2015. március 22., vasárnap

Avon Siberia | Köröm

Sziasztok! 

Ma saját, és a ti felelősségetekre (és kívánságotokra, mert volt ilyen is!) egy kicsit lakkozunk. A blogon amúgy is régen volt már ilyesmi. 

Amikor megláttam a Siberia nevet az újdonságok között, tudtam, hogy valami különleges lakkról lesz majd szó. Persze én először fehérre asszociáltam (Elvégre mi van Szibériában? Hó, meg munkás börtönök a legelvetemültebb bűnözőknek.), végül amikor megnéztem közelebbről már tudtam, hogy ez az a lakk, ami az Avon újdonságok közül feltétlenül érdekelni fog. 

Többféleképp kentem magamra a lakkot, az egyik a sima fehér alap nélküli megoldás volt, egy kicsit sötétebb időjárás esetén. A képeket elnézve elhatároztam, hogy újra nekifutok ennek a projektnek mert ez így nem túl jó. Második alkalommal már bátrabb voltam, egy kicsit még kevertem-kavartam is, mint láthatjátok, szerintem most ez a megoldás lesz a kedvencem egy jó darabig. Harmadszorra pedig, ha minden igaz, sikerült normális fényviszonyok között megörökítenem a lakkot. 


Amit tudni kell róla
Mennyiség:10 ml
Ár: 1499 HUF/ Akciós ára most: 999 HUF 
Beszerezhetőség: Avon webshop, Avon tanácsadónő, Blaha Lujza tér-Skála, Astoria aluljáró 



A körömlakk az Avon gél hatású körömlakk családjába tartozik.Szerintem a megfelelő fedéshez elég az egy réteg használata bőven, viszont ez átlagban 10 perces száradással párosul. Az ecset hagyományos, egyenes, én nem bánom az ilyen kialakítást sem. Azt nagyon sajnálom, hogy főleg a kékségét sikerült elcsípnem a képeken, de van amikor 1-2 rózsaszín csillám is megmutatkozik benne, gondolom a lámpafény hozza ki ezt, mert napközben nem mutat ilyesmit. A szín maga az eleganciát juttatja az eszembe, hosszabb körmökön viszont az a tapasztalatom, hogy boszorkányosnak hat inkább ez a szín. Rövidebb körmökkel viselve saját magamon is jobban tetszik. 
A párnalenyomatot sajnos hajlamos gyűjteni még 10 perc után is, így én minden alkalommal úgy viszem fel, hogy legalább van 2 óra még a lefekvésig. 

Tartósság tekintetében kicsit változó, felemás az értékrend. Egy ideig azt vettem észre, hogy jól bírja a strapát, viszont amint bekerül a képbe a napi 2 mosogatás, akkor a harmadik nap elég nagy részben jött le a lakk 2 körmömön is. Sőt, már a második nap is észrevehető volt egy kis minimális kopás. Úgy tűnik ez a Pur zsíroldó mosogatószer a körömlakkot is oldja, nem csak a zsírt! Igaz, fedőlakkot nem használtam fölé, így azzal nem tudom milyen eredményre lehetne számítani.Most, hogy jobban belegondolok akkor egész szép teljesítmény ez fedőlakk nélkül, nem?  Alaplakknak a Rival de Loop Young szuper erős körömerősítője volt rajtam. 

A második próbálkozás szerintem már jobban sikerült, kár, hogy nem frissen fotóztam és látszik a mutatóujjnál a kopás. Fehérrel elkenve szerintem nagyon szép volt, hasonlón gondolkodom a későbbiekben. 

Itt még frissen volt festve a körmöm: 


Ezen a képen a 2. napi kopást láthatjátok, a 4-dik mosogatás után, a harmadik napról nem készítettem képet, mert csúnya volt a kopás, úgy gondoltam, hogy az a vállalhatatlan kategória már:


Igazából, nem tudom még mit is írhatnék erről a lakkról. Még van egy ilyen gél hatású lakkom a termékcsaládtól Envy néven, őt Karácsonyra kaptam a lélektársamtól és már nagyon rég már gondolatban is összeraktam ezt a két lakkot, mert szerintem jól mutatna együtt. Remélem majd a valós eredményről is hozhatok majd egy bejegyzést, ha érdekeltek vagytok benne! (Ez egyben kérdés is akar lenni, vagy felhívás, ki hogy veszi,  vegyétek úgy!:))

A körömlakkot az Avon biztosította a blog számára, véleményalkotás céljából. Ez nem befolyásolta a véleményemet a bejegyzés megírásakor! 

1 megjegyzés:

  1. Pont a lakk színét nem látom, csak azt, hogy árnyékban van. Tudnál egy olyan képet is készíteni, ami nem árnyékos?

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com