2015. június 2., kedd

A blogszületésnap margójára | I. kör

Sziasztok!

Elég sok ideje szervezkedem, épp itt az ideje lerántani a leplet a blogszülinapról. Az idei a harmadik, így ehhez úgy gondoltam nem csak egy nyeremény dukál, hanem 3 csomag. Bizony, 3 körből fog állni az idei blogszületésnap, aminek azért remélem Ti sem látjátok akadályát!

Ez a legelső kör, főleg amiatt rakom ki ilyen korán, hogy legyen idő jelentkezni és hogy ne lógjon bele annyira a második körbe, ami zavaró lehetne sokak számára is. A mostani nyereményjáték támogatója az Avon, akik 4 körömlakkot ajánlottak fel a számotokra az új Effects lakkok közül, itt csücsülnek mellettem és nagyon várják a gazdájukat ám! Első körben ő értük lehet jelentkezni, és csak mellékesen jegyzem meg, hogy ahogyan halad a játék, úgy fog a következő nyeremény összege is emelkedni. (Én tudom, hogy nem ez a lényege az egésznek, és remélem azért sokatok így is van ezzel, még ha néhányan már sikeresen "megnyilatkoztak'" ilyen témában- ami valljuk be szomorú.)

Feltételek:
Régi követőnek: Aki 2015. 06. 02. 8:23 előtt feliratkozott tagja volt a blognak, itt bal oldalt, annak 1 dolga van: egy megosztás Facebookon.
Az új követőnek: Aki 2015. 06. 02. 8:23 perc előtt még nem volt feliratkozott tagja a blognak, az a GFC (itt bal oldalt) követés-Facebook megosztás-Bloglovin' követés teljesítésével megválthatja ezen bűnét, és játékba kerülhet! :)
A gyorsabb adminisztráció jegyében, légyszi jelöljétek hogy új(u) vagy régi(r) tagok vagytok az űrlapon! Megnézem én egyesével, de akkor több időbe telik ám az összesítés is.
Bárminemű csalás kizárást von maga után!
Csak Magyarországra tudok postázni! Ha van rokonod/barátod stb. aki itt él és tőle át tudod venni a csomagot, akkor rendben van, volt már rá példa a blogon és működött is a dolog, így ha van erre lehetőség, ne szegje kedvetek a jelentkezéskor! Csak ugye előtte tisztázzátok az illetővel is a dolgot! :)
A játék ideje: 2015. 06. 15. 12:00-ig tart. Sorsolás: Ugyanaznap, 15-én este délután 18:00 óra körül. 
A nyertest nem értesítem külön e-mailben, a blogra és Facebookra kikerül a neve, neki kell magától jelentkezni a blog e-mail címén! Ha elmulasztja, vagy határidőn túl jelentkezik, akkor automatikusan újrasorsolás lesz a dolog vége.
A megjegyzés mezőbe pedig a szokásos megerősítő mondat: A nyereményjáték szabályait elolvastam és elfogadom. 

Plusz esélyek: 
- 2 darab plusz esély, hogyha részt vesztek majd a blog vélemény nyilvánítós kérdőívében. (Vagy ma, vagy holnap felkerül a kérdőív, így aki ezt tervezi, az kérem várjon akkor legkésőbb 1 napot a jelentkezéssel, hogy fel tudjam pakolni a kérdőívet is!)
Őszintén megmondom, nem érdekel, hogy valaki jót, vagy rosszat ír a blogról, annyi, hogy ha kifejtős kérdés van, akkor hanyagoljuk ezt a sokat puffogtatott sallangot, hogy: sztem a blog jó ahogy van, jó a blog stb.Ilyet bárki tud írni, nem erre vagyok kíváncsi, ha már plusz esély jár érte, hanem kerek egész véleményre, ami jobb esetben 2-5 mondat! Ha több, az nem baj, én csak örülök neki, ha elered a billentyűzet. :)
A kérdőívet itt tudjátok kitölteni >>


A nyereményekről


4 db Magic Effects lakk, az Avon Magyarország Kft. jóvoltából! 
A lakkok: 
- 2 db matt lakk : White, Inky Blue
-2 db mineral crush lakk: Ruby, Topaz 


Más dolgom nincs is, mint sok sikert kívánni! Itt a jelentkezési űrlap, kommentbe meg ha gondoljátok, írjátok meg a bloggal kapcsolatos élményeiteket, vagy emlékeiteket, vagy azt hogyan találtatok rá, vagy hogy épp' mi miatt tértek vissza a lapra újra és újra! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com