2016. szeptember 1., csütörtök

Őszköszöntő közös nyereményjáték! :)

Sziasztok, 

Lassan hagyománnyá válik, hogy Meával a Pretty in purple írójával közös játékot indítunk. A múltkori alkalommal rendezett játéknak úgy láttuk, hogy örültetek, így most is egy szerintem vonzó csomaggal készültünk. Reméljük, hogy számíthatunk a részvételetekre! 

Hogy mit tartalmaz a csomag? 


-NYX Cosmetics Natural paletta
-L'Oréal Miss Hippie szempillaspirál
- Mac Retro Matte folyékony ajakrúzs, Árnyalat: Oh Lady A szabályok maradtak ugyanazok, a jól megszokott módon zajlik minden, de az újaknak biztonságképpen leírom: 

- Iratkozzatok fel a Google Readeren keresztül mindkét blogra. Mindkét blogon való feliratkozás kötelező: Pretty in Purple, Szépség Csak Neked

Fokozottan kérünk Benneteket, hogy a kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében ellenőrizzétek le, hogy biztosan fel vagytok-e iratkozva mindkét blogra, és hogy azon a néven tettétek-e meg ezt, amire Ti emlékeztek! 
-Adathiány, feliratkozás elmulasztása, egyéb hiba esetén e-mailt küldünk. Aki nem jelez vissza semmilyen formában és nem pótolja a hiányosságokat  3 nap leforgása alatt, az automatikusan kizárásra kerül a játékból. Sajnáljuk, de sokan visszaéltek a jóindulatunkkal a múltkor, ezt próbáljuk most kiszűrni.  

- A játékban bárki játszhat aki Magyarországon él, vagy van magyarországi ismerőse/rokona aki a csomagot továbbítaná neki nyerés esetén. Volt már erre példa, működött a dolog, mi nem vagyunk semmi jó dolog elrontói! :)
-A jelentkezési űrlap megfelelő kitöltése. 
Plusz esélyek: 
+2 esély jár, ha a játékot megosztjátok Facebookon és a helyes linket megosztjátok velünk a jelentkezési adatlapon és nem törlitek a megosztást egészen a játék lezárásának a végéig. A játék ideje:
Jelentkezési idő: 2016. szeptember 1-2016. szeptember 15.
Összesítés, eredményhirdetés: Kb. 4-5 nappal utána, a nyertes nevét Facebookon is megosztjuk mindkét oldal esetében!
A nyertesnek 7 munkanapja van jelentkezni az eredményhirdetés után. Ha ezt elmulasztja, nem számít mikor ír utána, a nyeremény újrasorsolásra kerül. 


Sok sikert kívánunk Nektek, ha idáig eljutottatok, akkor már csak a jelentkezés van hátra! :)

3 megjegyzés:

  1. Szia Andi !
    Köszönjük szépen a játékot és a csodás nyereményt Nektek ! :) Imádnám mindet ! :-))))))

    VálaszTörlés
  2. Ööö, bocsi, lehet én vagyok csak gógyi-mogyi, de a megosztási linkem hogy másolom ki?? :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com