2014. augusztus 1., péntek

S-quitofree rovarcsípés utáni pumpás spray | Teszt






Sziasztok! 

Nincs vízparti nyaralás szúnyogcsípés nélkül. Én hiába fújtam be magam a múltkor, még így is megtalálta az egyik szúnyog a kiskaput. Viszont, legalább többféle bevetésre is száműzni tudtam ezt a terméket. 


Régebben hallottam már a S-quito free termékeiről, meggyőzőek voltak a vélemények és így esett rájuk a választásom. Ez a rovarcsípés utáni darab éppen akciós volt 399 HUF-ért, gondolta ennyit megér ez a darab, úgysem volt még ilyenem, Isten neki fakereszt..(ha eltörik az se lesz...). 



Mennyiség: 8 ml
Ár: 399 HUF akciósan, eredeti árat nem láttam még


A spray zsályakivonatot és panthenolt tartalmaz, utóbbit ha jól tudom leégésre is használják, így szerintem nem csináltam rossz üzletet, amikor megvettem. Ami nagyon bejövős az a spray, és a méretéből fakadó kis kiszerelés, tényleg táska- és neszesszerbarát. Egy nagy utazás során sokan mondhatnak el imát emiatt. :) 
Kb. 100 fújásra elegendő ez a 8 ml, egész hosszú életű lehet a használat, hacsak nem hamar sikerül összeszedni vagy 40-50 csípést az első nap. 



Többféle módon és szúnyogcsapat ellen is sikerült megtapasztalnom a spray hatását. A balatonszemesi nyaralás alkalmával összeszedtem pár csípést ugyan, de azok kisebbek voltak, azokra remekül bevált a szer, tényleg 2 fújás majd csókot és pápát inthettem a viszketésnek. Viszont a Balaton Felvidéki Nemzeti Parkban tett apró, esti kikukucskálásomnak 2 óriási szúnyogcsípés lett az ára, amik még most is viszketnek egy kicsit (Nem kéne vakarózni...lekötöm a kezeimet.). Itt a szúnyogcsípések is elég nagyra sikerültek és sajnos a sprayből is legalább 4-5 fújás kellett 1 csípésre, hogy enyhítse a  viszketést. Szerintem érdemes megnézni a viszkető púpotokat és az alapján felmérni, hogy most tulajdonképp mennyi anyagot áldozzatok rá. A praktikussága és többfunkcióssága miatt ajánlom mindenképpen, na meg a minden kiskaput megtaláló szúnyogok miatt is! Sajnos a nagyobb csípésekre több kell belőle a hatás miatt, de legalább használ. És akciósan szerintem nagyon-nagyon megérte.... Ennek ellenére, nagyon jól mondtátok a múltkor, hogy a megelőzés fontosabb, így érdemes egy jó szúnyogriasztóba is beruházni! Nem feltétlenül kell nagyon drága szerekbe invesztálni, a lényeg, hogy legyen 1, ami tényleg beválik. 


Ha gondoljátok, készíthetek bejegyzést az általam használt, kipróbált szúnyogriasztókról is, szerintem ezek a termékek ugyanolyan fontosak a nyáron, mint a naptejek, vagy éppen a fényvédők, főleg ha természetközelben szaladgál az ember. 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett ez a bejegyzés! Kevesen írnak ilyesmiről, pedig ilyenkor nagyon hasznos és aktuális. Köszönöm, hogy bemutattad ezt a terméket, én is ki fogom próbálni :-) Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, ha hasznos volt! Én örülök, hogy megosztottad azt, hogy erre is van igény a blogon! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com