2014. augusztus 17., vasárnap

Mit ki nem találnak: Micellás gél?

Sziasztok!

A minap nézelődtem egy kicsit a DM-ben, ekkor tűnt fel, hogy a L'oréal micellás víz körül, egy ugyanolyan kialakítású, ám kisebb dobozban szintén valamilyen micellás dolog ül. Az ár ugyanaz volt, gondoltam nem létezik, hogy kisebb kiszerelés, ugyanaz az ár, mi van itt, már utazó kiszerelés is van?

A képen még az sima micellás víz van! 



Meglepődtem, ugyanis a címkén a micellás gél felirat volt látható, ami működését tekintve ugyanaz mint a micellás víz, csak hát igen..állagban olyan mint egy gél. Magam is meglepődtem, mert nagy naívan azt hittem lecsengett, vagy már alap dolognak számít ez a micellás víz dolog, nem lehet tovább vinni, de úgy tűnik tévedtem, és lassan már szerintem megjelennek a micellás tusfürdők, samponok, intim lemosók és még ki tudja mi. Amúgy, szerintem ötletes dologról van szó, bár nem tudom, hogy ez a gélezősdi lesz-e olyan sikeres, mint a micellás víz maga. 
Igaz, a géles állag nem új találmány azt hiszem a Corinne de Farme márkának volt egy géles állagú arctisztítója micellás kiadásban, de kifejezetten micellás gél feliratot én még nem láttam a drogériák polcain. 


Megkerestem Krémmánián amúgy, nem sok véleménnyel büszkélkedhet egyelőre: 


Na és Ti milyen micellás dolgokat tudnátok még elképzelni?

12 megjegyzés:

  1. Mik vannak. Általában céltudatosan szoktam rohangálni a drogériákban, szerintem ezt sem fedeztem volna fel, mert én maradok a Biodermánál. Gondolom, ebből több fogy a sűrűbb állag miatt, mint a lötyiből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még keresem az igazit, de egyelőre úgy vagyok vele, hogy nem a L'oréal ezen szekciójában fogom megtalálni az én micellás vizemet. Biodermát használok én is mostmár, már csak egy kisebb szemfestéklemosóm van amit el kéne fogyasztanom, és akkor totálisan biodermás lehetek. A Pease vize érdekel még, de ha jönne egy árban jobb termék azt sem vetném meg. Még a Ziaja micellás vizekről hallottam jókat, de ha éppen könnyen elérhetőek is számomra, akkor elég drágák (1200 HUF), közben meg ha rendelném, akkor 734 (?)-900 forint körül lennének. Máshol meg 500 forintok alapáron...A baj az hogy ennyi pénzért lelőhelyet még nem találtam, úgyhogy esélyes lesz a 700-900 forintos történet, ha elfogy a Bioderma. De az nagyon odébb lesz, hála a felfedező csomagnak! :)

      Törlés
  2. o.O Hát ez meglepett engem is. Amúgy észre sem vettem volna, mert már nem a L'Oreal micellás vizét használom, úgyhogy nem szoktam nézegetni ezt a környéket a polcon. De durva. :D Remélem, írsz róla tesztet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát tesztet nehezen írnék róla, nem vásároltam meg. Nem is írtam sehol, hogy megvásároltam, csak érdekességképp említettem meg a blogon. :)

      Törlés
    2. Akkor bocsi, csak én hittem azt, hogy megvetted. :/ :D

      Törlés
  3. WoW, ez így oké, érdekes, mondjuk nem tűnik rossznak :) Kíváncsi vagyok még mivel tudnának előrukkolni ezek után, mert én elképzelni se tudom már :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én tudom! Micellás sampon, micellás tusfürdő, micellás lesz már a fürdővíz meg a termálvíz is lassan! :)

      Törlés
  4. Hát őőő... azt hiszem ez tipikus példája annak, amikor egy jól működő dologról a sokadik bőrt is le kell nyúzni. Érdekes az elképzelés egyébként, kíváncsi lennék milyen a hatása.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen amúgy, bár ha kevesebb is elég belőle, akkor azt mondom, megérte kifejleszteni. Másképp viszont a sokadik rókabőr utána könnyen célközönségijesztő is lehet.

      Törlés
  5. Hmm....érdekes :D Én picit idegenkedek a gél állagú termékektől (persze ez alól kivétel a Fenistil, anélkül nem élet az élet). Hát igen, amikor egy üzlet beindul....

    VálaszTörlés
  6. Mi is néztük Pannival múltkor, hogy mi a fene, gél...:D

    VálaszTörlés
  7. ÉN szerettem a micellás vizet, kíváncsi vagyok erről mit fogsz írni. Hiszen a csomagolás tényleg megtévesztően hasonló.

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com