2015. január 14., szerda

Csomagváró-Ebay

Sziasztok!

Megint csemegéztem az Ebay-ről, de, itt most ne a kajálásbeli mivoltra hajazzatok a csemege szó hallatán. Igaz, majdnem lett olyan része is a rendeléseknek, amit meg lehet kóstolni (de annak nem lesz jó vége, főleg ha kozmetikumról van szó), viszont végül lemondtam róla. Na de a kérdés az, miről nem tudtam lemondani?
 
Órák
Na a régi, kék órám kezdi megadni magát, én pedig továbblépnék egy kicsit elegánsabb szintre, hogyha a megjelenésemről van szó. Felnövök vagy mi... (A francokat, a rákok örökre gyerekek maradnak!)
Épp ezért landolt a virtuális kosárban kapásból 2 fém jellegű óra is. Az egyik, a már mindenkinél megszokott rose gold, a másik viszont  coffee árnyalatban pompázik. Remélem mindkettő ideér hamar, mert talán őket várom a legjobban a bagázsból!
 
Link: 1.
 
 
Fülbevalók
Ha már elegancia, mostanság a gyöngyös fülbevalók babonáztak meg (és tépázták meg a bankkártyám tartalmát). Jó, igaz pár száz forintért nem voltak akkora vételek, igyekeztem körültekintő lenni, mert egyszerre volt vagy 4-5 típus ami megtetszett. Végül kettőnél állapodtam meg, aminél annyira még talán nem is lehet mellélőni. Még azt is megkockáztatom leírni, hogy még akkor se fenyegethet nagy veszély, ha esetleg nem pont olyanok, mint a képeken. (Na ezt most rohanok lekopogni, mert az ördög sosem alszik, ráadásul még Pradát is visel! :))
 
 
Linkek 1. 2.
 
 
Egyéb
Szegénykém eléggé kilóg a sorból, de úgy voltam vele, hogy tök buli lehet egy ilyesmit kipróbálni, ráadásul szemöldök rajzolásban még mindig bénának számítok. Reménykedek, hátha a sablonok közül valamelyik betalál. Bár az egyiket a három közül kifejezetten ormótlannak és rondának találom. Nem nehéz kitalálni, hogy melyik becses delikvens nyerte el ezt a kitüntetett figyelmet tőlem. Aki kitalálja, az nyer.....tapasztalatot.
 
 
 
 
Amin még gondolkodok
Többször is megnéztem már magamnak ezt a pár terméket, ami ide került, de egyelőre úgy gondoltam, hogy elég a költekezésből, nézzük meg első körben, hogy ezek hogyan néznek ki a valóságban, azután pedig ha lesz még bátorságom és jó tapasztalati köröm, akkor lehet érdemes őket is a kosaramban tudni.
 
Linkek: 1.  2.  3.
 
Akadt valami, ami megtetszett Nektek is?

8 megjegyzés:

  1. Jajjajj, az órák....van egy darab amit OMB Vikinél láttam, és aaaaannnyira tökéletes lenne a leárazáson vásárolt barna lazább nadrágomhoz, mintha ahhoz lett volna teremtve.... :D Pedig nekem is van egy komolyabb ajándékba kapott, meg egy fehér Ebayes, de jaj. :D Az tuti jön még velem, ráadásul 900 Ft. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam, mutattad FB-n, mi már szerintem csak Ebay termékekkel kommunikálunk lassan! :D

      Törlés
  2. Az órák közül nekem az ezüst színű van meg és imádom :D Kicsit nehézkesen indult a kapcsolatunk,mert el kellett vinnem egy óráshoz,hogy pár szemet vegyenek ki belőle. De, aztán beleszerettem :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, remélem nekem is ilyen jó tapasztalataim lesznek vele és szeretni fogom! Bár a szemkiszedegetős sztorit jó lenne megspórolni, de az a legkevesebb..:)

      Törlés
  3. az órából a rose gold van meg nekem, csak még nem találtam egy órást sem, hogy kivegye a szemeket belőle, ugyanis iszonyú nagy. :D de élőben is nagyon szép, alig várom, hogy hordhassa. tuti neked is tetszeni fog. :) az első fülbevaló is bejön, lehet rendelek én is, bár most kb 10 csomag van úton, így lehet várnom kellene... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nálam is elég sok csomag lesz útban, legalább 5, ha addig nem kap el valami dili megint. Lehet rám is nagy lesz a rose gold darab, de csak találok valahol egy órást. Max. elviszem egy óraszalonba, igaz drágábban csinálják meg ott, mint amennyibe az óra került, de lehet még mindig jobb, mintha itthon vettem volna több ezerért hasonlót.

      Törlés
  4. A rose gold óra nekem is megvan, természetesen nekem is nagyon nagy volt, de itthon vettem ki belőle szemeket. Nem volt bonyolult, csak volt, ahol kicsit nehezen indult meg. Főleg, hogy célszerszám hiányában egy körzővel barkácsoltam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De kreatív! :D Én sajnos tuti elrontanám, mert kézügyességem az nulla, úgyhogy én lehet szakemberre fogom ezt bízni, biztos, ami biztos. Olyan jó lenne a kezemben tartani végre, remélem hamarosan megjön a csomag is, mert a Ti beszámolóitok alapján akkor jó vásárt csinálhattam! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com