2014. augusztus 20., szerda

NyaralásON | Személyes

Sziasztok!

Igaz, hogy a nyáron nem sokat nyaraltam, de annál tartalmasabb időt tudhatok magam mögött mind szellemileg mind pedig fizikálisan. Volt egy 5 nap, amikor elmentünk nyaralni kettesben, és ennek a termését gondoltam megmutatom Nektek. Nyugi, nem fürdőköpenyben félig kilógó mellel csücsörítek egy "kapd be" jel kíséretében, miközben a méreg drága pezsgőt folyatom magamra- Tudom ez a divat, de nem nekem. :) 











Sokat főztünk ebben a pár napban, volt saláta, volt grillezés is, és milánóit is bográcsoltunk. Ami nem lett túl finom, mert 100% marhából volt az egész, én vegyesen szeretem, vagy inkább disznóból.

Kézműves söröztünk is! A meggyesből még haza is vittem, de a szilvás darab jó pofább volt ízre! És ha már sör, akkor volt egy kis cider is...Még sosem ittam, de ez most ízlett! 



Kacsáztunk is, nem a köves értelemben! És Tapolcán eléggé tele van a tó mindenféle hallal, úgyhogy volt lubickolás, kameraféltés,  meg leskelődés, meg rácsodálkozás. Szerintem sikerült meglátnom életem egyik legnagyobb aranyhalát a vízben! 



Vicces ez a madárkás fotósorozat! Először ránk sem hederintett, majd ránk nézett, körülnézett és otthagyott minket mint a borravalót. De azért pózolt egy párat...

Figyellek, ne fényképezz! 


Jól van akkor, itt hagylak! 








4 megjegyzés:

  1. Nagyon hangulatosak a fotók, a kajás képektől pedig megéheztem :P

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy kellemesen telt ez a pár nap, látom, jókat ettetek-ittatok, a képek hangulatosak! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm lányok, örülök hogy tetszett! :) Remélem máskor is lesz alkalmam fotózni! És szívesen veszitek ha megmutatom itt, a blogon is! :)

    VálaszTörlés
  4. Azok a húsok a grillen a krumplival, nyamm! :D

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com