anno! Sajnos a másikat nagyon elnyúztam, épp itt volt az ideje az újításnak. Ő is használható, de úgy vagyok vele, most jobb ha egyszerre cserélem le ezeket a szemrevalókat, hogy tényleg tiszta lappal induljak.

Max Factor Long Lasting Performance
Szerintem ő az első drágább alapozó, amit újravettem. Igaz kényszerhelyzetben vettem újra, de régen is szerettem. Annyi a dolgom, hogy nem viszem túlzásba a használatát, így az idővel felbukkanó pattanásoknak az esélyét jobban le tudom csökkenteni. Igazán tartós, szerintem megéri az árát, pláne -50%-os kuponnal nagyon jó vételnek bizonyul. 

Legközelebb remélem már az elfogyottas bejegyzéssel tudok jönni, a múltkorihoz képest elég sokszínűre sikerült a lista, így érdemes lesz követni!

Kérdezz....ha van mit!
Less be facebookra....ha nem akarsz lemaradni semmiről!
Iratkozz fel....ha biztosra akarsz menni!
Olvass Twitteren....ha mersz!
Less be az Instagramomra...ha éppen kíváncsi vagy 1 másik szeletre belőlem! 
http://instagram.com/szepsegcsakneked
    

Ti mit vettetek újra mostanság? 


8 megjegyzés:

  1. A Super Shock szempillaspirál nálam is folyton visszatérő kedvenc, sokkal jobban bevált, mint a 2-3-szor ennyibe kerülő drogériás termékek, akkor pedig minek kísérletezgessek, nem igaz? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Ha jobb a több ezres spiráloknál, akkor tényleg nem érdemes elpártolni mellőle! :) Bár néha nem árthat kimozdulni a komfort zónából, de ez nem kell olyan gyakori legyen, csak 1-2 kilengés esetében. :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Sajnálom, rossz olvasni ilyenkor hogy nem mindenkinek klappol az a valami, ami nekem igen! :(

      Törlés
  3. Én nem igazán szeretem az Avonos spirálokat. Volt már nálad teszt róla? Szívesen megnézném élesben, hogy milyen pillákat varázsol :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem külön teszt még nem volt róla, de akkor jó, hogy erre a hiányosságra felhívtad a figyelmet, akkor pótolom! :)

      Törlés
  4. jajj, de szeretem ezeket a posztokat :) a NYC tusról már máshol is hallottam, hogy szuper.. tényleg ennyire jó? mennyire tartós?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, ha valakinek tetszenek ezek a posztok, legalább tudom, hogy van értelme megmutatni, hogy igen, valami még mindig régi ugyan, de kedvenc! :)
      Szerintem szupertartós, bár az én szemhéjam csak enyhén olajos, extrém olajos darabon nem tudom hogyan működne, de szerintem szép kis darab. Viszont 9-10 hónap után a tartóssága érezhetően romlik, akörül őt érdemes leváltani, mert több vele a macera, mint az öröm. Ezentúl, szerintem én is így fogom csiszolni a kapcsolatomat, vele! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com