2015. június 6., szombat

Vendégbejegyzés | Moonangel: Hydra&Sublim Cocoon 24 órás hidratáló krém teszt

Sziasztok! 

Még emlékezhettek, hogy áprilisban kiírtam tesztelési lehetőséget az oldalra, ennek a gyümölcsét jöttem most megmutatni. Végül Moon Angel-t kértem meg, hogy írjon erről a krémről, segítve ezzel a Ti döntéseiteket, hogyha ilyen helyzetbe kerültök később. Biztos vagyok benne, hogy hasznotokra válik majd! Innentől Moon Angel sorait olvashatjátok, egészen a második idézőjel végéig, én is csak csöndes megfigyelő leszek!


" Nagyon örültem Andus megkeresésének, amikor felajánlotta ennek az arckrémnek a tesztelési lehetőségét. Előtte 1-2 hete már szorgalmasan kerestem a következő éjszakai hidratálómat, így pont aktuális volt a dolog. 

Korábban még sosem volt szerencsém kipróbálni a Marionnaud parfüméria saját termékeit, így fontosnak éreztem az első benyomást is. Az arckrém egy ránézésre kellemes fehér-pasztell barack színű kartondobozban kapott helyett. A dobozon lévő felirat szerint az arckrém száraz bőrre ajánlott. 24 órás hidratálást ígér, valamint azt, hogy egészségesen fénylő arcbőrt eredményez és javítja a bőr textúráját. Ami még nagyon szimpatikus volt, hogy ígérete szerint nem hagy zsíros érzést a bőrön. 

Számomra ez fontos, mert nem szeretem, ha egy éjszakai krém ragacsos, nehéz érzést hagy maga után és szó szerint beleragad a párnám az arcomba tőle. 


A tégely igényes, tejüvegnek látszó, masszív műanyag, ami szerintem elegánsan hat, viszont praktikusabb, mint az igazi üveg és jóval könnyebb is. 

A krém maga, könnyű, kicsit géles állagú, Van benne illatanyag, de nem bántóan erős, inkább friss és kellemes, kifejezetten szeretem ezt az illatot.


 Az első benyomásom az volt, hogy nagyon kellemes érzés a bőrön. Azonnal sokkal puhább és szebb lett tőle a bőröm és valóban gyorsan beszívódik, zsíros utóhatás nélkül.


Már néhány nap után észrevettem, hogy a bőröm kapott egyfajta belső ragyogást és teljesen elmúlt például a pollenallergiám okozta orr körüli szárazság is. Számomra ez nagyon nagy pozitívum, mert eddig nem találtam olyan arckrémet, ami megoldást jelentett volna erre a problémára, anélkül hogy az arcom többi részét ne tette volna nagyon zsírossá.
Én személy szerint nagyon megszerettem ezt az arckrémet és bátran ajánlom olyanoknak, akik száraz vagy épp kombinált bőrre keresnek jó, gyorsan beszívódó hidratálókrémet és nem jelent számukra kizáró okot az illatanyag sem.

Ha pontozni kellene, akkor 5/5 pontot adnék neki. J

Még egyszer köszönöm Andinak a lehetőséget és remélem, hogy hasznosnak és érdekesnek találtátok ezt a bejegyzést! "

Én köszönöm, hogy ilyen igényesen valósítottad meg a tesztelést Anna, nagyon meg voltam elégedve mindennel, úgyhogy ha lesz a jövőben bármi olyan dolog, amit én nem tudnék hasznosítani valamilyen tulajdonságomból kifolyólag, akkor hivatalosan is kijelentem, hogy szívesen kollaborálnék Veled, hosszabb távon is! És remélem, hogy ahogyan olvastátok a sorokat, többen is így vagytok ezzel, és jó néven veszitek majd az ilyen vendégbejegyzéseket az oldalon! :)

Ti próbáltátok már a Marionnaud új  arc- és testápolási termékeit? Kora tavasszal érkeztek meg előbbiek a boltok polcaira, így egészen változatos dolgokat találhattok meg. Vagy kitudja, lehet már néhányan ezeket is használjátok, csak nem tudtátok, hogy újdonságok! 

2 megjegyzés:

  1. Igényes és hasznos leírás volt.

    Üdv,

    Mária

    VálaszTörlés
  2. Még egyszer köszönöm a lehetőséget! :)

    @Mária, köszönöm! :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com