2016. március 25., péntek

Emlékeztető: Már csak 1 nap van hátra a jelentkezésből!

Sziasztok, 

Az utolsó napon intézem hozzátok e sorokat, mert éjfélkor lejár a határidő a Tavasztündér nyereményjáték jelentkezéséhez. Így, ha még szerencsét próbálnátok, akkor még van időtök, csak arra kérlek Titeket, figyeljetek oda a feliratkozásra, mert azok hajlamosak lemaradni az utóbbi időkben mindkét blogról! Így nem csak a játéktól estek el, hanem a kihirdetett különdíjtól is. Kár lenne...Ráadásul nagyon sokan elveszítik a plusz esélyeiket is így, amit a +2 eséllyel járó Facebook megosztással szereztek meg.  

Te ne járj így, jelentkezz, iratkozz fel mindkét blogra, és indulj a becsületes játékosoknak fenntartott csomagért is! :) Igen, mi ezt is díjazzuk! Meguntuk a csalókat, ők már automatikusan kizárásra kerülnek a játékból...
 Mi több, használd ki a plusz esélyek nyújtotta lehetőséget is. 3,5 év alatt, egyetlen egyszer volt rá példa, hogy plusz esély nélküli játékos vitte el a díjat, szerintem ez nem véletlen. Aki biztosra akar menni, az megosztja a játékot! (És persze a megosztás linkjét bemásolja a jelentkezési űrlap megfelelő részéhez! Nem elég leírni, hogy megosztottam. Linket kérünk! :)) 

A játék leírásához, teendőkhöz kattints a képre! A bejegyzést itt is elérheted>>>

 Sok szerencsét kívánunk,
Mea & Andi 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com