2014. december 29., hétfő

Parfüm: La Rive Magic Girl | Vélemény

Sziasztok!

Szeretem a La Rive parfümjeit. Nem feltétlenül az áruk miatt, bár az is egy elég pozitív fennálló tényező, hogy megkedvelje őket az ember. Inkább az illat utánzásaik (Light Blue és Escada parfümök) és a jól sikerült tartósságuk miatt tettem le a voksom, immár többedszerre a márkánál. Még tavaly, egy januári leárazáson bukkantam erre a parfüm+deo szettre, potom 999 HUF-ért.

 
Az első parfümöm a La Rive: Love Dance volt, hihetetlen milyen jó nyári illat, tényleg a pezsgés, a bulik és maga a nyár jut róla eszembe, anélkül hogy bármilyen fűszeres jegy lengené körül. Azokat ugyanis nem igazán bírom...A lényeg az, hogy nem ez az első, és nem is a második találkozásom a márkával, így mondhatjuk azt is, hogy mint jó ismerős fordulok hozzájuk. :)
 
Ár: 1500-1800 HUF
Fellelhetőség: DM tavaly akciós karácsonyi csomagok, Ázsia Center, Sárkány Center parfüm árusai  

A parfümben található jegyek:
Papaya, lime, citrom, mangó, ananász, dinnye

Amit én érzek: Az igazság az, hogy magamon egészen másképpen érzem ezt a parfümöt, mint másokon. Egy szaktársam által ismerkedtem meg  az illattal és ott a papaya és a mangó illata volt az, ami rögtön megcsapta az orromat. Viszont, nálam a mangó és az ananász dominál inkább az első körben, majd utána, később, több óra után egy kis dinnyét is ki tudok venni, de ezt ritkán érzem és tudom egyöntetűen meghatározni, királyi felkiáltással, hogy na ez dinnye. Sajnos nem tudom mitől függ, hogy hol megmutatja magát ez a jegy, hol nem, így aki erre utazna, annak inkább azt mondom, hogy keressen egy dinnyésebb illatot, vagy kifejezetten egy dinnyés parfümöt. Bár az inkább cukros lesz és darazsak millióit fogja magával vonzani.
Egyébként, a leírás szerint az Escada-Sunset Heat nevü illatára hajaz ez a parfüm, amit nem ismerek, így a meggyőző, vagy éppen nem meggyőző hasonlóságról nem tudok nyilatkozni sajnos.

 
Tartósság
Remek! Főleg olcsóbb, parfüm viszonylatban kiemelkedő. Simán leveri az Avon, de még a más, drágább parfümöket is, amik drogériában kaphatóak. És itt most nem feltétlenül egy Puma parfümre gondolok, ha éppen riválisról van szó, hanem egy kicsit hangzatosabb márkákra is édemes asszociálni.

Amit még megemlítenék, az a spórolós, de ügyes parfümszórás  maga. Ez az üveg 90 milis, az előző, a Love Dance is ennyi, de jól tartotta magát, és a Magic Girl is bírja szuflával, pedig öntöztem azért magamra jócskán, mégis alig látszik az üvegen. (Ez olyan, mint a végtelen mennyiségűvé törhető csoki rejtélye, a videóból!:)) 

Ha van kedvetek, vagy éppen fellelhető a közeletekben ez a márka, akkor érdemes kipróbálni, én szerintem nem egy átlagos illatról van szó, amit mindenki ismer már (Mint pl. a vattacukros csodák, amit boldog-boldogtalan magára fúj/fújt.).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com