2014. december 1., hétfő

Nyereményjáték 2014 December - Játssz Te is!

Sziasztok!
 
Megszokhattátok már, hogy a blogon általában télen, és a blog szülinapjakor van nyereményjáték. Most a decemberi fordulóponthoz érkeztünk el! Nagyon részletezni nem szeretém a dolgokat, a leírásban mindent megtaláltok, csak olvassatok figyelmesen! :)
 
Szabályok:
-Idén is a régebben feliratkozottak dupla eséllyel indulnak. Régi feliratkozónak számít az aki 2014 december 1 előtt  követte a blogot (Jelenlegi követők száma: 214, 2014 december 01, 12:47-kor nézett adat), itt a bal oldalt látható GFC-n keresztül. Ami igazából megszűnt, de ezt a követési módot én még mindig GFC-nek hívom. :)
- Új feliratkozó is részt vehet a játékban, amennyiben a GFC-Facebook-Bloglovin' triumvirátuson mindhárom platform követőjévé válik!
-Rendelkezz magyarországi postacímmel! Akinek van rokona, barátja, aki rendelkezik magyarországi címmel és eljuttatná neki a csomagot nyerés esetén, de ő maga, határon túli, az is jelentkezhet, volt már rá példa, és működött is a dolog! Jó volt látni, hogy ennyire segítitek egymást! :)
- A megosztásnak nagyon örülnék, bár nem teszem kötelezővé, de annyira jól esne, ha csak 3-4-5 ember úgy gondolná, hogy önzetlenül megosztja a játékot Facebookon, vagy esetleg az oldala Fb oldalán.
- A nyereményjátékra jelentkezni 2014 december 1-14 között tudtok. December 14-én 12:00-kor a jelentkezés lezárul és ugyanaznap december 14-én, este 18:00-19:00 óra magasságában sorsolok a random.org segítségével. A nyertesnek 36 órája lesz jelentkezni, ha ez nem történik meg, akkor újrasorsolok és az előző nyertes nevét és esélyeit kiveszem automatikusan a kalapból!
* Ha a random.org nem működne, akkor kézi sorsolást fogok igénybe venni, de akkor lehet csúszás lesz az eredményhirdetésnél is, ezt kérlek vegyétek figyelembe majd! Nyáron megviccelt sajnos a program..
- Bármilyen csalást, adatelmaradást, hiányosságot kizárással sújtok, így tényleg figyeljetek a helyes adatok megadására! :)
- 18 év alatt kérlek jelezzétek, hogy kértetek szülői engedélyt a részvételhez és hogy megkaptátok azt! Pl.: A szüleim megkérdeztem és megengedték, hogy részt vegyek a játékban.
-Minden résztvevőtől szeretném kérni, hogy a megjegyzés mezőbe írja be, hogy: A nyereményjáték szabályait elolvastam és tudomásul vettem. :)
- Természetesen a csomagot elsőbbségivel és ajánlva fogom feladni!

 
 
A nyeremények:
1 db Yankee Candle Honey&Spice tart
1 db Avon Superschock mascara szempillaspirál
1 db Avon szájfény
1 db Rival de Loop duo körömlakk, 03 - just marine

Na meg általában tudjátok, hogy a csomagokat mindig ki szoktam egészíteni még valamivel, úgyhogy ez nem a teljes repertoár, de szeretek egy kis meglepetést is belevinni ebbe az egészbe, remélem ezt idén sem bánjátok!
 
Az űrlapot lentebb találhatjátok, jó játékot kívánok, remélem valakinek a karácsonyi készülődését ismét feldobhatom az eredményhirdetéskor! :) 
 

15 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Én is köszönöm, hogy velünk játszol! :)

      Törlés
  2. Köszönöm a lehetőséget, szuper kis csomag.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy játszol az oldalon, nagy öröm hogy ilyen sokan vesztek részt a játékban! :)

      Törlés
  3. Köszönjük a lehetőséget és a szuper csomagot ^^ További jó blogolást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm azt, hogy velem játszotok az oldalon! :) És köszönöm a jó kívánságot is, megfogadom az ötlettanácsot, amit írtál! Össze is gyűlt az utóbbi időben, csak nem fektettem rá nagy hangsúlyt.

      Törlés
  4. Köszönjük a lehetőséget ! :) A nyereményjáték szabályait elolvastam és tudomásul vettem. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük a lehetőséget ! :) A nyereményjáték szabályait elolvastam és tudomásul vettem. :)

    VálaszTörlés
  6. Jó kis csomag, köszönöm a lehetőséget! ;) Az űrlapnál beírtam, de biztos, ami tuti, ide is leírom: A nyereményjáték szabályait elolvastam és tudomásul vettem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper! Végre valaki aki biztosra ment, láttam ám, hogy odaírtad! Sajnos sokaknál lemaradt a szöveg. De megnyugodtam, hogy mégsem érthetetlen akkor az amit leírtam! Köszönöm szépen a nevezésed! :)

      Törlés
  7. Szia :)
    És ha valakinek nincs facebookja?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Az ír nekem egy GFC névvel ellátott e-mailt, hogy nem lehet tagja a Facebook közösésgnek pl. munkahelyen nem nézik jól stb.., és akkor elfogadom a jelentkezést természetesen! :) Ez a lehetőség minden nyereményjátéknál(itt az oldalon) megvolt eddig is! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com