2017. március 16., csütörtök

Habfürdő mustra- avagy miket próbáltam a 2016-2017-es télen | Személyes

Az Instán követők tudják, egy kicsit beharangoztam a mai bejegyzés alanyait, pláne amiatt történt mindez, mert épp itt az ideje, hogy lezárjam a téli időszakot, viszont a habfürdő gárdából még nem mutattam be mindenkit, aki szerintem érdemes lenne rá- ezért úgy gondoltam összegzem saját magamat. Holott, nem vagyok egy nagy habfürdős lány, de idén kijutott a jóból. 

4 habfürdőről írok az elkövetkező sorokban, bő lére nem is ereszteném a mondandóm, kivéve egyetlen egy esetet, mert a többiről már olvashattatok a blogon- nem is olyan rossz véleményt. Igaz a kedvenceket szívesen kiemelem továbbra is, ha baj, ha nem. Arról nem is beszélve, hogy ez az utolsó bejegyzésem, ami még a fényképező memória kártyájában lapult. Mire kikerül ez a bejegyzés, már elhoztam az illetékesektől (Igen, elhoztam, igaz 2 nappal később, megérte előre fotóznod Andus, és legyen ez intő jel mindannyiunk számára: 3 bejegyzésre való anyag minden, csak nem elég). :D

Avon darabok 
Az Avon csokis-szedres habfürdőjéről már meséltem Nektek ebben a bejegyzésben, de mondtam, hogy akadt egy másik, sokkalta nagyobb kedvencem is a márkától.

 Még novemberben vettem a tanácsadónőtől az Avon vörös áfonya és narancs darabját. A narancs iszonyatosan erőteljesen bontakozik ki, emiatt szeretem talán a legjobban, annyira éberré tud tenni a fűszerességével. A vörös áfonyával nagyon jól kiegészítik egymást, próbáltam a márkától más habfürdőt is, de azok szerintem nem voltak említésre méltók, ellenben ezzel a variánssal. Erősen újra vevős, a kedvencemmé nőtte ki magát, és szerintem életem vásárát csináltam meg vele, mert nem is volt drága akkoriban- de talán a legbüszkébb mégis csak arra vagyok, hogy szerintem sohasem fogom megunni ezt az illatot. (Figyelembe véve az eddigi kiakadásaim tárgyát, mennyiségét, ez igenis nagy szó! :))  Az meg külön pluszpont, hogy habfürdőről van szó és nagyon is jól ellátja a feladatát, nem irritál, nagy habokat képezhetünk belőle. Egyet sajnálok, hogy ez valószínűleg limitált kiadás volt. 

Tetesept termékek 
A Tetesept is előrukkolt új fürdőtermékekkel, amelyekről szintúgy olvashattatok a blogon, az egész t: by Tetesept termékcsaládot volt lehetőségem tesztelni. A bejegyzésben azt is elárultam, hogy az Érzékiség habfürdő nyerte el a leginkább a szimpátiámat, annak gyümölcsösségével, de elsősorban a gránátalma tartalmával. Ezek a termékek is jól teljesítettek ugyan, de totális vállszélességgel az általam preferált darabot szeretném extra reflektorfényben a figyelmetekbe ajánlani. 

Ahhoz képest, hogy az elmúlt időben 1-1 habfürdőm ha volt, de idén 4-féle is a kádhoz költözött- ami talán soknak tűnik (magamhoz képest az is). Azon is elgondolkodtam, hogy lehet a sors akarja azt, hogy az elmúlt évek elmaradt fürdőzéseit bepótoljam ilyen módon.:D És bízom benne, hogy a következő bejegyzésemben tudok egy kicsit más dolgokról is mesélni Nektek, hogyha vevők vagytok magát a bloggert érintő, személyes témákra is. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com