2015. szeptember 13., vasárnap

Rimmel Lasting Finish 25H Powder Foundation | Vélemény

Sziasztok!

Még a tavasz nagyon végén, inkább nyár elején érkezett tesztelésre ez a púder. Sokat ültem rajta, bár most már legalább magabiztosabban mondhatom azt, amit eddig csak sejteni sejtettem: egy szerethető darabra találtam.

Ár: 2955 HUF 
Mennyiség: 7 g 
Fellelhetőség: drogériák polcai (DM, Rossmann, Müller)



A kompakt púder csomagolása egészen ötletes megoldást mutat, viszont a szivaccsal én annyira nem voltam megelégedve. De a tükörért jár a piros pont, szerintem sikerült kimaxolni a méretet! Nem az a nagyon pici darab, ennek igazán örültem használatkor. Az árnyalatok skáláját megfelelőnek tartom, ha nem tévesek az infóim, 5 árnyalat közül lehet választani. (Ez az! Erre kellene rászokni minden márkának, hogy minimum 5 árnyalattal jöjjön ki egy termék esetében! Bár szerintem a legjobb az lenne ha 8-10 árnyalatot sikerülne megalkotni minden esetben, de ez a dolog még várat magára.)
A legvilágosabb árnyalat (001-light porcelain volt meg) szerintem sokaknak kedvére tehet, a közepes fedésével együtt, ami bizonyos szintig építhető, rajtam jól mutatott, elütést nem tapasztaltam. A tartóssága az, amivel megfogott magának végérvényesen. A 10 órát bőven kibírta egy 150 fős tömegnyi esküvőn, ahol azért rendesen elszívtuk egymás elől a levegőt, és eléggé kimelegedett a násznép az igencsak erőszakos szellőztetés ellenére is. Mondjuk rólam nem folyt a víz, hozzáteszem, és át se fényesedtem- lehet ezért kaptam 1-2 irigykedő szempárt a lakodalmon(?). 
Talán itt, ennél a pontnál győzött meg teljesen, hogy igen, ez egy valamire való termék.


A mattítással nincs gondja, mint olvastátok, színben nem üt el a bőrtől, nem az a túlzottan sárgás-narancssárgás darab. Én vizesen és szárazon is szerettem használni, de az utóbbi időben inkább szárazon szeretem bevetésre küldeni. A BB-krémem fedését kicsit erősebbé is teszi, és azt a plusz ragyogást amit a krém ad, és néhanapján soknak érzem, szépen el tudom vele tüntetni.




Viszont, két hibája van. Az egyik nagy szívfájdalmam az, hogy nagyon hamar fogy az anyag, 7 gramm nem sok. A csomagolási mennyiségen változtatnék a jövőben, legalább 12 grammnyira tornásznám fel, az már egy barátságosabb mennyiség lenne, és szerintem sok vevő megelégedését szolgálná. Mi több, szerintem sokkal többen csengetnék ki ezt az árat, egy ekkora mennyiségért. Megérdemelt helye van a boltok polcain, egyedül az ár-kapott mennyiség aránnyal vannak gondok- nagyon remélem ez a jövőben javításra kerül.

A második hiba, csak közvetetten kapcsolódik a termékhez, de elgondolkodtatott: ugyanezzel a formulával szerintem érdemes lenne kiadni egy erősebb fedésű testvért is. (Igen, a hiba, ennek a nem létező testvérkének a hiánya.)  Szerintem elég nagy sikere lenne, mi több, a drogériás vonalon szerintem jó kis rést lehetne vele betömni. Úgyhogy továbbfejlesztésre javaslom mindenképpen a terméket, hátha nagyobb közönséget is meg tudna vele célozni a cég. Viszont ebben az esetben az enyhe komedogén összetevőket mindenképp mással helyettesíteném, mert akinek nagyobb fedésre van szüksége, annak biztosan több pattanása is van, aminek nem tesznek jót ezek az anyagok. Ezen dolgok betartásával szerintem tök jó dolog sülhetne még ki, hogyha a púderek piacát veszi szemügyre az ember.

Nagyon gyorsan fogy, de ezt sokan írták is előttem. Én a szélekről szoktam kis rákaparással segíteni az anyagnak, úgy még kb. 1,5 hétre való púdert talán nyer az ember, ha ügyesen osztja be, remélem jól saccoltam, így a következő kifizetésemig nem sokat kell majd nélkülöznöm ezt a púdert. (Igen, ez nem célzás, ez telitalálat: meg fogom venni, a végítéletem az az, hogy bevált.) De most jut eszembe, hogyha van egy kis sütnivalóm, lehet érdemes lesz kivárni a őszi Glamour napokat, mert akkor jóval olcsóbban jutnék hozzá....:) 

A terméket a Rimmel Magyarország Kft. bocsátotta tesztelésre, de ez a termékről alkotott véleményemet nem befolyásolta. 

Szerintem elég sokan már a birtokosai lettek azóta ennek a terméknek, ti mivel egészítenétek ki a leírtakat? :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com