2015. június 23., kedd

Blogajánló VI.

Sziasztok! 

A kérdőívben már hárman is szóltatok, hogy szerettétek nagyon a blogajánlókat. (Aki ki szeretné tölteni a blog kérdőívet még megteheti!) Én is szeretek új blogokat felfedezni, azóta főleg, hogy most már jobban van időm ezzel foglalkozni és nem feszülök rá annyira a tanulásra meg mindenféle muszáj dologra. Több blog is eljutott arra a szintre, hogy bemutathassam Nektek, így most inkább időrendi sorrendben hozom el őket, jó?  Mondjuk, ha jó, ha nem, akkor is így lesz. :)

(Ui.: Úristen, most megnéztem és majdnem egy éve volt az utolsó blogot ajánló bejegyzésem! Hát szóljatok, hogy elhanyagoltam ezt a szekciót, tök méltatlanul...! )


A mai alany a Kincsesfüzet blog. Bevallom, hogy ez a blog tanított meg arra, hogy nem minden a kinézet és hogy a blogot író személynek és szemléletének igenis nagy szerepe van abban, hogy rákattintanak a blogjára az emberek. Azelőtt úgy voltam vele, hogy az embereket úgysem igazán érdekli a blogot író személyisége, nekik majdnem mindegy ki ír, csak ne legyen balhés és legyen kedves, normális az olvasókkal. De vannak olyan emberek, akiknek tök jó, ösztönző, pozitív személyiségük van és ez átjön még így a minitoron keresztül is, a szuper ötleteikkel együtt. Na ilyen az én számomra Timi blogja is! 

Ráadásul, nála látom azt hiszem egyedül azt, hogy írja a hónap kedvencei c. bejegyzéseket folyamatosan, így azt hiszem, engem is rávett, hogy két hónapja én is belekezdjek a saját verziómba, amit persze nem sikerült kiraknom időben, így végül az törlésre került....Most már mondjuk legalább tudom, hogy kit jelöljek meg forrásnak, az ötletet illetően! :) Egyébként, ami késik, nem múlik, remélem, hogy júliusra csal eljutok addig a pontig, hogy én is megírom a havi kedvenc bejegyzéseimet, amiket olvastam az adott hónapban. 


A blog témája elég vegyes, de Timi tud úgy írni, hogy nagyon sok mindenről öröm olvasni a részemről, nagyon sokszor értéket tud átadni. És itt jön képbe annak az elméletnek a megsemmisülése nálam, hogy csak szépség meg könyves blogokat meg nagyon néha gasztro blogokat éri meg olvasni. Egyetlen egy apró negatívum van, ami picit zavar a blogban, ez a képek mérete, én nagyobbra venném őket, de ez Timi blogja, így nem is észrevételeztem ezt Nála sohasem, mert ő úgy csinálja, ahogyan akarja. Meg amúgy is, tudnám, hogyha beleokoskodnék, meg próbálnám ráerőltetni a dolgokat, akkor ne adj Isten még ki is ölném belőle azt, ami egyébként inspirál és többet ad az olvasóinak a mindennapok folyamán. 

Én ezt nem akarom, meg amúgy is tisztában vagyok vele, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni. Nekem a képek, másnak lehet a betűtípus meg más ilyen apróságok. Aztán, ha ezek meg lennének változtatva, akkor meg a blog már tökre nem Timit tükrözné, hanem sok belekotnyeleskedő a kákán is csomót kereső kotlót. Meg amúgy is: így is megtudott fogni, akkor meg miről beszélünk? 

Timi blogja bennem nagyon sok úgymond blogos szabályt/tévhitet áthágott tudat alatt (már ami rólam és az ízlésemről szól(t)), és szerintem pont ezért szerettem meg. Az a véleményem, hogy erről is szól a blogolvasás: többet ad, mint gondolná az ember, tudat alatt megváltoztat egy kicsit, mindezt jó irányba. Mit is írhatnék még a blogról? Sokoldalú témák, rettenet jó fej, belevaló lány írja. És Ti még nem azon a blogon vagytok? Hát én már azt hittem régen átkattintottatok és bújjátok! Na húzzatok bele, ne okozzatok csalódást, hát ezért írom én az ajánlókat? :)

Nektek volt valami pozitív blog felfedezésetek az utóbbi időkben? Milyen blogok voltak ezek? Linkek, címek jöhetnek ám! 

2 megjegyzés:

  1. Én is nagyon szeretem az ilyen blog ajánlókat mert mindig jól jön az inspiráció és öröm új blogokat olvasni. :) Pláne most hiszen most egy jó időre eltűntem így nem is olvastam senki oldalát és a sajátomat sem fejlesztgettem szóval most vissza kell valahogy rázódnom!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de jó! :) Ha van valami ötleted, vagy találtál egy blogot, akkor nyugodtan oszd meg itt, lehet, hogy a következő blogajánló főszereplője ő lesz!;) A kiesés fogalmát én is ismerem, ilyenkor mindig nehezebb visszarázódni, de aki szereti ezt csinálni, biztosan pár óra után felveszi a fonalat és újra élhet a blogolás örömeinek! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com