2014. június 9., hétfő

Májusi legjobbak | 2014

Sziasztok!

Kicsit késve hozom megint a bejegyzést, de remélem, hogy ettől függetlenül szívesen olvassátok el. Pár újdonság is került a kosárba, de pár régi kedvenc is újonnan felfedezésre került a múltból, így azt hiszem sikeres volt ez a hónap!



Holika Holika BB krém
Sokat hallhattatok már róla, ha igénylitek, és nem unjátok még, hogy a csapból is ő folyik, akkor szívesen készítek róla külön bejegyzést. Én egy kicsit jobbat vártam egymagában tőle, de ez az én hibám lehet. Ettől függetlenül szerethető darab, bár nekem sajnos ő nem tud javítani a bőröm állapotán a használat mellett.

Oriflame teafás golyóbis
Ha jól láttam, őt már nem is lehet kapni, hála az Oriflame termékek megújulásának, úgyhogy lehet gondban leszek az utánpótlás beszerzésével.



China Glaze
Csak őt használtam ebben a hónapban, nagyon tetszik a különleges színe miatt. Nekem ez a méregzöld! :)

Avon rúzs- Árnyalat: Deep red
Szeretem használni, igaz sajnos annyira nem tartós mint amennyire én azt szeretném. Minden esetre ha nagyon akartam valamit viselni az ajkaimon akkor most Ő volt a soros. (Szégyen gyalázat, hogy nem a Berry-berry nice. Hát ilyet!)



Régi kedvencek voltak még:
NYC szemhéjtus
Avon Superschock spirál
Rexona Maximum Protection a vizsgahajszában


És persze a május abszolút kedvence a vizsgaidőszak volt.(Remélem érzitek a gúnyos félmosolyos hangsúlyt.) Nem mertem elkiabálni, de 5-én végeztem mind a 12 vizsgámmal, megvártam, míg beírásra kerül mind, mert nekem csak ez ad biztonságot, úgyhogy most már valami nyárszerű veszi a kezdetét, ha minden igaz...:)

 
Az utolsó két kép lelőhelye: Pinterest: Lisanne nevű felhasználó
Annyira megtetszettek, és gondoltam berakom ide jelzésképpen, hogy bizony már nyár van! Alig vártam ezt nyári gyerekként, hogy végre aszalódhassak, kutyát fürdessek, nyugalom legyen, ne legyen iskola, ne legyen vizsgaidőszak, de jöjjön a szülinapom, az évforduló meg mindenféle ünneplésre okot adó dolog! :)

5 megjegyzés:

  1. A BB-ről szívesen olvasnék tőled is. :)
    Gratulálok a vizsgákhoz, jó pihenést! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, már kijárt! :) Pihenés annyira nincs, most rohangálhatok mindenfele, sok a program a nyárra is, de könnyebb beosztani így az időt, mint a vizsgák mellett! :) A BB-t akkor felvettem a listára, még várok vele, főleg ebben a melegben, kitudja mit hoz ki belőle ez az időjárás.

      Törlés
  2. De jó Neked! :) Nekem még mindig van hátra 2 vizsgám. :/ A BB krémet én is használom, szerintem nagyon jól működik a bőrömön és nem üt el a bőrszínemtől. Van nekem is egy olyan Oriflame-es teafás oldat, amit nem használok (és szerintem már nem is fogok), mivel már nem gyártják, szívesen átadnám Neked, ha ennyire bevált, akkor ne vesszen kárba. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok sikert a maradékhoz, remélhetőleg már az egyiken sikeresen túl vagy! :)
      Nagyon kedves lenne tőled, hogyha átadnád, én örülnék neki, mert akkor pár hónappal kitolódna a kálváriám az utánpótlást illetően! Esetleg tudsz adni egy e-mailt, amit gyakran nézel? :)

      Törlés
    2. Köszönöm szépen! :)
      A beautymaniacvideos@gmail.com-ra írhatsz e-mailt, és akkor ott megbeszéljük. :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com