2015. március 15., vasárnap

Realash nyereményjáték nyertesek

Sziasztok! 

Hozom is az eredményeket! Első körben, viszont megkérlek Titeket, hogy legközelebb figyelmesebben olvassatok, mert sajnos 10 ember jelentkezését el kellett utasítsam, mert bizony lemaradt egy fontos dolog. Ilyenkor kicsit szomorú vagyok, mert ez valamilyen szinten azt sugallja felém, hogy nem figyeltek rám, ami szomorú, valljuk be, így egymás között is. Pedig nem kértem lehetetlent, még kérdés sem volt, infót sem kellett keresni, csak egy adatot beírni egy sorba. Ráadásul 2x is kiemeltem azt amit kérek, így nem is értem tényleg ezt az egészet. És ilyenkor azért sajnálom a kialakult helyzetet, de remélem megértitek, hogy s*gget nem csinálok a számból, nem volt apelláta, akinél nem láttam a megjelölt mondatot, sajnos nem tudtam bele venni a kalapba, ez így volt korrekt. Joggal várhatja el ezt tőlem az a 40 ember, aki tisztességesen ki tudta tölteni a jelentkezést. Remélem nincs harag, kicsit több figyelemmel legközelebb remélem ez sem okoz gondot! :) 

Nem húzom az időt. Úgy döntöttem hogy egy random.org által sorsolt és közvetett segítséggel egy véletlenszerű nyertes is lesz, erre a posztra Meát kértem fel. 1 és 40 között kellett 1 véletlenszerű számot írnia nekem. Ő a 4-es számot választotta, ez a szám Megaera, Téged jelölt! Gratulálok!




A második nyerteshez a random.org-ot hívtam segítségül, ami a 31-es számot dobta most ki, ez a szám Tóth Zsanettnak kedvezett! Neked is gratulálok! Kívánom, hogy leljétek örömötök a termék használatában! :) 





Mostantól 1 hetetek van jelentkezni e-mailben, az oldal e-mail címén(szepsegcsakneked@gmail.com)! Ha bármelyikőtök nem jelentkezne a megadott időintervallumon belül, akkor annak a nyereményét újrasorsolás alá vetem. De erre nem lesz szükség, ugye jól gondolom? :) Óra indul: 19:57-kor lett a poszt közzétéve, innen számít az 1 hét!  

6 megjegyzés:

  1. Te jó ég, el sem hiszem!!! Nagyon-nagyon köszönöm, irtó boldog vagyok, máris megy az email ^^

    VálaszTörlés
  2. pedig pont a nyertes neve alatt van az enyém :D gratu., csajok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyosak vagytok lányok, köszönöm szépen a nyertesek nevében is! Olyan jó ilyeneket olvasni, sokkal jobb, mint azokat a sajnálkozásokat, mint a "jaj most sem én nyertem, jaj miért nem én nyertem" és társaik! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com