2017. május 28., vasárnap

Újravettem 2017| I. negyedév

Indokolatlanul hanyagoltam mostanában (Mostanában mi? Az "elmúlt 5 hónapban" a találóbb kifejezés erre.) ezt a bejegyzéstípust, pedig tényleg nagyon szeretem írni. Olyan jó érzés látni, hogy 1-1 termékhez mennyire lehet ragaszkodni ebben a kissé felgyorsult világban, amikor majdnem mindenki, elég sok mindent hajlamos lecserélni, még akkor is, ha az adott dolog jól működik (pl. telefon). Pedig, van amihez érdemes ragaszkodni.... 

A mai napot mindenképpen ennek a bejegyzés típusnak szeretném szánni, már csak azért is, hogy egy kicsit ellenőrizzem a közeljövőben újravennivalók listáját. 


Hajápolás
 A Batiste szárazsamponját még a Pixibox egyik születésnapi dobozából ismertem meg, az Original típussal egészen jól kijöttem akkoriban, egyszer már újravettem, megint beadtam a derekam és remélem ezt a folyamatos újravételt még sokáig elmondhatom magamról. 
Maradva a hajápolás mezején, a Vitalcare kamillás samponját is újra beszereztem még mielőtt elfogyott volna. Igaz, tartottam közel egy bő 1 hónapos szünetet, egy másik sampont használva ez idő alatt, már csak azért is, hogy a fejbőröm ne szokjon hozzá a samponhoz. 
Amit még kifejezetten szeretek, az az Avon Advanced Techniques fényt adó hajolaja. Sajnos óvatosabban kell a hajra kenni mert hajlamos zsírosítani azt és a heti 3-4 hajmosás még mindig nem buli szerintem.


Arcápolás
A Missha M Perfect Cover BB krémje is egészen jó szolgálatot tesz, így amikor leadok a Notino.hu-n egy extrán sürgős rendelést, szinte mindig bekerül a csomagomba egy ebből a termékből. 



Testápolás
Dezodorálás téren nem vagyok feltétlenül hűséges típus, viszont a Borotalco spray változatát (!) nagyon megszerettem, így ő is kezd az újravett csapat állandó részévé válni. (A golyós változat nem vált be sajnos, felejtős számomra, és Nektek olvasóknak sem szívesen ajánlanám. A fehér ingemet úgy befogta, hogy azt hittem, sosem szabadulok meg a sárga foltoktól, pedig azelőtt erre nem volt még precedens.) A stiftes változattal viszont még nem volt tapasztalatom, pedig kíváncsi vagyok hogy az eddigi végletek közül melyik tábort erősítené. 


Az én listám nem volt túl hosszú azért most sem, de a Ti szokásaitokra is kíváncsi vagyok ezzel az újraveszem hagyománnyal kapcsolatosan:  Nálatok van olyan termék(ek) amihez kifejezetten ragaszkodtok és nem engedtek belőle? 

4 megjegyzés:

  1. Én a Nivea dezodorokat vettem újra, meg Garnier rózsaszínkupakos micellás vizet, a Niveás micellás víz is bejött, újra veszem szerintem ha elfogy ez a két flakon amit most használok. Általában a Balea samponjai és balzsamjai a bejövősek, bár most a két éve tartó hűségem után szakítok velük egy időre, de csak azért, mert más márkák is érdekelnek. Gilette Venus borotvát is használok, a cserélhető fejes verziót. De a Baleás olcsóbb, lehet teszek vele egy próbát. Az majd kiderül még. :) Egyéb márkahűség, két román márkát kedvelek nagyon A Farmecet és annak a kb összes al márkáját, és az Elmiplantot. Bár változó, hogy mit veszek tőlük, általában mindig van itthon valami tőlük. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Nivea az utóbbi évben nagyon vitte a prímet nálam is, lehet hogy újrabeszerzős lesz a további alkalmakkor. A Balea tusik nagyon jók, mindig van 1 darab belőlük itthon pancsolni, ár-érték arányban talán a legjobbak, főleg ha akciósak. :)

      Törlés
  2. Nálam van 1-2 dolog amihez ragaszkodom: pl dezodor vagy golyós deo esetében: Rexona Shower Clean Fresh. Tusfürdőből néha elcsábulok, de mindig megveszem az Adidas Smooth Tusfürdőjét. Szívesen kísérletezgetek, de ezek nálam fixen fixek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem Adidas dezodorom volt egy párszor, meg 1-2 alkalommal tusfürdőm is, csak olyan irreálisnak éreztem az árát akció nélkül, hogy végül lemondtam róla. Igaz, más nevesebb márkák hasonló termékei sem olcsóbbak.
      Nekem Rexonából a fekete-fehér és a rózsaszín biorhytm volt nagy kedvenc egy időben, de mintha egyre gyengülne a hatásuk. Már csak a Maximum Protection az, ami nagyon komolyra teszi azt a lécet hosszútávon nálam.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com