2014. december 31., szerda

Ilyen volt 2014 - Vigyázz! Kész! Posztolj!-különkiadás | Személyes, bloggeres, Számvetés 2014

Sziasztok!

A VKP-s csapat az év utolsó napjára egy különkiadással készült. A mostani bejegyzések az Ilyen volt 2014 szólamra íródtak. Na de milyen is volt 2014 Nekem?

Az már majdnem mindegy, mert itt az év vége . Bár azt be kell ismernem, hogy igencsak jól indult a 2014, de sajnos a végére nagyon összejött minden. Én pedig úgy gondolom, hogy a lelkesedés és a jó dolgok, valahogy jobban is elosztódhattak volna, így inkább próbálok inkább a sikerekre gondolni az elmúlt évben, és azokból erőt meríteni. Jobb, mintha a sikertelenségtől rettegne, vagy arra emlékezne az ember. Na de mik voltak ezek a jó dolgok? Mikbe kapaszkodom?

- Pofátlanul sok vizsgát, pofátlanul nehéz vizsgaidőszakkal, pofátlanul hamar befejezni, pofátlanul lehetetlen tanulási körülmények között, pofátlanul jó eredménnyel véghezvinni. Utóbbi tulajdonságra vagyok a legbüszkébb. Nem sok mindenki mondhatja el, hogy malterozás, sztereó furás-faragás hallgatás közben teljesíteni tud. Hogy megérte-e, kérdezzétek kezelőorvosom, gyógyszerészem...
- Szemtelenül jó helyen szereztem egy kis gyakornoki tapasztalatot és nagyon hamar meg is találtam magam a helyen. Mi sem mutatja ezt jobban minthogy 2 hét ottlét után már meglepetés születésnapot szerveztek a kollégák, tortával, mindennel együtt. Azt hiszem, erről álmodni sem mertem korábban.
-Nem utolsósorban pénzt is kerestem. (És találtam is...Csak a Humor Heroldok lefegyverzése miatt!)
- Eljutottam nagyon szép helyekre, többek között Parajdra a sóbányába és a fürdőbe is. Utóbbi helyen direkt szórakoztam a sós vízzel és a só kicsapódásával, és előszeretettel játszottam be a "lerázom magamról ezt a sok sót és máris túl lett sózva a húsleves"-féle mondatot. Sebaj, legalább tudták, hogy egy tipik magyar van a színen....
-Egy időre megszelidítettem az egyik, nem túl kedves házi macskánkat. Nekem ez akkor is nagy öröm és boldogság volt, mert elég mufurc szegényke. Az időjárás azóta még mufurcabbá tette..
- Megismerkedtem Meával aki azóta szerves részét képezi a mindennapoknak és hülyeségeknek a blogon és a blogon kívül is! :) Örülök, hogy vagyunk egymásnak! Azt hiszem megtaláltam a blogger-testvérem.
- A Digital Divas hatalmas nagy élmény volt még májusban! Egy kis szerencsével, remélem jövőre is eljuthatok az eseményre.
- Sikerült megjavítani az E-book olvasót. Igaz nagy tortúra volt és azóta 2 tokban hordom az elővigyázatosság kedvéért!
 
Ezek voltak azok, amik a személyes jó érzéseimről úgymond gondosodtak az év egy bizonyos szakaszában, lendületet adtak a blog továbbvitelében, szerkesztésében.
 
I Appreciate My (Pinterest) Followers! I Love It When I Get "Repinned" ! Thank you~ And Happy Repinning:)
 
Persze a bloggal is történtek dolgok, de akadtak esetek amik igencsak elrontották a kedvemet, hogyha blogolásról volt szó, szerintem ezt Ti is éreztétek néha, főleg az utóbbi időben, amikor csapás csapás hátán ért engem is, meg a blogot is.
 
 A jövőre nézve viszont megfogadtam jó pár dolgot:
- Kevesebb együttműködés lesz, ez szinte biztos. Bár, szerintem eddig se fogadtam el túl sok mindent, igyekezetem szelektálni, de az utóbbi idő csak bebizonyította azt, hogy a jövőben még jobban oda kell figyelnem.
 Bevallom a hócipőm tele lett némelyik céggel és a viselkedésével, meg azzal, hogy van aki nem titkolja, hogy csak egy rongynak jó a blogger akibe beletörölheti a sáros cipőjét. Igaz, még idén volt olyan, akit lelkifurdalás nélkül (na jó, egy kicsit volt, de aztán elgondolkodtam az ok-okozaton és akkor rájöttem, hogy nem jogos a lelkifurka) küldtem el melegebb éghajlatra. Sorry, not sorry, mindennek van határa.

- Tisztelem a Blogot, Titeket Olvasókat és Magamat annyira, hogy olyan cégnek vissza sem írok már, amelyik nem tudja eltalálni a nevemet a levél megszólításában. Az e-mail cím is repül majd rögtön a tiltólistára. Ahogy látom, idén is ezzel kellett volna kezdeni, 1-2 kellemetlenségtől, és félreértéstől megvédtem volna magam, és Titeket is. 
 
-Rettenetesen sajnálom hogy a cégek butaságai miatt, néha Ti szenvedtetek hiányt a blogon lévő bejegyzésekben. Legyen szó a bejegyzések hangulatáról, vagy éppen arról, hogy egyszerűen annyira felbosszantottam magam a méltatlan helyzeteken , hogy az írásba sem kezdtem bele. (Megjegyzem, volt olyan húzás ami a betegségem még jobban előhozta, de ezt idáig le sem mertem írni Nektek, kicsit féltem, hogy mit gondoltok, milyen tápos ember írja mostmár a blogot és miféle kór kapta el, ha kb. mindenre rosszul reagál a szervezete.) Sajnálom mert ennek az igazi elszenvedői Ti olvasók vagytok, megszoktatok egy írásmódot, egy közeget, amit nem tudtam biztosítani, így az évvége felé. Remélem jövőre a megszorító intézkedéseknek hála, jobb hangulatban tudom majd átadni mindazt, amit szeretnék.
 
-Kevesebb duma, több kép. Mert tudom, néha nagyon sokat tudok csiripelni és ez lehet többeteknél is levesz a bejegyzések értékéből. Bár, azért remélem van, aki még mindig szívesen olvassa az agymenéseimet és az elkalandozásaimat...így Andusos igazán ez a kis szelet a világhálón. :)
 
- Kicsit több dekorkozmetikummal szeretnék foglalkozni a jövőben. Rájöttem, hogy ez a részleg egy kicsit, ugyan méltatlanul van hanyagolva a blogon, úgyhogy ejnye...!

-Az ajánlókat továbbra is szeretném megtartani, ha Ti sem bánjátok! :) Már érkezett is kérés, a nyereményjáték kapcsán, hogy a könyves élményeimre kíváncsiak lennétek, én pedig nem vagyok semmi jónak az elrontója! Ezt a részleget amúgyis szerettem nagyon írni.
 
Just wanted to say ‘thank you’ to all of my awesome followers. You’ve introduced me to a whole new range of interests and pretty things. You’re all so creative with such fascinating blogs! And you send me such sweet messages. I feel so blessed. You’re fricken’ awesome! Thank YOU! Clebs xxx

Pusheen pedig továbbra is nagy kedvencem, így vele köszönöm meg, hogy olvastatok ebben az évben is!
Pusheen-t innen szedtem: http://www.pinterest.com/pin/422845852488513320/ 
 
Na, hát ennyi volt komolyabbra véve a 2014 számomra, és a blog számára is. Kicsit kiakadós,ám a sikerek, pozitívumok szerintem annál nagyobbak voltak. Örültem, hogy többen ide találtatok, és hogy nyomot is hagytatok az oldalon. Remélem ez így marad a továbbiakban és hogy jó magam is meg tudok annyira újulni néha, hogy ne váljék unalmassá a blog és a mondanivaló sem! :)
Köszönöm, hogy itt voltatok/vagytok!  

4 megjegyzés:

  1. Gratula a sikerekhez.
    Nem hiszem, hogy bárki táposnak bélyegezne, meg hát kinek mi köze hozzá, másrészt mindenkinek, aki emberből van, vannak nehezebb időszakai.
    Boldog új évet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!
      Hát nekem most különösen nehéz jutott, de remélem már nem sokáig. Inkább az időtartammal van bajom és a milyenségével. :S
      Boldog új évet Neked is!

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com