2014. május 3., szombat

Áprilisi kedvencnek kikiáltottak 2014



Sziasztok! 

Aki szemfüles volt, észrevette hogy bizony elmaradtak az utóbbi időkben a kedvences posztok. Ennek jó magam is az oka vagyok, mert volt hogy készen volt a kupac, de 10 nappal a hónap megkezdte után, nem volt képem beharangozni, nem éreztem volna ugyanolyannak. Pár nap késés nem a világ, de 10 vagy több nappal már megette a fene, szerintem. Ráadásképp akkoriban nagyobb változások szelei sem kaptak belém, így feleslegesnek gondoltam, hogy ilyenekkel zaklassalak Titeket. 

Azóta viszont a kezembe került jó pár újdonság. Úgyhogy, engedjétek meg, hogy a tárgyra térjek!




TBS Pink Grapefruit parfüm
Mit ne mondjak, igazatok volt, hogy nem a legtartósabb parfümbe sikerült beruháznom. Viszont az illata valami fenomenális, úgyhogy, amíg nem találok valami hasonlóan kesernyés darabot, addig őt szeretném használni. Nagy kár érte, mert amúgy szerethető illata van az én számomra. 


TBS testvaj
Hála az égnek, a következő testvaj vásárlásnál elővigyázatosabb voltam és egy minta darabbal kezdtem, csak ezután jött az 50 ml-es kiszerelés. Így jött ez a testvaj. Amiatt vettem meg, mert szerintem elég könnyed ahhoz képest, hogy testvajnak van titulálva. Ha megnézitek kicsit vizes állagra hajaz, de pont emiatt tetszett meg, mert nem az a tömény valami, amitől a levegővétel is nyűgössé válik. Tetszik ez a fanyarkás illata, kijózanítóan hat az édesebb, gyümölcs-kosarakra hajazó parfümök után.



Aloe vera gél
Még Tündér kert-Rita blogján futottam bele az aloe gélbe, nagyon-nagyon régen, legalább 1,5 éve van ennek, ha nem több. Na azóta terveztem megvenni és eddig elég hasznosnak bizonyult. Remélem a jövőben is tartja magát ehhez a pozitívumaihoz! 



GR-24: körömlakk
Nem sokat lakkozgattam mostanában, de a legtöbbször viselt lakk egyértelműen ez a piroska volt. Mások is megjegyezték már, hogy mennyire jó ez a piros, úgyhogy, csak ajánlani tudom, hogyha egy szuper piros színt kerestek! 



Holika Holika BB krém
Nincs értelme titkolnom, a Rivecowe CC krémmel eléggé felsültem, lassan a három hét használata után éreztem úgy, hogy nekem ennyi elég abból a krémből, és inkább átpártoltam a Holika Holikához. Egy külön bejegyzésben el is árulom, hogy miért. Eddig jónak tűnik ez a krém, a slamasztikából remélem igyekszik kihúzni, bár a másikhoz is nagy reményeket fűztem, így vannak fenntartásaim most már... Ugyan nem használtam sokszor, de volt hogy határozottan javított a bőröm állapotán, kíváncsi vagyok hosszabb távon mihez kezd velem. A CC krém közben is néha-néha erre fanyalodtam, így nem csak kétszeri használat után került be ide, ez a krém.  Egyelőre megelőlegezem neki a kedvenc nevet. Hogy jól tettem-e, meglátjuk. 

Ezek lettek volna a mostani kedvencek, bár még régebbről jó pár ismerős visszaköszön, őket felsorolásszerűen említem meg, mert már nincs pofám tizedszerre is berakni a kedvencek közé:
Avon Superschock szempillaspirál
NYC szemhéjtus
La Rive-Love Dance parfüm 


Remélem hasznosnak találjátok ezeket a bejegyzéseket is, nincs is más dolgom, minthogy a Ti kedvenceiteket is elolvassam a kommentek között! :) 


Kérdezz....ha van mit!
Less be facebookra....ha nem akarsz lemaradni semmiről!
Iratkozz fel....ha biztosra akarsz menni!
Olvass Twitteren....ha mersz!
Less be az Instagramomra...ha éppen kíváncsi vagy 1 másik szeletre belőlem! 
http://instagram.com/szepsegcsakneked
     

6 megjegyzés:

  1. Én a testvajak megszállottja vagyok! Ha bővebben is írsz majd erről, annak örülni fogok! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor felvéve a külön készítek róla bejegyzést c. listára! :) Örülök, amikor így kértek dolgokat, mert akkor biztos olyan bejegyzésekkel tudok jönni, amik Titeket is érdekelnek! :)

      Törlés
  2. Még csak a grapefruit tusfürdőt szagoltam meg éppen ma a The Body Shopnál, de odáig voltam meg vissza tőle, wow! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is van egy mini tusim ám! Meglátjuk, hogy én mit gondolok róla, mindjárt elfogy a Lactovit, úgyhogy ezután ő következik! :)

      Törlés
  3. Imádom a Pink Grapefruit illatát, régóta szemezek már vele én is :)

    VálaszTörlés
  4. Jaj, de jó! Én is nagyon szeretem, csak sajnálom hogy a parfüm nem annyira tartós, mint amennyire annak lennie kell(ene). De amíg csak őt ismerem ilyen kesernyés illatban, nincs mást tenni, a lehetőségeim korlátozottak. :(
    Szerintem mindenképp kérj mintát belőle! :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com