2014. július 19., szombat

Nyári lábravalók | Polyvore válogatás

Sziasztok!

Régen volt összeállítással kapcsolatos bejegyzés. Most a cipőket mustráltam meg és velük kapcsolatosan hoztam egy kis vegyes bejegyzést. 

Az igazság az, hogy elég sok sarut sikerült a szettekbe beválogatnom, ami meglepő, mert 2.3 évvel ezelőtt sokak lábát levágtam volna, mert annyira nem szerettem a saru látványát is (Ismerős ez az utálat a rúzsoktól, ugye?).(Pedig tavaly volt alkalmam beszerezni egyet, kár, hogy az akkor kiskamasz kutya is jófélének gondolta a sarumat, csak egy kicsit más értelemben.) Igaz, a kezdetekben még épp csak berobbantak a tudatba, és inkább volt gladiátoros kinézetük, mint elegáns vagy finomabb masnis. Most már rengeteg féle-fajta van, csak győzzön az ember válogatni közülük. Igazából ma is kinéztem egyet magamnak a helyi boltban, aminek az elején ilyen anyagból rózsa volt kialakítva. Na ilyet nem találtam Polyvore-on sajnos, pedig nagyon szerettem volna 1 hasonlót belerakni ebbe a kis gyűjteménycsokorba. Egyébként nem tudom észrevettétek-e, de most már egyre inkább minden ombrés lett/lesz.
Untitled #7




 Láttam már papucsból is, kendőből is, már csak sarukból nem fedeztem fel kb. ilyen ombrésített változatot, de van egy sanda gyanúm, hogy most 1. vagy adtam egy ötletet, vagy 2. készülőben vannak ezek a dolgok és jövőre így is berobbannak a köztudatba. Minden esetre én örülnék pár ízléses darabnak. És ha már saruk, akkor szerintem helye volt a szettben a papucsoknak és a vászoncipőknek is! Nekem egy virágos darab van, de azelőtt egy sötétkékkel szeltem az utcákat. Kár, hogy már totálisan elhordtam és a sok járkálás és az akkori gólyatábor eléggé megviselte. Kb. úgy, mint a mostani Sound a többnapos bátrakat.

Untitled #8
A csatos és köves darabokat is szívesen viselném, azt tudom. Bár, a szegecsekkel kirakottak elbizonytalanítanak, mert elég sok ruhadarabpt láttam már szegecsekkel kirakva, lassan már csak magunkra nem aggatjuk ezeket a kis díszítő elemeket. Nyugodtabb lennék, ha díszítő elemként a lábbeliknél valami más dominálna a képzeletbeli lábbeli tárban.
Untitled #9




Ami még utat próbál törni, az az egyszínű, nyári színek hada. Ezt a mentás sarut pl. simán el tudnám képzelni magamnak. Bár, nem ártana még egy legalább menta színű darabot viselni, hogyha éppen rajtam van, és nem keverni a szezont a fazonnal. De látjátok a másik párját? Narancsos-pirosas árnyalatban csak úgy rikítana, akárki is venné fel!

Ti hol láttatok szép, nyárra való lábbeliket? Melyik márka termékei nyerték el a tetszéseteket? Innen mit választanátok? 

7 megjegyzés:

  1. Hűű nagyon szépek!:) Sokat elfogadnék közülük, ezért inkább nem kezdeném el felsorolni!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig könnyebb felsorolni, mint beszerezni őket! :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Szuper!Féltem, hogy rossz ízlésem van és nem sikerül jókba belehabarodni! :)

      Törlés
  3. Több is tetszik közülük és sajnos nagyon nehezen találok üzletekben olyat, ami tetszik :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem nagyon szoktam, de a CCC-ben viszonylag szépek vannak, ráadásul tombol a leárazás is. Esélyes egy látogatásra most már...:) Ha gondolod, próbáld meg, hátha ott, most még az árak is barátságosabbak!

      Törlés
  4. színátmenetes papucs, színátmenetes cipő, virágos cipő AH :D mindegyiket megvenném, nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com