2015. október 17., szombat

Elfogytak | A sokadik, vegyes kiadás: 2015 Január- 2015 Július

Sziasztok!

Egy nagy halom kiürült dobozzal jönnék a következő sorokban. Akad ami már jó pár hónapja elfogyott, csak túl szorgosan gyűjtögettem őket és először annyira őriztem őket, hogy nem is tudtam végül hova sikerült elraknom a pakk egyik részét. A mostani szortírozáskor előkerültek, épp' itt az ideje megszabadulni mindentől, hogy a többi üres dolog vehesse át a helyét. Mert van még bőven...Pipálhatok is, ugye? :)


Tusfürdők
Rajtuk nincs mit ragozni. A Palmolive darabokat nagyon szeretem, az Avon Moroccan Oils darabja is sokáig volt hű társam, szerettem az illatát, nem szárított, de fél liternyi egyhuzamban lévő használat után azért már várom, hogy valami más tusfürdőt is megismerjek a márkától. A polcon már bekészítve a következő XXL-es darab, ami egyébként acai bogyós.





Holika Holika Petit BB krém
Elhasználtam, nyáron szuper volt, még tán ősz közepéig is jó szolgálatot tett nálam ez a BB krém. Már írtam róla a blogon is, azóta megújult a csomagolása, én meg egyelőre más BB krémet nyúzok, újrarendelésre nem volt időm még gondolni sem. Nem kizárt, hogy újrarendelem, de mivel elég képlékeny a bőröm mostanában, inkább kivárnék egy homogénebb, nyugodt időszakot, amikor jobban be tudom határolni, hogy mi is az, ami kell nekem. Képlékeny talajra nem szeretek lépni, tudjátok Ti is. Az új csomagolású társa érdekel, de mivel jön a téli időszak, lehet, hogy egy ápolóbb darabba kellene befektetni- ugye, jól sejtem?
Bejegyzés róla itt>>>



Elséve hajbalzsam
Az előző sikeressége után, nagy erővel vetettem bele magam a Loréal hajbalzsamjai közé, de ebben a darabban nem találtam meg azt, amit kerestem. Elhasználtam, de az előzőt jobbnak ítéltem meg, ezért sem készült róla külön bejegyzés akkoriban. Nem újravevős, de legalább megtudtam, hogy van olyan balzsamja a márkának, ami beválhat - mégse vagyok reménytelen eset.

Panthenol
Egy flakon Panthenollal is szegényebb lettem az elmúlt hónapokban, hajnövesztésre használom, és ha jobban belegondolok, akkor illene már beszámolnom róla a blogon- a piszkozatok közt már meg is van a címe. Megvan a saját kis technikája amúgy, egy kis utánanézés nélkül azért ne próbálgassátok, mert úgy jártok mint én, és lesz ám meglepetés, doboz és bármiféle pozitív dolog nélkül.

Rival de Loop Young Power Hardener-körömerősítő
Már írtam erről a körömerősítőről itt a blogon, ráadásul még egy lakknyi adag elfogyott, így a legközelebbi ilyen típusú bejegyzésben is itt fog integetni nektek. Na jó, azt azért nem, keze nincs, de remélem értitek a célzást. Szerintem megéri az árát, egész ügyes is, és ez az első darab, ami a körmöm lemezességét tartósan megszüntette. Jó lenne újra beszerezni, mert az utolsó megvett üveggel fogyasztom, és kéne egy tartalék, ha már ennyire rámozdítok most mindenkit.
Bejegyzés róla itt>>>





És akkor most megyek, felszabadítom a helyet a gyűjtő dobozomban, mert több elfogyott termék várja, hogy az elfogyott minősítést végérvényesen megkapja. A felszabadult nüansznyi hely úgyis hamar be fog telni, ahogy ismerem magam, úgyhogy jobban tenném, ha már a következő ilyen témájú bejegyzésre készülnék- de szerintem ezt az állapotot sok blogot író kollegina ismerheti.:)

 Csak nálam kezdett el, nagyon gyorsan minden elfogyott státuszra váltani amúgy? Még egy bejegyzésre való összejött az elmúlt napokban, az a nagy helyzet. Én meg félek, hogy a fejemet leszeditek, ha belátható időn belül megint egy ilyen típusú bejegyzéssel jövök. 

6 megjegyzés:

  1. Most kezdtem el használni egy palmolive tusit, eddig én is szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyet? És még nincs második? ;) A mostaniak nagyon jók lettek, sőt, kijött egy kicsit téliesebb, vaníliás változat is. Azt hiszem megvan a következő utáni áldozat...

      Törlés
    2. Nincs-nincs. :D Így is 4 bontatlan tusfürdő van még a szekrényben, és vagy 6 szappan :D

      Törlés
    3. Az igen! Nálam 2 bontatlan van most, és 3 felbontott, amit váltogatok össze-vissza. Így van az, hogy egyik pillanatban még van, aztán hirtelen majdnem mind egyszerre fogy el, 2-3 nap különbséggel és én fogom a fejem..:D Jó elhasználást akkor, remélem azért még ránézel a Palmolive darabokra, hátha addig több télies illattal jönnek ki! Bár 4 tusi elég sok, jó darabig nem kell utánpótlásra gondolj...Azért hátha!;)

      Törlés
  2. Mindig elmondom, hogy mennyire irigylem azokat, akik így képesek gyűjtögetni az üres flakonokat. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne irigyeld, kevesebb helyük is van ám...:D

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com