2014. június 11., szerda

Tesztelj Te is! :)

Sziasztok! 

A szombati L'oréal termékszatyorban rejlett ez a fixáló, fényt adó spray. Magamat ismerve, sajnos nem tudnám kihasználni a jó adottságait, annak meg nem látom értelmét, hogy dugdossam, porosodjon és elmondhassam magamról, hogy volt ilyen termékem is, csak nem használtam. A legjobb megoldás szerintem az, hogyha felajánlom az egyikőtök számára a tesztelés lehetőségét. 




Ezeknek a tudatában jelentkezz a tesztelésre, kérlek!
-A spray-t személyesen szeretném átadni a nyertesnek, nekem mindegy hogy vidéki, nem vidéki, Budapest VIII. kerületi, Tőlem lehet tóalmási vagy abádszalóki is a jelentkező, aki 1 hétvégén felugrik emiatt a fővárosba, a lényeg, hogy az átvételt személyesen szeretném megoldani Budapesten. Ha ezt nem tudod megoldani, akkor kérlek inkább ne jelentkezz, ne vedd el a lehetőséget másoktól!
- Olyan jelentkezőt szeretnék, aki tényleg használná is a terméket, mert pl. a haja formája igényli azt, hogy fixálja azt, akár a mindennapok során is. Tehát: az nem fog működni, hogy odaadom a terméket és az illető ígérget, hogy majd félév múlva ír majd valaki, valamikor róla.
- A termék tesztelésére természetesen adok időt, ez az idő legalább 1 hónap, de külön jelzés esetén engedek a határidőn. *A külön jelzést most, jelentkezéskor szeretném ha megtennétek! Utólag, nem fogadom el!*
- A teszt legyen olyan, amit Te is szívesen olvasnál el! :) Ne 3 mondatot öleljen fel a kezdő és befejező mondattal együtt! Ha jó, írd le miért jó, ha rossz, mondd el miért rossz! :)
- Fényképek: ugyan én lőttem pár fényképet a termékről, azért szeretném, ha a bemutató fél is készítene párat és elküldené nekem. A jelentkezés során +1 esélyt fel tudok ajánlani annak a jelentkezőnek, aki külön jelzi nekem/ tehát garantálja/, hogy a fényképek között lesz előtte-utána kép a használattal kapcsolatosan, és ezek a fényképek jók, elfogadható minőségűek lesznek. :) (Nem, a 3.2 megapixeles telefonnal készült, elmosódott kép, aminél a háttérben az előző napi szennyes a foltos tükörrel  együtt megtalálható, még 2014-ben sem számít elfogadhatónak! :))
-18 éven aluliaknak szülői engedély szükséges! Ezt kérlek jelezzétek a szövegdobozban!
-E-mail cím megadása kötelező, hogy értesíteni tudjalak, ha nyertél!


Jelentkezni az alábbi űrlapon tudtok! Sorsolni a random.org segítségével fogok!
Jelentkezési határidő: 2014.06.15.
Sorsolás: 2014. 06. 16. 

A nyertesnek 36 órán belül vissza kell jeleznie, ellenkező esetben én magam választok tesztelőt a jelentkezők közül! 
Átadás: Megegyezés szerint, természetesen a nyertes féllel előre egyeztetve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com