2014. június 21., szombat

Ebay | Majd elepedek értük, úgy várom!

Sziasztok!

Isten tudja már, hogy mikor volt az a nap, amit nagyon vártam már a földi pályafutásom alatt. (Na jó, a vizsgaidőszak vége kivételt élvez ám!) Viszont, eléggé rákaptam az internetes rendelésekre, főleg az Ebayre, ami ugye korunk egyik legnépszerűbb lapja. Sok mindent kinéztem, megrendeltem, és már epekedve várom, hogy mikor hozza őket a postás! És remélem, hogy hozza, mert már kezdek türelmetlen lenni....Nem is én lennék, ha nem! Ha érdekel, mi az ami annyira megtetszett, hogy a kosaramban landolt, akkor olvass tovább, ha nem, akkor is, hátha a Te kosaradban is landol, annyira megtetszik valami! 

Statement nyaklánc
Már 2 éve, hogy az Avonból egy menta színű lakkal nyomultam nyáron, ami azóta sajnos nincs túl jó passzban. Úgy gondoltam, nem csak körömlakkban kéne újítanom, hanem beszerezni egy szép nyakláncot is. Ezt a darabot még anno Mea mutatta nekem, és amúgy eddig utáltam a statement nyakláncokat, de ez az egy levett a lábamról, úgyhogy fogtam magam és rá 1 nappal meg is rendeltem.
Link az eladóhoz/termékhez
Ennyiért vettem: 1180 HUF
Most: 1120 HUF



Órák
Kicsi koromban volt utoljára karórám, de az se volt hosszú életű, ha értitek mire gondolok. Igen, Andus lezúzta, mert annyira jó gyerek volt, hogy már akkor is össze-vissza törte magát, vagy éppen eltőkítettem valahova, mert annyira tudtam akkoriban vigyázni a dolgaimra. Azóta persze szigorodott a helyzet, viszont Krisztinél láttam meg a virágos órák valamelyikét és az egyik Geneva órát is, amiből sajnos az eredetileg kinézett darabom elfogyott. Semmi baj, jó tengerész lévén (akarom írni: tengeri beteg lány lévén) egy tengerészkék darab mellett tettem le a voksom. Reméljük jó választás volt és hogy a postást bácsi ezeket is hamar eljuttatja hozzám! (Mondom hamar eljuttatja hozzám...Várok..Még mindig várok!)
1. Geneva óra
Link a termékhez/eladóhoz
Ár: 550 valamennyi volt, nem tudom miért emelte fel az eladó ennyire az árat!
Most: 672 HUF
2. Virágos óra
Link a termékhez/eladóhoz
Ár: 435-437 HUF-ért vettem, itt is drágultak az árak azóta sajnos.
Most: 524 HUF




Karkötők
Hirtelen felindulásból vettem meg ezt a tengerészes darabot- igen, kísértem a sorsot, rosszul vagyok a vízen, hajón bárhol,de a tengerészes-kékes dolgok jöhetnek. A vasmacskákat amúgy is szeretem. Nem volt drága darab, de remélem hordható állapotban ideér mindkét kinézett karkötő! A végtelen jellel díszített lánc is becsúszott, de őbenne nem vagyok biztos, hogy jó ötlet volt beadni a rendelések közé. Késő bánat, eb gondolat! De, ha azt számolom, hogy csak ez az egy darab kerül fel a havi felesleges dolgok listájára, akkor nem vagyok olyan rossz, ugye? (Nem mintha mentegetném magam, legközelebb majd alszok még egyet mielőtt nagyon nekilódulnék a dolgoknak!)
Mindkettő karkötőt egy eladótól rendeltem!
Link a termékhez/eladóhoz 
Ár:  1. karkötő: 250 HUF körül volt | 2. karkötő:
Most: 1. karkötő: 286 HUF | 2. karkötő: 

Remélem mindegyik csomag ide talál hozzám, jó lenne már kipróbálni őket, és megnézni hogy mennyire van összhangban a fényképen lévő termék az igazival! :)
Ti rendeltetek valamit mostanában? 

7 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ugye? Még mindig nem jött meg, kezdek türelmetlen lenni.

      Törlés
  2. Ooo milyen jó az a kék óra! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, rendeld meg Te is, ha ennyire tetszik! :)

      Törlés
  3. Te nem félsz a tengertől, csak nagyon tiszteled :P
    Szuper dolgokat rendeltél, mindegyikre nagyon kíváncsi vagyok! Mostanában az Aliexpress oldaláról rendelgetett nekem a zuracskám fülbevalót meg nyakláncokat, eddig 1 kivétellel tökéletes terméket kaptam, egy nyakláncnál lett csak iszonyat rövid a lánc hosszúsága.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áhh, én félek tőle, vállalom! :)
      Én csak hallottam az Aliexpressről, de kipróbálni még nem mertem. Lehet hogy ott, nem is lennének annyira kedvemre való dolgok, nem tudom, de majd megnézem magamnak a Te ajánlásod alapján!

      Törlés
  4. A tengerészes óra nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com