2016. március 11., péntek

Tavasztündér nyereményjáték a blogon!

Sziasztok,

Egységben az erő, és a tavasz is itt kopogtat az ajtón, így Meával a Nail Polish Maniac írójával egy régóta dédelgetett tervünket hoztuk el Nektek, ami egy közös nyereményjáték. Szerintem, elég jó csomagokat sikerült összeállítani, olyan márkák kaptak benne szerepet mint a MAC, Rimmel, Yankee Candle...Mi több, a becsületes játékosok nem csak a főnyereményért, hanem egy különdíjért is indulnak! Jól hangzik, ugye? Csomagok, feltételek, jelentkezés módja lejjebb... ;) 
A játék időtartama: 2016. 03. 11.-2016. 03. 25.
A sorsolás eredménye Facebook-on kerül kihirdetésre, a jelentkezési idő lezárása utáni 1 hétben.
A képek Mea tulajdonát képezik, a nyereményjátékunk hirdetéséhez engedélyt kaptam, hogy a képeket használhassam!
Fődíj:
1. Blooming Spring csomag


- Mac Relentlessly Red ajakrúzs - Rimmel Match Perfection alapozó, True Ivory árnyalatban - Lush Prince Charming tusfürdő - Yankee Candle tart Summer Scoop illatban
A különdíj
2. Spring is in the air csomag* - Ez a csomag azok között fog kisorsolásra kerülni, akik teljesítették az összes feltételt (nincs sok és egyszerűek) - ezt ellenőrizni fogjuk, így tényleg olyanhoz fog kerülni, aki lelkiismeretesen teljesített mindent - ez természetesen nem kötelező, rajtatok áll.
- Balea Hand Konzentrat kézkrém - Balea Red Love fürdősó - Blistex málnás-limonádés ajakápoló - Rimmel körömlakk
*A különdíjat csak azon játékosok között sorsoljuk ki, akik minden feltételt teljesítettek és nem volt gond velük a jelentkezés folyamán. Ez vonatkozik a lemaradt adatok, feliratkozások, megosztások utólagos törlése esetére- ilyenkor az adott személy nem vesz részt a második csomag sorsolásán! Ezt a csomagot csakis a becsületesen, korrekten játszó személyeknek állítottuk össze! :)*

Feltételek: 
- Rendelkezz magyarországi postacímmel! Amennyiben határon túli vagy, de van ismerősöd/rokonod aki magyarországi és eljuttatja neked a csomagot nyerés esetén, akkor természetesen semmi akadálya a jelentkezésednek! Neki eljuttatjuk a csomagot, a többi már rajtatok múlik!
- Feliratkozás a Nail Polish Maniac és a Szépség csak Neked blogra is, itt a Google Readeren keresztül. Aki csak az egyik blogra iratkozik fel, annak a jelentkezését NEM tudjuk elfogadni! 
-Pótlásra van lehetőség, a játék végéig, de a hiányosságra csak 1x hívjuk fel a figyelmeteket, a többi rajtatok múlik! Aki nem pótolja a hiányosságait a felszólítási idő  után sem, a játékból automatikusan kizárásra kerül!- Jelentkezés a lenti Google Űrlapon keresztül!:)


Plusz esélyek:
+2 esély szerezhető, ha megosztjátok a nyereményjátékot a saját Facebook profilotokon. (Kamu adatlapok nem játszanak! :))  Pontos, bejegyzésre mutató linket kérünk róla! Az utólagosan törölt megosztások linkjét nem tudjuk elfogadni!

Sok sikert mindenkinek!


20 megjegyzés:

  1. Hűűű de szuper csomagok! :) Ez az egyik kedvenc YC illatom. A rúzs pedig régóta kívánságlistás, szóval oda meg vissza lennék ha Fortuna mellém szegődne. :D Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire személyre szabottnak érzed a csomagot! :) Tök jó látni, hogy örültök neki és hogy értékelitek az igyekezetünket- nagyon izgultunk, hogy milyen fogadtatása lesz a dolognak.
      Sok sikert Neked! :)

      Törlés
    2. Ó, szuper hogy ilyen jól ráéreztünk az összeállításra. :) Sok sikert Neked!
      Mea

      Törlés
  2. De jóóó , köszi a lehetőséget ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülünk, hogy tetszik a lehetőség! :) Mi is köszönjük, hogy velünk játszol és hogy nem tekinted természetesnek a játékot, mint sokan mások! :)

      Törlés
  3. Mindkét csomag csodás! Szívesen elfogadnám bármelyiket :) Köszönöm szépen a lehetőséget!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülünk, hogy tetszik, sok szerencsét kívánok! :)

      Mea

      Törlés
  4. Korabban is fel voltam iratkozva a blogra es kommenteltem is ugyanezen a neven, de mar nem talalom a feliratkozasom :( Most pedig egyszeruen nem enged feliratkozni :( Azt irja ki feliratkozaskor, hogy sajnaljuk, probalja meg kesobb :(

    VálaszTörlés
  5. Jajj, sikerult sokadjara :) Bar fotot tovabbra sem enged feltolteni. Ipadrol probalok mindent, remelem, nem az a baj...

    VálaszTörlés
  6. A fodij szuper, minden egyes darabja oriasi oromet okozna nekem kulon-kulon is :) Jol megszenvedtem a jelentkezeseel, beilleszteseel, kovetessel, de vegre minden ok. iPadrol ugy latszik, semmi sem olyan egyszeru...
    A kulondij is nagyszeru otlet ;) Szeretnek nyerni :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Szuper, örülünk hogy ezek szerint jó lett a csomag. Nem tudom mi történt a feliratkozásoddal, mert sajnos decemberben volt olyan, hogy akik nem google reader-en iratkoztak fel, azok eltűntek (kb. 30 ember itt, nagyobb blogoknál többen ugye).

      Törlés
  7. Alig várom az eredményhirdetést, nagyon-nagyon szuperek a csomagok. :) Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tök jó olvasni, hogy ennyi ember tetszését elnyerte a csomag, úgy örülünk neki, hogy néhányan el is mondjátok, hogy mennyire tetszenek az összeállított csomagok! :) Mi is köszönjük a visszajelzéseiteket, sokat jelentenek a számunkra!

      Törlés
  8. Szia! Azt hiszem, teljesítettem minden feltételt. Legalábbis remélem. :) Köszönjük a szuper játékot! :)
    Szép napot Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen, örülünk, hogy örültök a csomagnak! Ezek szerint tényleg jól sikerült, ha ennyien írjátok, hogy milyen szuper lett! Úgy tűnik, ez egy kapós csomag lett! :)

      Törlés
  9. Ütős csomag, jelentkeztem rá, köszi a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülünk Neked is, köszönjük, hogy velünk játszol! :) Sok sikert kívánunk, hátha melléd szegődik a szerencse majd!

      Törlés
  10. Szia! Remélem minden feltételt tökéletesen teljesítettem. Nagyon tetszenek az ajándék csomagok! A Blistex termékeket különösen kedvelem, a Match alapozót pedig , már rég kiszeretném próbálni. Köszönöm a játéklehetőséget! Szép estét ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Mi is köszönjük, hogy velünk játszol! Rendesen elkaptuk ezek szerint sokatok ízlését, nagyon sokaknak bejövős ez a csomag, ahogy látom. :) Sok szerencsét a sorsoláshoz! :)

      Törlés
  11. Szia ! Köszönöm a játéklehetőséget , szuper csomag! :) Szép estét neked!

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com