2014. augusztus 2., szombat

Realash eyelash enhancer |Szempilla kondicionáló: Az első lépések, és az első 32 nap


Sziasztok!

Ugye emlékeztek, hogy júniusban megígértem itt, hogy 30-32 nap múlva jövök az elsődleges tapasztalatokkal. Igyekszem tartani is a szavam. Sok minden történt ugyanis az első használattól kezdve, volt ami az én türelmetlenségemnek volt betudható, volt ami örömömre szolgált egy sajátos használati szokás kialakítása után, és van olyan tény is, amin nem tudok változtatni.

A teszteléssel kapcsolatosan legelőször az győzött meg, hogy szemészek által tesztelt, jóváhagyott termékről van szó, így ez a termék elvileg nem okozhat elváltozást a szemek, szemszín esetében. Az ilyen dolgokat szeretem, megnyugtat, és nem hiszem, hogy bármelyik orvos kockáztatná a nevét vagy a titulusát azzal, hogy rábólint egy termékre csak úgy.

Írhatnék oldalakat a termékről a használat során tapasztalt dolgokról, de próbáltam felsorolásszerűen csokorba szedni azt, hogy miről érdemes tudnotok.

 Előnyök:
- Egyszerű használat, nincs túlbonyolítva/kombinálva a művelet
- Viszonylag gyors eredményt hoz
- A termék külön befóliázva érkezik
- Sötétebbek lehetnek tőle a pillák, magamon úgy vettem észre hogy sötétültek.
- Sokáig elég egy kúra, nem tűnik ilyen téren lehúzósnak, mint pl. 1-2 tévében reklámozott csodakúra. Példának okáért más reklámok humbug szövegeiből idézek: XY termék eredményt hoz, de csak akkor ha 3 kúrányit használsz fel belőle.

Negatívumok:
- Az ára igencsak borsos, de ezt kompenzálhatja a viszonylag gyors, tartós eredmény. Csak hát ugye, amíg az ember nem érez a bőrén valamit, nem látja hogy saját magán hatásos, addig biztos, hogy sokak kétkedőek lesznek.
- Számomra negatívum, hogy a használat elején könnyebben veszi fel az ecset az anyagot, de ez a 3. hét végén nehézkessé válik. Mivel a termék maga egy 8 hetes kúraszerű használatra hivatott, nem tetszett, hogy a kúra, használati idő felénél sem járunk (8 hét), csak közelítünk hozzá, de egy kicsit nehézkes kivenni az anyagot, vagyis az applikátor jóval kevesebb anyagot vesz fel, mint annak előtte. De ez az én háklim, nyilván nem esik le a karikagyűrű az ujjamról, 1-2 plusz mozdulattól, csak jobban szeretem, ha valamire hosszabb idő van kiírva, akkor ne nekem kelljen kiimádkozni a cseppeket az első 3 hét után. És akkor ugye, én másképpen használtam a terméket.
- Az első használatokkor fellépő nehézkes érzés. De ez idővel  vagy elmúlik vagyhozzászokik az ember vagy éppen kialakít egy saját rendszert.




Én így használtam....
A használati utasítás szerint minden este egy-egy réteget kell felkenni a szemhéjra arctisztítás után, hasonlóan, mintha tusvonalat húzna az ember. Én a harmadik este túl sok anyagot vittem fel, aminek az eredménye az anyag olajos mivolta miatt egy árpa-kezdemény lett, de ez visszahúzódott 2 nap pihenő után. Úgyhogy, azt hiszem itt vagyok elrettentő példának, hogy miért kell óvatosan bánni a szérummal, és miért kell szigorúan betartani a használati utasításokat. Viszont, később is nehéznek gondoltam az anyagot, gondolom az olajosság miatt, ami ugyan hamar szívódott (kivéve a nagyobb kánikulában, ott több időre volt szükség, nyilván), mégsem éreztem magam túl komfortosan vele. Néha-néha kis fehér pöttyöket fedeztem fel a szempillasorom felett, mintha pattanásaim lettek volna, de ez csak 2 alkalommal fordult elő, később teljesen kiküszöböltem ezt a problémát a saját módszeremmel. Úgy éreztem, hogy a mindennapi használat sok nekem, így egy saját kis rendszert alakítottam ki. 4 naponta, tartok 1, ritkán 2 pihenő éjjelt. Én így jobban érzem magam, javaslom hogy ha valakinek az anyag nehézségével lenne problémája, akkor próbálja meg így használni, így a kecske és a káposzta is megmarad, eredményt meg így is hozni fog szerintem. 
Nagy előnynek éreztem, hogy a termék lefóliázva érkezett, így biztos lehetek benne, hogy rajtam kívül nem mászkált benne semmi és senki. Komolyságra vall az, hogy minden egyes terméknek van szériaszáma is, külön jelezve. 

Most ilyen mindkét felső szempillasorom 



Tapasztalatok
32 napos használat után én a következőket vettem észre:
- szempillák sötétedése 
- a szempillasorom sűrűbb lett
- a pillákon végigsimítva mintha azok rugalmasabbak lennének ( 3D-s élményt a blogra, na?) 
- a külső szemzugnál úgy vettem észre jobban látszik hogy a szempilláim hosszabbak lettek, sajnos a belső felső szemzugnál nem lett olyan látványos az eredmény a tükör szerint, ellenben a fényképeken jobban látszik ez a változás is  


Nem mondok végszót, mert ugye a termék 8 hetes használatra hivatott, ennyi egy kúra, és elkiabálni is félek egy kicsit. Maradjunk annyiban, hogy szerintem meggyőző az eredmény egyelőre, de a kíváncsiság jobban furdal, hogy vajon ez az egész a 8. hét végéig tartja-e magát mind hatásban, mind fejlődésben.

A képek sajnos eltérő fényviszonyban készültek, de szerintem a pillák hosszán rendesen látszik a különbség! Máskor igyekezni fogok erre is jobban odafigyelni. 

A terméket kipróbálás/tesztelés/vélemény nyilvánítás céljából kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

4 megjegyzés:

  1. Minden terméket tesztelni kell valahogyan, engem nagyon nem szokott meggyőzni ez a szöveg. Persze jó, ha használ a cucc, de a tesztelésnél el kell olvasni az apróbetűt is, hogy mit is jelent a teszt? Állatkísérlet? 50 szubjektív önkéntes?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából, az eredmény a lényeg, hogy engedélyezve van. Arra szerettem volna kilyukadni, hogy nem csak a vakvilágba lett kiadva ez a termék szempilla növesztő címen. Az oldalukon nem láttam információt a teszteléssel kapcsolatosan.

      Törlés
    2. Ami nincs engedélyeztetve, nem kerülhet forgalomba.

      Törlés
  2. Én is használtam, és valóban hatásos. Egy hónapig naponta használtam, de amikor a szempilláim elérték a szemüvegem üvegét, és ez kellemetlen érzés volt, utána már csak hetente 1-2 alkalommal. Egyet használtam el, kb. 4 hónapig elég volt így. Nagyon óvatosan bántam vele, nem pocsékoltam, inkább egy "merítéssel", de nagyon alaposan és finoman a szempilla tövéhez kentem. Így kicsit macerásabb volt, de tovább tartott a folyadék elhasználása. Az valóban idegesítő volt, hogy a végén ráztam a tubust rendesen, hogy a folyadék az ecsetre kerüljön, de ez azért nem akkora probléma. Most 3 hónapja nem használom, készülök venni egy újat, mert kezdenek kihullani a régi szempillák, és szeretném, ha az újak ugyanolyan szép hosszúak lennének, mint a kihullottak.

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com