2016. február 5., péntek

Valentin Napi játék - A rózsák földjén

Sziasztok! 

Nem kifejezetten szoktuk sokan megünnepelni a Valentin napot, én ebbe nem is szólnék bele, mindenki szíve joga hogyan tesz. Ennek ellenére, úgy gondoltam, hogy a már régebben elhalasztott játékot, amit kitaláltam anno, jó ötlet lenne most elindítani, tekintettel a közelgő ünnepre, igen eltaláltátok:Valentin nap. Nincs messze, úgyhogy nem is szaporítom tovább a szót, jöjjenek a részletek! 

Leírások, szabályok, jó ha tudod rész:
- Légy a blog nyilvános követője a Google Reader-en keresztül! Bal oldalt tudsz feliratkozni, legfelül a Ha nem akarsz lemaradni felirat alatt. (Ha van gmail fiókod, ez egyszerű, mint a karikacsapás!)
- Legyen magyarországi postacímed, ahova a nyereményt küldhetem! Ha országhatáron kívül élsz, de vannak rokonaid, barátaid akik továbbítják a csomagot külföldre, ha nyersz, akkor ez nem akadály a jelentkezésnél! Működőképes a dolog, ahogy eddig is volt pozitív példa rá. :) 
-Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, itt alul! 
- A játék időtartama: 2016 február 5-2016. február 13 
Sorsolás az azt követő két-három nap valamelyikén. A nyertesnek 5 munkanapja van jelentkezni a nyereményért. Ha ezt elmulasztja, akkor új nyertes kerül sorsolásra, de csakis az előzőleg jelentkezett játékosok közül! 
-Bárminemű csalást kizárással büntetek a játék során! 
A nyeremény maga pedig a képen látható Nivea ajándékcsomag.

Plusz esélyek:
+2 esély, ha megosztod a bejegyzés linkjét Facebookon. A megosztás linkjét pedig a jelentkezésnél be tudod másolni a megfelelő részhez. 



Sok sikert kívánok mindenkinek! 
HAHÓ, figyeljetek, fontos! A Google december óta törli azokat a felhasználókat akik nem Google fiókkal voltak feliratkozva a blogra, így  ellenőrizzétek hogy nem-e törölt a rendszer, ha már fel voltatok iratkozva a blogra korábban.  Köszönöm, ha megteszitek! 

4 megjegyzés:

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com