2015. február 17., kedd

Nyerj Realash szempilla növesztőt!

Sziasztok!

Egy kivételes esetnek hála, egy kis felajánlást kapott a blog, amit nyereményjátékként tudok a Számotokra hasznosítani. Ráadásul 2 nyertesre is lehet számítani. Ez elég jól hangzik, ugye? :)



A felajánló fél a Realash, aki 2 db Realash szempilla szérumot adott a sorsolás céljára, erről olvashattatok már a blogon is. Tudjátok, hogy meg vagyok/voltam vele elégedve, sőt, sok más lány is igencsak jó véleménnyel volt róla a tesztelésnél. Épp ezért, azt hiszem ez egy remek alkalom, hogy közületek ketten is kipróbálhassák ezt a szempillanövesztőt.

A szabályokról és a nyereményjátékról:
- Nyomjatok egy Tetsziket a Realash magyarországi facebook oldalára! Itt: https://www.facebook.com/Realash.hu?fref=ts
- Legyetek a blog nyilvános követői a GFC-n keresztül*! (*Itt a szokásos szabályok érvényesek: régebbi feliratkozóknak elég ha itt követik a blogot, más teendőjük nincs, de az újonnan jelentkezőktől elvárás a GFC-Facebook-Bloglovin' szentháromság követése. ÚJ feliratkozónak számít mindenki, aki ----- előtt iratkozott fel a blogra.----->Jelenlegi állás: 231 követő, 2014. 02. 17.)
-Az egyéb részhez pedig várom a szokásos megerősítő szöveget: A nyereményjáték leírását, szabályait elolvastam, tudomásul vettem!
A játék leírása: 
-Mindenki 1 eséllyel indul a játékban!
- 18 éven aluli személy esetén, légyszi jelezzétek, hogy megkérdeztétek otthon és hogy igen volt a válasz! :) 
-A nyereményjáték ideje kb. 1 hónap, a nyertesnek a sorsolástól számítva 1 hete van jelentkezni. E-mailt kivételesen nem fogok küldeni, mivel a jelentkezési idő meghosszabbodott. Ha a nyertes nem jelentkezne a megadott időn belül, akkor újrasorsolásra kerül a sor. A nyertest az oldal Fb oldalán és itt, a blogon is kihírdetem! 
-Jelentkezési határidő: március 14.
-Sorsolás: március 15. az esti órákban 17:00-19:00
-Az űrlapon minden adat kitöltése kötelező, ami csillaggal van jelölve. Ha bármely adat hiányzik, nem tudom elfogadni a jelentkezéseteket!
-A játékban külföldön élő személy is részt vehet, a nyeremény így is postázásra kerül!
A részvételhez, kérlek töltsétek ki az űrlapot!
Az egyéb részhez pedig várom a szokásos megerősítő szöveget: A nyereményjáték leírását, szabályait elolvastam, tudomásul vettem! 


13 megjegyzés:

  1. Nahát, ez fantasztikus lehetőség, éltem is vele :)
    Köszönjük szépen a játékot! Én csak álmodozhatok egy ilyen termékről, de remélem, hogy most nekem is kedvezni fog a szerencse :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy játszotok a blogon ! :) Sok szerencsét kívánok!

      Törlés
  2. En mar regota olvaslak, kommentelek neha, de nem voltam feliratkozva hozzad sztem. De mar nem emlekszem a bloglovinos azonositomra, meg iPadrol most nincs is kedvem kijlodni ujra. Igy kimarad sztem a jatek:( Amugy sem szoktam nyerni soha es mindig blogger nyer mindenhol :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézd Mia, ez csak egy lehetőség. Ha szeretnél élsz vele, ha nem, akkor nem. Nagyon el vagy keseredve, látom, de ebből ezzel a hozzáállással szerintem nem lehetséges kimászni. Úgy gondolom, hogy nálam nyugodtan visszanézhető, az eddigi arány pont 50%-50%, az egyik nyertes azóta már nem is blogol-úgyhogy- azt hiszem jogosan mondhatom azt, hogy az utolsó mondatod utolsó része nem állja meg a helyét. Legalábbis itt nem, más blogokon nem tudom hogy megy ez. Tudom, hogy vannak blogok, ahol sokszor blogger nyer, de ez benne van a pakliban, hiszen az olvasók egy igen nagy része blogger is. Ezzel nem igazán lehet mit kezdeni, nem tilthatom meg sem én, sem más, hogy blogger jelentkezhessen. Nem tudom, mi lehetne erre a megoldás.

      Törlés
    2. Nem rad ertettem, csak altalanossagban azt lattam eddig, h bloggerek nyernek nagyon keves kivetellle. Pedig jo par eve megvan mar ez a nickem, azt hiszem 2011 es azota olvasom a beauty blogokat is :) Egy ido utan mar azert iratkoztam fel, mert anelkul is olvastam, illetve arrol volt szo, h megszunik, vagy nem? :) Regisztraltam, az eselyt szeretnem megadni magamnak is ;)

      Törlés
    3. Hát, elvileg arról volt szó, hogy megszűnik. De figyelj, Magyarországra minden 50 évvel később ér el, szóval lehet itt majd 50 év múlva szűnik meg ez is, nem tudom..:D
      Láttam ám, örültem Neked, meglátjuk hogy mit hoz majd ki a random.org! :)

      Törlés
  3. Lehet, hogy véletlenül 2x küldtem el a jelentkezésemet. Nem szándékos volt, csak félreütöttem a billentyűzeten és elküldte az űrlapot, kérlek az egyiket azért vedd figyelembe. Nagy Zita vagyok (kifejtettem, hogy eddig is követtelek Bloglovin'-on és Facebookon, GFC-n pedig most iratkoztam fel.) Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam, hogy kétszer ment el, semmi gond, úgy veszem figyelembe majd, ami megfelel a leírásoknak!

      Törlés
  4. Remek nyeremény! Köszönöm szépen a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com