2014. augusztus 28., csütörtök

A flakon aljára értem : Május-Augusztus 2014 I. adag

Sziasztok!

Régóta gyűjtögetem az üres flakonokat, olyannyira, hogy el sem férek tőlük már. Gondolkodtam, hogy gyűjtsek-e még hozzájuk dolgokat, de amikor már megint ide-oda kellett rakosgatnom őket, amikor kerestem valamit, döntöttem: itt és most búcsúzom tőlük. Legalábbis egy részétől, mert kiderült, hogy sok az üres flakon. Nagyon sok. Így muszáj lesz kettészednem a csapatot!




Tusfürdők
Yves Rocher Tribal Attitude- itthon nem kapható 
Még nagyon régi darab, és szerintem itthon nem is volt kapható. Olyan barackosnak éreztem az illatát magamon, de nagyon szerettem, picit sajnálom, hogy itthon nem tudom újravenni őt. De találtam egy olcsóbb replikát az Avonnál. Igaz, már az is fogyóban van, csak idő kérdése hogy vele is mikor találkoztok újra, itt az elfogyottaknál. 


Lactovit tusfürdő- 599 HUF
Ő fogyott el a legelőször még május elején, meg voltam vele elégedve, a téli időszakban ismét betárazok rá. Szeretem azt a friss tisztaság illatát ennek a tusfürdőnek, de nyáron egyértelműen másra vágytam, emiatt sem vettem újra a nyári hónapokban. 

Balea citromfüves tengeri sós tusfrdő- 269 HUF
Meg voltam vele elégedve, de nem egy nagy szám ez a tusfürdő. Hozta az átlagos Balea színvonalat. Nem adott sem többet sem kevesebbet mint amit vártam. Illatban akkoriban ő állt a legközelebb az ízlésemhez. Mostanában nem nagyon jönnek be a márka tusfürdői, most éppen egy limitált kiadású almás citromfüveset nyúzok.





Egyéb
Balea Trend It up epres szárazsampon-500 HUF 
A jó ég áldja meg, aki ezt a darabot kitalálta! Nagyon bejött, így el sem hiszitek milyen boldog és hitetlenkedő voltam egyszerre, amikor a flakon aljára értem. Hát igen, végre velem is megeshet az, hogy elsőre megtalálom az igazit! Újravettem, és most akciósan meg tudjátok ezt tenni a DM-ben, mert ezek sajnos csak nyári limitált kiadások voltak! Még gondolkodom, hogy kéne venni 1 pót-darabot is pluszba... Egyébként az illata sem erős, csak használat után lengi körbe az embert azon a napon. Simán nyerhető vele 2 nap a hajmosást illetően. Hátrányként csak annyit írnék le, hogy az első használatkor adódóan lehet valaki többet fúj magára a kelleténél és ez a fejbőrt irritálhatja. Ez nálam is így volt, de egy kicsit jobban kitapasztalva a dolgokat, már nincs ilyen problémám! 




Dezodorok

Dove gofresh dezodorok
Gránátalmás és uborkás-citromfüves-599-699 HUF 
Mindkét darab megvolt, illatra az uborkás jobban tetszett, de a gránátalmással sem volt semmilyen problémám. Az uborkás lett az igazi, így ha a Dove-hoz fordulok, inkább utána nyúlok. 


Rexona Maximum Protection- Clear- 1299-1399 HUF 
Nem mindennap használok ilyen erős dezodort, ezért fogyott ilyen gyorsan ez a darab is. Illatra csak később szerettette meg magát velem, mert inkább a zöldes párja nyert meg első körben.
Meg voltam vele elégedve, bár nem minden egyes helyzetben voltam extra száraz. Jól véd az izzadástól, de úgy vettem észre hogy a stresszes izzadást teljes mértékben nem tudja megszüntetni.  Igyekszem inkább a vészes időszakokra tartalékolni belőle, aki átlagosan izzad annak nem ajánlom a mindennapos használatot! Arra bőven elég amire hivatott, az árán változtatnék a vásárlóközönség javára. Bár igaz, ha valaki nem mindennap használja, akkor nagyon sokáig megmarad, nem kell hamar újravenni.
Még a birtokomban van egy lassan kiürülő zöld és egy meg sem kezdett lila színű darab. Egy darabig el leszek látva ezekkel. Ha totálisan elfogynak, akkor szerintem a kéket vagy a zöldet fogom újravenni.




Nálatok mi fogyott gyorsan a nyári időszakban? 

21 megjegyzés:

  1. Én az Isana száraz samponját használom, valamiért a Baleák annyira nem váltak be. Ez a száraz sampon szuper találmány, használom is rendszeresen, mert néhány fújással tökéletesen frissek a hajtövek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kinéztem magamnak, majdnem azt vettem meg elsőre, de aztán maradtam a Baleánál Reni ajánlására...A vicc az, hogy nem is ezért a pirosas flakonért indultam, hanem a zöldért, de mindenhol ez az epres fogadott nyáron. És olvastam már máshol is tesztet azóta, és kiderült, hogy ez jobb, mint a zöld párja. Úgyhogy most egy kisebb pánik hangulat kapott el! :S

      Törlés
  2. A Dove dezodorokból pont ez a két illat a kedvencem amit most elfogyasztottál! :))

    VálaszTörlés
  3. Nyáron főleg tusfürdő fogy :) Abból nagyon sok, meg sampon, balzsam, mind Balea. Bár legutóbb Isanát vettem, aloe-joghurtosat, az fogyott el, nagyon szerettem. Ja meg persze lakkok is fogynak, korongvatták, meg a hővéső spraym, abból a lila Got2b a kedvencem, egyenesít is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is! Bár ez szerintem a posztból rögtön le is jött, és nem ez volt az összes...Csak már nem mertem ebbe a kupacba több tusfürdőt belerakni, mert féltem hogy megcsömörlik tőle a társaság.
      Nálam a korongvatták azért fogytak csak jobban, mert leálltam a nedves törlőkendőkkel és inkább ezt itatom át sminklemosóval...vagy körömlakklemosóval. De borzasztó milyen gyorsan fogynak így is!
      A fújós deo-k fogytak még idén nálam, ezért álltam át most a kenősre megint- és rájöttem hogy anno miért ragadtam le ennél. :)

      Törlés
  4. Nálam most ebben a hónapban nem lesz elfogytak (brühühü, pedig már majdnem hagyománynak számított), majd jövő hónapban lesz akkora, hogy nem lehet majd elolvasni egy helyben :DDD Amúgy egyértelműen tusfürdő meg sampon fogyott nagyon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor lehet neked is ketté kell szedned a csapatot! Nálam még van, de nem merem ezzel folytatni a sors, inkább valami teszt vagy körmös bejegyzés után berakom. Félek, hogy túl sok lenne egyszerre! :D

      Törlés
  5. Imádom a Dove uborkás termékcsaládját. Van dezodorom, szappan, tusfürdő és testápoló is itthon belőlük. Azt hiszem ez mindent elárul :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már csak egy Dove uborkás termékcsalád fan vagyok-féle póló hiányzik! :D Ahogy látom, tényleg kimerítetted a repertoárt. Bár biztos sajnálod, hogy az új testápoló olajból nem csináltak uborkás változatot akkor! :(

      Törlés
    2. Nagyon sajnálom, mert amúgy viszonylag száraz a bőröm. Nyáron elég a testápoló, viszont télen felváltva használom egy másik táplálóbb társával( akkor se mondok le róla, mert az illata az mennyei) :D.

      Törlés
    3. Te aztán kitartó vagy! Remélem más területen is ennyire ragaszkodsz a dolgokhoz! :)

      Törlés
  6. Jó,hogy neked bevált a balea-s epres száraz sampon,nekem sajnos nagyon viszketett tőle a fejbőröm,pedig keveset fújtam belőle :/ Egyik barátnőm a whiet hairbe jár,ott vett is termékeket,aztán mondta h próbáljam ki,mert szerinte segítene azon,h ne zsírosodjon annyira a hajam. És már 2-3 nap után észrevettem,hogy kevésbé zsírosodott be a hajam. Majd megkérdezem tőle,mi a termék neve,nekem nagyon bevált :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Baleák sajnos nem a bőrbarát összetevőkről híresek. Nekem csak az elején viszketett tőle a fejbőröm nagyon-nagyon, de hát istenem, ki az aki elsőre eltalálja egy számára vadonat új terméktípusnál, hogy mennyi kell belőle?! :D
      A White Hair-ről én is jókat hallottam, bár azt tudom, hogy ott sajnos vastagon fog a ceruza ha árakról van szó. Én nem tudnám megfizetni egyelőre azt az ár kategóriát egy hajvágásért, vagy 2-3 termékükért egyszerre.

      Törlés
    2. Igen,én is spórolgattam,de úgy voltam vele,hogy a manapság a minőséget meg kell fizetni . Viszont olyan jó tapasztalataim voltak / vannak,hogy inkább többet fizetek a White Hairben,de akkor legalább azt is kapom,amiért odamentem :)

      Törlés
    3. Ezt sokaktól hallom így! :) Én mondjuk amennyit fodrászhoz járok.... Inkább itthon vágjuk, vagy évente egyszer elmegyek. Majd ha nyerek a lottón, vagy ha jóféle fizum lesz, akkor megengedem magamnak. Addig kimondottan erre nem szeretnék spórolni. Én pénzkidobásnak érezném egyelőre. Aztán persze, ha rászorulna a hajam, elképzelhető, hogy rászorítana az élet.

      Törlés
    4. Igen,nekem is gyűjtögetnem kellett,hogy a WH-ba tudjak menni,de megérte az árát :D :)

      Törlés
    5. személy szerint én most kaptam szülinapomra a white hairbe utalványt,kiváncsi leszek tényleg olyan ügyesek e,mint amilyennek mondják őket ;)

      Maja

      Törlés
    6. Mondjuk én azért mentem hozzájuk,és spóroltam,mert nagyon szét volt cseszve a hajam .. Azóta festettem is náluk,és nagyon imádom,a vörös KM festék nem is kopik ki olyan hamar,ez tetszik benne a legjobban :)

      Törlés
  7. A száraz samponról nemrég írtam :) Én is nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com