2016. november 13., vasárnap

Ajakápolás egy számomra új márkával: Blistex + 1 kis meglepetés a blog olvasóinak

A Blistex termékei már jó ideje visszaköszönnek a boltok polcairól, a takemeSHOP oldalán is csak idő kérdése volt a felbukkanásuk. A málnás-limonádés darabbal sokszor szemeztem, már-már kívánságlistás is volt akkoriban, de ekkor jött egy tesztelési lehetőség a takemeSHOP-tól, amire nyugodt szívvel mondtam igent, hiszen ezek a termékek már alapjáraton is érdekeltek. 

3 terméktípussal sikerült találkoznom az idők folyamán,időrendi sorrendben írok róluk: 


Blistex málnás limonádés ajakápoló- 399 HUF
Engem a gyerekkori epres Labellora emlékeztet, mert ennek az ajakápolónak is van íze, és mindig lenyalogattam az ajkaimról. A különbség az csupán abban merül ki, hogy itt még szeptemberben is tudtam használni ezt a darabot és nem lett betegesen cserepes a szám tőle. Nyáron teljesítette ami elvárt volt, hideg időre ez kevés. Nem is vezetnek félre, már maga az íz párosítás is nyáriasra sikerült. 


Blistex szín & csillogás ajakápoló- 499 HUF
A csillogás tulajdonságától kicsit félve vettem kézbe ezt a darabot, hellyel-közzel megbarátkoztam ezzel a jelenséggel is, viszont nem éreztem az igazinak az illata és a színessége miatt. Ördögi körnek éreztem olykor a használatát: ha túl keveset vittem fel akkor nem éreztem a hidratálását, ha túl sokat, akkor az anyag megolvadása miatt, kis szerencsecsomagként olykor sikerült az anyagnak nem a megszabott ajakvonalon táncolnia, hanem el-elment máshova is. Elég könnyed volt ez az ajakápoló, így télre nem tudom, hogy merjem-e javasolni. Enyhe időjárás esetén látom benne a potenciált, de csak is azok számára akit nem zavar ha megszínezi az ajkait a termék.

Blistex Lip Relief Ajaknyugtató krém- 399 HUF  
A hármas fogatból a kedvencem, kicsit testesebb, krémszerű ajakápoló. Íze ennek is van egy kevés, engem a tic-tac cukorkára emlékeztet felkenés után. A mentolossága szuper, személy szerint jobban bizsergetett olykor, mint a Carmex. Hatékonyságát tekintve sokkal táplálóbb, mint a másik két típus, emiatt ajánlanám a cidrisebb időszakban a beszerzését. A tartós, rendszeres használat kimondottan jót tesz neki, ráadásul ahhoz képest, hogy mennyit használtam, nem tűnt nagyon viseltesnek a tubusom sem. Lehet ez ilyen varázs-tubus, kenem-kenem és újratermelődik benne az ajakápoló. Nem lenne rossz, most így belegondolva...:) 

Ha a három termék közül kellene választanom, akkor nyárra a málnás-limonádés darabot, télire pedig ezt a Lip Relief ajaknyugtatót tudnám ajánlani rendszeres használatra. Utóbbiban sajnos kevesebb fényvédő faktor kapott helyet (10 SPF), míg a másik kettő 15-15 SPF-t tartalmaz. Szerintem jó ötlet volna egységesíteni ezt a márkának, mert télen is jelen van a napsugárzás, még ha mi nem érezzük meg az időjárásnak és az évszakváltást előidéző természetes jelenségeknek hála. 
A termékkínálatban megtalálható még a Classic lip stick ajakápoló. 

Ezenkívül utánanéztem a márkának, hogy itthon még milyen variánsokban érhetőek el a nagyközönség számára, és a következőket találtam még: a Notino.hu oldalán itt van még mangó és 1-1 más típusú ajakbalzsam is. A MEDPlus darabbal, ha jól emlékszem találkoztam már a boltok polcain is, meg a Lip Conditioner (zöld színű) is ismerős volt már valahonnan, lehet hogy az Auchanban csekkoltam már őket, de a nagy rohanásban normálisan megnézni nem volt időm. Mindenesetre, tudjatok róla, hogy nem csak 4 változat létezik, hanem legalább 6-7, így szerintem majdnem mindenféle típusú ajakápolóval le tudja fedni a piacot a márka az enyhén hidratálótól egészen az intenzívebbekig.

A forgalmazó, a takemeSHOP Rátok olvasókra is gondolt, így ha szeretnétek, akkor játszhatunk is egyet ugyanezért a csomagért. A nyereményjátékra szánt termékek bontatlanok, egytől-egyig újak. Jelentkezni pedig a bejegyzés alatt tudtok hozzászólás formájában, Google Readerbe regisztrált felhasználónévvel ( a névtelen jelentkezéseket/hozzászólásokat ki fogom törölni a fairplay miatt). A feltétel igazából annyi, hogy legyetek a blog nyilvános feliratkozott olvasói között, rendelkezzetek magyarországi postacímmel és írjátok meg 1-2 mondatban, hogy mi az amit a blog valaha is adott nektek, vagy mi az amiben segített, miért szerettek feljönni (vagy miért nem:)). Sorsolásnál a random.org lesz a segítségemre, és 2016. 11. 25. éjfélig tudtok jelentkezni érte. 

4 megjegyzés:

  1. Kedves Andus! Én főleg az ehhez hasonló terméktesztjeid miatt kedvelem a blogodat, hitelesen írsz a termékekről, és ez szerintem sokat segít az olvasóknak eldönteni, hogy érdemes-e megvenni egy adott produktumot. Már régóta követlek, van magyar postacímem, szeretnék jelentkezni a játékra. Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  2. Azért szeretek feljönni a blogra, mert mindig kapok egy-két jó tippet, ötletet.
    A könyvajánlóidat pedig különösen szeretem.

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én is szeretnék jelentkezni a játékra.
    Szívesen olvasok a számodra bevált termékekről, sminkcuccokról...

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Szívesen kipróbálnám ezeket az ajakápolókat a márkától.
    Azt szeretem a blogodban, hogy többféle tartalom is megtalálható és nem egysíkú, vagy unalmas, hogy mindig ugyanolyan témák jelennek meg.
    Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com