2012. szeptember 18., kedd

Elfogyott III.

Sziasztok!

Attól, hogy keveset jelentkezem, még nem állt meg az élet, ne aggódjatok! Az elmúlt időszakban gyűjtögettem pár dolgot, amit elfogyasztottam.

Borotvahab- Róla már írtam, ITT

Lady Speed Stick deo piros invisible- Nagyon régen vettem, és csak nagyon meleg időben használtam. Elég durva dezodornak tartom. Annyira szárít, még a hónaljam is viszketett tőle, de nem izzadtam ez tény és való. Sajnos nagyon minimálisan, egyszer kisebesedett az említett terület, azóta óvatosabban használtam. Tuti valami durva anyag van benne, mindennapos használatra nem ajánlom. Nem volt sosem érzékeny az a terület, de ez betett neki. Erősen izzadóknak meleg szívvel ajánlom, bár sajnos az összetevők listájától nem lesznek elragadtatva!

Isana tusfürdő-Szerettem, már másodszorra díszítette a fürdőszoba polcát. Nem nehezítette a bőröm, nem szárított, jól végezte a dolgát. Érzékeny bőrűeknek is ajánlják a használatát.

Primus ajakír- Imádtam, már írtam róla ITT. Hamarosan újraveszem, egyelőre amíg nem érkeznek meg a fagyok, elleszek mással is.

Remélem, hasznosak az ilyen bejegyzések is! Mivel kérdést nem nagyon tudnék most föl tenni, a szokásossal meg nem akarok jönni, ezúton is köszönöm az újonnan feliratkozottaknak, hogy a blogot választották, illetve, hogy sokszor Ti is segítetek a tanácsaitokkal! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com