2014. május 23., péntek

Vegyes Haul | 2014 május

Sziasztok! 

Haladnak a napok, pörögnek az események, a vizsgák és miegymás, és néha nehezen, de igyekszem utolérni magamat a blogon is. Az utóbbi időben összegyűlt jó pár dolog, de ezek közül csak pár érdekes újdonságot szeretnék megmutatni nektek. 



Bioderma felfedező csomag
Még múltkoriban kamii blogján láttam ezt a csomagot, és bevallom az ára igazán levett a lábamról, mert ennél olcsóbban szerintem nem igazán lehet kipróbálni ennyi mindent a Biodermától. A csomagban van egy 100 ml-s micellás víz (pont kapóra jön, mert a Loreal darabja mindjárt elfogy, végre!). Ezenkívül egy 5ml-es arctisztító és egy 15 ml-es pórusösszehúzó krém lapul a mini csomagban. Még egy 500 forintos kupon is lapul benne, amit akármilyen Bioderma termékre felhasználhattok. Ez a csomag zsíros, vagy éppen kombinált bőrűeknek való, így aki kíváncsi, az szerintem nem hagyja ki ennyiért ezt a csomagot. 1290 HUF, az 5000 valamennyi helyett, ami azért elég szép engedmény. 




China Glaze
Életem első China Glaze lakkját is megvettem, aminek története van. Eddig eléggé elzárkóztam a márkától, sosem néztem még csak a lakkok felé sem, ám a bloggertalin gondoltam, hogy megnézek pár darabot magamnak, elvégre a blogokon bemutatott darabokon kívül nem is láttam egyet sem közülük. Az akciós részlegen botlottam ebbe a darabba, amit ugyan nem hoztam el rögtön, mert egy jó 1 hetes gondolkodás előzte meg azt, hogy a polcról leemeljem. Nagyon szép színe van, kár hogy már most látom, hogy lehetetlen lesz lefotózni....:) 



Puma Brasil parfüm
Ez a kis parfüm vélemény nyilvánításra érkezett a Prestige Products-tól. De még mielőtt nagyon belevetném magam hozok egy másik parfümről is egy bejegyzést. Első körben tetszik az illatfelhő amit ez a parfüm ad, de szerintem pont sikerült azokra az illatokra fókuszálnom, amik másnak nem tűnnek fel, úgyhogy majd meglátjuk. Egyelőre, igyekszem egy másik parfümről hozni a véleményt! 

Apropó, ne felejtsétek el, hogyha van valami közölnivalótok az oldallal kapcsolatban, akkor szívesen várom az észrevételeiteket! A kérdőív holnap délig marad kinn az oldalon, így ha valaki esetleg úgy érzi, hogy véleményezne az megteheti a következő linken keresztül! A többieknek, köszönöm, hogy kitöltötték! :) 

11 megjegyzés:

  1. A Bioderma felfedező csomagját szerettem volna én is kipróbálni, de itt nálunk ez lehetetlen küldetésnek bizonyult!!:((
    Pedig ennyiért vétek kihagyni! A bosszantó az, hogy a Bioderma oldalán azon gyógyszertárak listája ahol elvileg kapható rég elavult, valamelyik patikának már rég nem is az a neve vagy már nem is árusít Bioderma márkát.
    Kábé 6 gyógyszertárban jártam ahol elvileg lehetne, de sehol semmi, sőt nem is hallottak erről az akcióról. Egyetlen hely volt, ahol felajánlották hogy utána érdeklődnek és megrendelik de kiderült, hogy (már) nem rendelhető. Így jártam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj! Figyelj, hátha rád mosolyog a szerencse...Én eggyel több csomagot vettem, mert nyereményjátékra szánom, kitudja, ha jelentkezel majd, akkor Te nyered meg, mert bevonzod. :) *Na most ki spoilereztem magam azt hiszem!*

      Törlés
    2. Kedves B Nixon, megkérdezhetem, hogy melyik városban szeretnéd beszerezni a Sébium Felfedezőcsomagot? Szeretnék neked segíteni, hogy biztosan ne maradj le róla. :)

      Törlés
    3. Szia Pancsee! Ó, nagyon köszönöm, igazán kedves vagy. Ha nem gond, megadom az email címem és ott egyeztetnénk. Egyébként Szegeden lenne hozzám a legközelebb vagy még ideálisabb a kisváros ahol élek, de a többit email-ben ha nem gond.a Légyszi írj nekem yarrick@citromail.hu címre pontosíthatnánk, köszi! :)

      Törlés
    4. Andus! Neked pedig ezer köszi, hogy szóltál! :))

      Törlés
    5. Szívesen, örülök ha egymásra találtok és segítitek egymást! :)

      Törlés
  2. Na, végre sikerült akkor beszerezni a Bioderma csomagot! :) Örülök!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak félig enyém az érdem! :D Viszont akkor rájöttem, hogy nagyon tuti kis patikád van...Ilyenkor sajnálom, hogy nem pesti vagyok!

      Törlés
  3. A Bioderma csomag patikában vadászható?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen, Oktogonnál lévő patika biztosan jó, ott tuti van, de szerintem Blahán és egyéb központibb helyeken lévő patikákban is bátran kereshető! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com