2014. június 15., vasárnap

TBS Grapefruit parfüm | Teszt

Sziasztok!

A Glamour napokon esett erre a parfümre a választásom, mert a testvaj minta anno meggyőzött. Tetszett a fanyarsága, citrusossága, úgyhogy bátran mertem kérdezni is vele kapcsolatosan, még pedig, hogy mire is ruházzak be: testpermet vagy parfüm. Nyilván a parfüm tartósabb, tudtam is és az eladó is ezt látszott megerősíteni. Azóta jobban megismertük egymást...



Mennyiség: 30 ml
Ár: 3890 HUF / -20% -al 3112 HUF 

Egy parfümnél nyilván az illat az, ami számít, erre nem lehet panaszom, pont annyi van benne amennyi kell, viszont a tartóssággal igencsak vannak problémák. Én bevallom egy parfümtől nem 2-3 órát várnék el, hanem legalább 5-6-ot. A baj az, hogy még a testvaj és a tusfürdő használatával sem lesz érezhetően tartósabb az eredmény, csak az illat intenzitása, érezhetősége lesz jobb (ami nem baj, de akkor sem hosszabbítja meg az illat időtartamát).

Szerintem a parfüm elég gyorsan fogy, a szórófej rendesen spricceli kifele az anyagot, így nem valami gazdaságos, hogyha újra vételről van szó. Mindenesetre, nekem nagyon bejön az illata, de tőr a szívbe, hogy a tartósságon még egy kicsit javítani kellene. Most viszont, a legnagyobb melegekben ezt használom, a citrusossága és savanykás illata segít elviselni ezt a kánikulai meleget, mégsem nyom el, mint sok más parfüm például.



Remélem sikerül majd, valami hasonlót találnom illatban, mert az nagyon tetszik, de egy tartósabb, vagy egy ugyanilyen tartós de árban barátságosabb termék nem ártana. Addig is, igyekszem csínján bánni vele, bár nem tudom még, hogy most újravegyem-e vagy sem. Ameddig nem találok hasonlót, és idő előtt elfogy, sanszos, hogy ez lesz a folyamat vége. Sajnálom, mert nagyon tetszik ez az illatvilág. Még az az ötletem támadt, hogy lehet a testpermettel kellene egy próbát tennem, ha az ugyanolyan minőségű, mint a parfüm, vagy minimálisan gyengébb, akkor lehet jobban járnék ha azzal pótolnám. (?)
Mindenesetre, nyugodt szívvel nem tudom Nektek ajánlani a parfümöt, csakis azoknak akik tudják, hogy ugyanilyen illatot, amilyet ők keresnek, sehol máshol nem találnak (pl. shea, moringa). Igaz, ők sem biztos, hogy maradéktalanul elégedettek lesznek az eredménnyel. Én ennek ellenére szeretem ezt a parfümöt, de szerintem csak az itthoni piac szegényes kínálata tart vissza, hogy váltsak . 

Ti használtatok már TBS parfümöt? 

4 megjegyzés:

  1. Nekem ebből a tusfürdő van meg, annak is csodás az illata, de csak fürdés közben érezni, utána elillan a bőrömről. Ettől függetlenül imádom, bár én is örülnék, ha sokáig érezhetném a fanyarságot a bőrömön.

    VálaszTörlés
  2. Én a testpermet verzióval találkoztam, viszont sajnos nem volt túlságosan szimpatikus. Az illata nekem annyira sok volt, hogy elég hamar elegem lett belőle, így a tavalyi maradékot idén használtam el, de összesen talán háromheti fújkálásra volt benne elegendő szufla. Most a moringás parfümön gondolkozom, mert a tusfürdő rettenetesen tetszett belőle, illetve még a mangón agyalok, mert a nyári illatom alapjait mindig az szolgáltatja.
    Ha citrusos illatra vágysz, akkor ajánlom az Yves Rocher verbénás kölnit, nálam az a június slágere. 125 milli 4500 forint körül, vagy talán pont annyiért kapható. Én mondjuk rövid ideig érzem magamon, de anyu azt mondja, hogy ő ha közelebb hajol, akkor valamelyest még öt óra elteltével is. :)

    VálaszTörlés
  3. Csak egyetlen egy mini testvajam van a TBS-től, azt se én vettem, hanem anyukám kapta és lenyúltam tőle :D ő úgyse használ ilyeneket, azt nagyon szeretem, de sajnos annyi pénzt, amennyibe kerülnek ezek a termékek, annyit nem érnek. Máshol is ezt hallottam, hogy ezek a parfümök nem tartósak :S így meg aztán tényleg nem éri meg.

    VálaszTörlés
  4. Ugyan ilyenem van..és halottnak a csók...Tényleg csak a felfrissülés a jó benne.Ennyi pénzért meg már kapsz normális parfümöt.

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com