2016. augusztus 21., vasárnap

Újravettem 2016 | Május-Július

Sziasztok,

Elég régen volt ilyen bejegyzés a blogon, mi több, már majdnem egy hónapja tervezem megírni ezt is, és a dolog igazánnevetséges része az, hogy 2 terméket azóta megint sikerült újravennem.  Ciki, de azt is mondhatnám, hogy dupláztam ebben a bejegyzésben, még ha nem is látszik. Nem is húzom tovább az időt, jöjjenek a mostani versenyzők! :)

Secret key Platinum Power dezodor
Az egyik legjobb a piacon, tényleg elég jól véd az izzadás ellen, az utóbbi időben őt használom inkább. Télre túl erősnek érzem, de nyáron hozza amit várok, tényleg nincs verejtékezés a részemről és ennek bevallom örülök. Nem mellesleg, az ára a töredéke a Rexona Maximum Protection darabjaiéhoz képest. Akciósan 449 Ft az Auchan áruházakban, a DM-ben pedig 649 Ft leárazva. Az MP akciósan 1000 Ft-tól kezdődik és azért néhanapján izzadtam vele, és ezt a tudást drágának találom.


Garnier szőlővizes szemfestéklemosó
Új csomagolású, de szeretem még mindig. 990 Ft-ért vettem újra a Notino.hu-n, amikor leadtam a rendelésemet. Nem csíp, a szőlő frissítő illata jól jön és szerintem egész jól leszedi a festéket is. Plusz, elég lassan fogyasztok el egy ilyen flakont, talán évente egyszer ha újra kell vennem. Inkább akkor használom, ha egy erősebb szemsminket készítek, mert ezzel előrébb jutok, mint bármilyen micellás vízzel. 

Etude House fátyolmaszkok
Kivételt képeznek, mert igazából a felem vette újra őket, de annyira megtetszettek a kollagénes darabok, hogy születésnapi ajándékként egy 3 db-os csomagot kértem. Amihez egyébként jó fej módon csomagoltak még egyet ajándékba, így magunk is meglepődtünk. De ahogy a mondás is tartja: ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el. Vissza már nem küldöm, az tuti! :D

Missha Perfect Cover BB krém
Nem fogyott még el az első tubus, de már több mint 2 hónapja újravettem ezt a BB krémet. Egész sokáig elég, könnyebben beszerezhető, ha sürgősen kell, akkor is maximum 2 nap alatt megjön a Notino.hu-n. A kis tubus szerintem nem drága a kapott mennyiséghez képest. Még egyszer biztosan újra fogom venni, azután majd  meglátjuk, hogy negyedszerre is beruházok-e rá. Egyelőre most nincs kedvem Ebay-ről rendelgetni, mert múltkor is kiírtak egy dátumot és lelkileg mély törést okozott az a 1,5 hetes késés amit tapasztaltam a megszokott eladómtól, és tetszik vagy sem, ha évek óta rendelek valakitől, mint hűséges vásárló, kicsit többre számítok ilyenkor.


Etude House Proof 10 primer
A hiperszuper szemhéjalap. Egyetlen hibája van: az utolsó felét nem tudod egyszerűen kinyerni a tubusból. Túl merev, kemény a tubus amiben van, lehetetlen az applikátorral felvenni az anyagot belőle. 1 évnyi használat után megbüdösödött az első termékem, így újrarendeltem. Mégiscsak a szememre kenem, és ha már illatban is eltér a megszokottól inkább nem kockáztattam. Hiába próbálkoztam más márka hasonló termékével, eddig csak bukták szegélyezték a kicsiny ösvényen. Végül úgy ítéltem meg, visszatérek a biztos megoldáshoz. Jó döntés volt, mert olyan termék is működik vele hellyel-közzel, amit amúgy már leírtam magamban és soha többé nem akartam használni. 


Balea lábápoló lábspray teafaolajjal és Octopirox hatóanyaggal
Negyedszerre került a kosaramba. Egy kicsivel lehetne jobb is az izzadásgátlása, de szerintem ennyi pénzért jó az, amire képes. Egyetlen egy bajom volt/van vele: elég hamar a flakon végére érek, ha egész héten használom. Már pedig nyáron én mindennap használok ilyesmit inkább, jobb az óvatosság. 



Original Source XXX mint tusfürdő
A híres mentás tusfürdő. Kaminál láttam először, kedvet adott hozzá, igaz a márkáról először Citromhab Évinél olvastam első körben. 
 Már 3x2 darabot újravettem, és mondhatjuk, hogy kicsit extrán be is táraztam belőle. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hiába veszem én, javarészt a testvérem használja, én meg megveszem magamnak, de mire ehhez van kedvem, a javarészt üres flakon fogad. A problémát megelőzendő, hogy legközelebb úgy megyek bevásárolni, hogy neki egy külön pakkot félrerakok és megmondom, hogy ossza be ami van. A saját részem pedig elzárom valami ládába. :) 


Azt hiszem elég hosszú a lista, de legalább a magam számára is tisztázódott, hogy mostanság mi az, ami után jobban szeretek nyúlni, és jelenleg mi lehet az, amiből muszáj lesz készleteket felhalmozzak. :) Nálatok mi volt mostanában újravevős? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com