2017. április 17., hétfő

Avon áprilisi újdonságok| 2017



Az áprilisi újdonságokból összesen 2 új termékre voltam kíváncsi, így Titeket sem kell sokáig a képernyő előtt marasztaljalak. Remélem sikerül egy hellyel-közzel összeszedett, átfogó képet adnom arról, hogy a '17-es év negyedik hónapjában jól startoltak-e nálam az újdonságok. 

A Little Black Dress parfümöt szerintem mindenki ismeri, az örök klasszikus az Avonnál, hogyha kiemelkedő parfümöt említene meg valaki. Azóta a piacon debütált már a Little Red Dress, a Little Lace Dress és még egy változat legalább az említetteken kívül. Bátran mondhatom, hogy újabb kiadással bővült a kollekció sora, ami a Little Sequin Dress nevet viseli. A promóképen egy flitteres ruhát viselő lányhoz társítják a parfümöt, a könnyű azonosulásban pedig nagy segítség a parfüm háttérképe is, ami messziről olyan, mintha felnagyítottuk volna a rózsaszín flitteres ruhát. Tipikus üveges parfüm, amit már megszokhattunk a széria különböző típusaitól. 
Ár: 4099 Ft
Mennyiség: 50 ml
Beszerezhetőség: Avon Online, forgalmas aluljárók Avon boltjaiban (pl.:Astoria)
Az illat maga meglepően tartósnak bizonyult, ez már csak azért is fura, mert már megszoktam, hogy néha egészen szerencse kérdése, hogy melyik parfüm mennyire tartós nálam, de ez még a ruhákon való tartósság próbáját is kiállja. Igaz, az illattal kevésbé vagyok kibékülve, mert ahogyan kifújás után mélyül el az illat, úgy érzem egyre édesebbnek, ami hosszabb távon zavaró, pedig a nyitó jegyeknél még egészen különlegesnek éreztem a parfümöt- nem is csoda, ha a legjobban a kifújást követő 2 órában szeretem a legjobban viselni. Utána már kevésbé tud elvarázsolni, gondolom a rajtam, inkább édesbe átívelő illatjegyek miatt, valószínű a pézsma kavarhat be megint. A főbb illatjegyeknél a mangó és a mandarin mutatja meg magát, utána következnek a virágosabb illatjegyek a gardénia és a trópusi virágok személyében, a parfüm maga pedig a pézsma és az ámbra jegyével zárul a leírás szerint. A gyümölcsösség szerintem érezhető, a mangó kifejezetten sokáig kísérő jegy a parfümnél. 
Szerintem kicsit elegánsabb, már-már bulizósabb alkalmakra szánt illatkompozícióval rendelkezik a parfüm, így aki csakis a klasszikus eleganciát keresi benne, az sem feltétlenül fog csalódni, de első körben érdemes az összes variánst górcső alá venni. 

Az Avon Solutions termékek új csomagolást kapnak áprilistól, mi több, szerintem a variánsok száma is egyre nagyobb kezd lenni, így többféle problémára tudnak megoldást nyújtani. A Solutions Narancsbőr elleni thermoaktív gél kisebb meglepetést okozott az első felkenéskor, mert rendesen égeti a bőr felületét. Meg kell mondjam, ezt a típusú krémet szerintem kevesen tudják elviselni, ahogyan a paprikás olajos pakolást sem, így ezzel érdemes csínján is bánni. Nagyon furcsa érzés használni, mert felkenés után 1-2 perccel, olyan, mintha a bőröm lázas lenne és rendesen melegszik. ( A fösvényebb énem el is kezdett gondolkodni, hogy vajon a téli fűtés is kiváltható lenne-e vele.:)) A használati utasítás szerint, krémezés után fél óráig melegít a krém. Ez az intervallum van több is, ha vastagabban kenitek be az érintett bőrfelületet. Sérült bőrfelületen nyilván nem szabad alkalmazni a készítményt. 


Ár: 2899 Ft
Mennyiség: 150 ml
Beszerezhetőség: Avon Online, forgalmas aluljárók Avon boltjaiban (pl.:Astoria)

Ajánlott használati idő: 4 hét, ebből kb. 2 hét telt el  
A hatóanyagok szempontjából TermaBurn komplex L-karnitint tartalmaz a krém, a sejtek anyagcseréjét hivatott segíteni ez az anyag, a krém maga pedig nem csak a narancsbőr eltüntetésében segít, hanem a bőrt is feszesebbé teszi. 

Igazán szembetűnő változásokat a krém 4 hét folyamatos használat után ígér, én kb. a második hétnél járok most, és leginkább csak hétköznapokon használom, a hétvégi rutinból eddig sajnos kimaradt, így egyelőre csak ilyen irányú tapasztalatokról tudok Nektek mesélni. 
Kiegészítő infó: a narancsvidék eltüntetése mellett emeltem egy kicsit a vízbevitelemen is, elvileg segíti a folyamatot, így a 2 liternyi folyadékbevitelnek a nap végére illik meglennie az új rendszer szerint. (Ezelőtt 1,6-1,75 liternél megálltam a nyári időszak kivételével.) 

A krémet általában közvetlenül hazaérkezés után kenem fel, és akkor szó szerint izzok az azt követő fél órában (ahol vastagabban kerül a krém, van hogy 1 órát is). Mozgással egybekötve szerintem látványosabb a változás, én pusztán csak feszesebbnek látszó bőrt látok, de a narancsok nagymértékű csökkenéséről nem tudok nyilatkozni. (Nem véletlenül javasolnak 4 hét rendszeres használatot a tubuson.) Bár bevallom, számomra még ez az idő is elég rövidnek tűnik, úgyhogy lehet kb. 6 hét után kellene egy részletesebb teszttel előrukkolni. Egyelőre a melegítő érzés még mindig fura velejárója a krémnek számomra, de ez biztosan azért van, mert előtte soha nem volt ilyen készítménnyel dolgom. 

A termékeket az Avon Cosmetics Hungary Kft-től kaptam tesztelésre, a véleményalkotásban ez nem befolyásolt. 

Ti folyamatosan figyelemmel követitek az újdonságokat a márkánál, vagy inkább a bloggerek által ajánlott, kipróbált újdonságokra fókuszáltok inkább? 

3 megjegyzés:

  1. Tavaly írtam én is a thermo gélről. Akkor edzés után használtam. Most edzés előtt kenem be magam, és kb 1 óra intenzív edzést lenyomok. Meg lehet szokni az égető érzést szerintem. Fürdéssel van gond, mert miután kiedzettem magam irány a tus. Hát...az felér egy kínzással is. Nyáron jó lesz...érzem. Viszont valóban hatékony cucc.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez jó hír, már csak ki kell bírni a megszabott időintervallumot. :) Gondolom edzés közben hatékonyabban működik, mert akkor nem csak a krém dolgozik.

      Törlés
    2. Tavaly valóban hatékony volt. Idén nem tudom, mert nagy valószínűséggel hormonproblémáim vannak, amitől a hízás megy, de a fogyás nem olyan ütemben, mint mondjuk kéne. De majd talán májusban kivizsgálnak, mert nőgyógyászati gondom akadt, ott majd néznek hormont is.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com