2014. október 5., vasárnap

A flakon aljára értem: 2014 Július-Szeptember



Sziasztok!

Itt az ideje most már végleg leszámolni az üres flakonokkal, dobozokkal egy időre. Pár hete láthattátok az egyik ilyen beállítottságú bejegyzést, azt hiszem megérett a dolog arra, hogy most már tényleg véget vessek egy szeánsz tükrében ennek a sok-sok porfogónak! A végén persze kíváncsi leszek az egyezésekre is, így ha van, tudassátok velem! ;) (Egyébként most, hogy mindent felszámoltam, pont lett megint a héten 2 megüresedett flakon amit különrakhattam, egy flakont meg úgy eldugtam, hogy a fotózáskor persze nem találtam, de amikor valami mást kerestem, ez volt az első ami a kezembe akadt...Már megint nagyon kobak voltam!)  

Tusfürdő fronton egészsz tűrhető voltam, egyetlen egy darab fogyott el akkoriban, igaz ezen kívül még kettő áll a kivégzés határán... Lehetne 3 is, de az egyiket idő előtt kidobták az otthoniak.




Palmolive tengeri sós tusfürdő
Szerettem, már kisebb koromban is tetszett, és bevallom jól esett ez a kis nosztalgiázás is. Még biztosan újra veszem majd, de tudjátok vannak kifejezetten nyárra és télire való tusfürdők. Na nekem ő egy nyári darab. És hoppá, eszembe jutott, hogy épp itt az ideje újravennem a hidegebb időszakra való kedvencemet a Lactovit tusfürdőt. Na erre is jó a blog!:) 



Danodent fogkrém
3 milliószor újravettem, láttátok a blogon, még mindig őt veszem újra és meg vagyok vele elégedve. Nem tudom már tovább ezt ragozni és nem is akarom, későbbiekben szerintem már csak felsorolás szinten fogom a blogon megmutatni, hogy igen őt is újravettem. (Remélem nem bánjátok, csak már tényleg...tök evidens, hogy újraveszem és nektek is a könyökötökön jöhet ez már ki.) 



Ebelin körömlakk lemosó (acetonos)
 Acetonos darab, jól teszi a dolgát, nem fogy hamar, így azt hiszem egy ideig nála maradok. Hacsak nem győz a kíváncsiságom és ruházok be az ujjat bedugós változatra. Újravettem amúgy! 




Schauma Selymes Fésülés hajspray
Meg voltam vele elégedve, még régebbről ismertem. Mióta hajbalzsamot használok azóta nem nagyon szoktam használni, így lehet felhagyok az ilyen spray-k használatával. Egyébként tényleg könnyebben fésülhető vele a haj, csak ugye ha már balzsam van, akkor mit cécózzak ennyit? :) 



Dove go fresh dezodor
Illatban remek, nagy kiszerelés volt verhetetlen áron, így elhoztam. Még úgyis újra lesz véve, a kisebb darabokkal amúgy is találkozhattatok az előző bejegyzésben, ez most egy ilyen óriás volt, potom pénzért. 


Garnier szőlőkivonatos szemfesték lemosó
Az illata remek, de spirál lemosásban nem annyira jó. Minimál smink lemosására alkalmas, vagy ha éppen az ember spórolni akarna a drágább, de jobb darabokkal szemben. Újravettem, mert potom áron volt a Rossmannban kiárusításkor, annyi pénzt meg megért. Legalább nem mindig az a drága Bioderma fogy...


Rexona Maximum Protection
Jó volt, sajnos elfogyott. Illatra őt szerettem a legjobban eddig. Sokáig kitartott, igaz mellette a kéket is használtam, de szerintem megéri az árát. Én időszakosan használtam, amikor nagy terhelésnek voltam kitéve. Bár azt a nézetet továbbra is tartom, hogy stresszes izzadást sajnos nem győz le úgy ahogyan kellene. 



Stenders shea vaj
Ez a shea vaj nem elfogyott, egyszerűen lejárt a szavatossági ideje, én meg nem akarok valamit megtartani, csak hogy elmondhassam kaptam, vagy csak úgy van és foglalja a helyet. Jó darab volt, de nem lett a kedvencem hosszabb idő után, viszont van egy sejtésem hogy a szárazabb bőrűeknek jól jöhet ez a termék. 100% shea vaj volt benne, semmi más, szóval elég natúr vonalon mozgott, más adalékanyag nem volt benne. A natúrsága miatt ajánlom főképp annak aki száraz bőrrel rendelkezik és valami természetes darabot keres. De szerintem olcsóbban patikában is meglelhető a shea vaj. 



CD dezodor, alumínium mentes
Talán a legérdekesebb termék maradt a végére. Újravettem, de vannak buktatói annak ellenére, hogy alumínium mentes dezodorról van szó. Akit érdekel, az jelezze, és akkor előbb készítek róla egy külön, részletesebb bejegyzés- de csak ha igénylitek. 


L'Occitane kézkrém
Szerettem, még az FB-s akció folytán sikerült beszerezni az utánpótlást. Nem mindenkinek válik be, sajnos olvastam valakinél nem éppen jó véleményt róla, így mielőtt megvennétek érdemes szerintem mintát kérni az eladótól.

Na, végre, egy kis hely felszabadult a polcokon, de csak egy kicsi, mert jön/jött az utánpótlás...Szerintem nem várok annyit mostantól, mint eddig, mert akkor sose jön el az üres flakon mentes övezet! 


19 megjegyzés:

  1. Nekem eddig a Rexonából a lila a kedvenc illatom, de most kacérkodom a rózsaszínnel is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rózsaszínt valamikor láttam a héten, és meglepődtem, hogy van olyan is már!

      Törlés
  2. Az a fésülést könnyítő spray nekem is meg van és sokáig használtam. Most hasonló okokból nem nagyon nyúlok hozzá, mint te, csak én balzsam helyett hajolajat használok, meg pakolást. Azok mellé már fölöslegesnek érzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajolajat még nem próbáltam, de remélem ami késik az nem múlik... Elhiszem, hogy fölöslegesnek érzed, én is valahogy kezdek így lenni vele, hogy a kevesebb néha több.

      Törlés
  3. A Garnier lemosó nekem sem vált be, sokáig tartott mire a sminket el tudtam vele távolítani, viszont az arckrémet és tonikot már ezerszer vettem újra és imádom őket :-) Az illata a kedvencem :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az illata tényleg jó, meg gyengébb dolgokra hivatott, mint amikre be van harangozva.De minta lemosásra jó lesz a következő adag, amit megvettem. Annyi pénzért, leakciózva ajándék volt..:D

      Törlés
  4. A Rexonából a kék van meg, annak az illata tetszett legjobban a boltban, de használat közben már irritálóan erősnek érzem, így csak sportoláshoz használom. Sajnos engem semennyire nem véd jobban izzadás ellen, mint bármely másik dezodor, pedig nem vagyok az a rettenetesen izzadós fajta. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom! Én se vagyok az a rettenetesen izzadós, de nálam jobban véd, ha arról van szó. Stresszhelyzetekben viszont nem tart ki örökké, ez a nagy hibája, de szerintem az ilyen alapú izzadás már az idegrendszerbe van kódolva, azt nem nagyon oldja meg semmi. :S

      Törlés
  5. A körömlakklemosót én is szoktam használni néha, habár nem ez a kedvencem. :D Az ujjbedugósat én is kipróbálnám, bár azt mondják, hogy hamar elfogy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ha hamar elfogy, akkor ez nem az én bulim lesz! :D Nekem a kék eddig jobban bejött, az Isana rózsaszínje nem vett le a lábamról, a mandula olajosat nem próbáltam még, de lehet nem is fogom. Majd eldönti az idő. Egyelőre megvagyok ezzel a darabbal. :)

      Törlés
  6. Nekem fésülést segítő spray-ből drogériás vonalon semmi nem vált be, a legtöbbről (amit próbáltam) az a véleményem, hogy semmit nem érnek, annyi erővel meg akár vízzel is locsolhatnám a hajam :D Viszont fodrászkellékesből már az első nagyon betalált :), azért örülök, hogy te szerencsésebb vagy vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is volt egy darabom, aminél nem éreztem semmit sem, ott én is elgondolkodtam, hogy érdemes-e egyáltalán ilyesmibe fektetni. De most egy ideig, szerintem lemondok ezekről a dolgokról. A fodrászkellékes vonal engem is érdekel, meglátjuk mit hoz az élet!

      Törlés
  7. A körömlakklemosót imádom (Erdélyben nem kapható a híres mandulás, talán Rossmanos? :). A Dove deót is imádom :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Dove-nak most jó illatai vannak, régebben nagyon nem szerettem őket, kerültem is ha arról volt szó. De örülök, hogy volt valami közös! :) Most éppen Rexonázom.

      Törlés
    2. Nekem is Rexonám van jelenleg.

      Törlés
    3. Mi nagyon egyszerre dezodor márkázunk, úgy tűnik...;)

      Törlés
    4. Igen :)) Kíváncsian várom a következők egyezni fognak-e.

      Törlés
  8. Nekem kifésülőből az Avon termékei váltak be, de a Kérastase olaj mellett már nincs szükségem rájuk. Ez az egyik legjobb hajápoló termék a világon :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok jót hallottam az Avonról is, a körülöttem lévők közül sokan azt használják, a Kérastase pedig már itthon is egy ikonnak számít lassan. De legalább, nem csak a neve van meg, hanem sokak szerint tényleg tud is valamit! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com