2014. augusztus 31., vasárnap

A nyár utolsó szele(te) | Köröm

Sziasztok! 

Kissé szomorúan hozom ezt a lakkozást a blogra. Hogy miért? Mert ez az utolsó nyárias darab a sorban. Nagyon sajnálom, hogy ilyen hamar elment ez az időszak, de megpróbáltam az utolsó augusztusi napsugarakat elkapva készíteni pár képet. 




A két Moyra lakk közül ami a birtokomba került eddig, a Bubble Gum kollekcióból a  622-es Limoncello-t nem sikerült még megmutatni bevetés közben a blogon. Egyébként miért jut eszembe a Limoncello névről egy mini cseresznyével díszített koktél? Nagyon elvetemült a fantáziám úgy tűnik...

Ár: 580 HUF
Mennyiség: 12 ml
Beszerzési hely: Nailland

Az ecsete nekem elég ferdének tűnt, nem tudom hogy ez alapból ilyen, vagy gyári hiba-e, minden esetre a kinézetbeli problémán kívül nem okozott gondot. A száradással meg voltam/ (Miért múlt időben írok? Csak azért se fogok mostmár, még tart a nyár pár óráig!)/ vagyok elégedve, rosszabbra számítottam. 
A szín viszont élénkebb sárga, mint ami az üvegcsében található, bár azt sem bántam volna ha halványabb színt kapok, szerintem mindkettő megállná a helyét a napsütésben.
A lakkozáshoz 2 réteget sikerült felvinnem, mert elsőre kevésnek tűnt a számomra, utólag rájöttem, hogy 1 réteg is elég lett volna. Így két réteggel még egy kicsit csúnya is lett, utólag meggondolva..Legközelebb türelmesebb leszek és készítek 1 próbafelvételt 1 réteggel is, az a biztos.  

Használt lakkok:
Flormar nail enamel fehér- 370-alapnak
Gyűrűsujj: Moyra Sugar Sand-No.861 Angel Dust
Többi: Moyra Bubble Gum-No.622 Limoncello 

(Egyébként nem hiszitek el, de akárhányszor ma leírtam hogy Moyra Bubble Gum, mindig Moyra Buggle Gum-ot sikerült leírni...Van vajon ilyen nevű lakk a világon?) 


Én azt hiszem így búcsúzom a nyártól. Viszont kíváncsi vagyok, hogy hogyan lehetne még párosítani ezt a lakkot, így ha az idő is az én kontómra dolgozik, akkor remélem sikerül pár őszi darabbal összeboronálni. Vagy az már sok lenne? Na majd meglátjuk...Van esetleg ötletetek? :) 




Akinek holnap indul a mandula, annak  sikeres hetet/évet kívánok! Érettségizni készülők ne féljetek! :) 

6 megjegyzés:

  1. Imádom a sárga lakkokat, így ezt is. Ősszel majd pld a CG It's trap-eze lesz a kombipartnere. Vagy egy arany árnyalat. De a Zoya Bar-jával sem lehet csúnya. A sárga egyébként igenis őszi szín is, gondolj csak a falevelekre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen, csak egymagában annyira nem az. Arany színű lakkom nekem is van, csak jó lenne tudni, hova kevertem el...Mert most elgondolkodtam egy tök jónak tűnő lakkozáson. Mire oda jutok, hogy megvalósítsam, addigra meg elszáll az ősz! :D

      Törlés
  2. Nekem Gel lookos sárga lakkom van, és fel fogom kenni ősszel is :) A levelek is sárgulnak :) Szerintem naranccsal, pirossal párosítva őszi is lehet a sárga lakk. Sajnos ezt a bubble gumot nem tudtam megvenni, csak a rózsaszínt, de nagyon tetszik, ne hanyagold el ősszel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így már nem fogom! Vettem egy barna Flormart mellé, és ha még az arany színű lakkom is bevetem, annyira nem lehet majd csapnivaló a végeredmény! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com