2016. június 19., vasárnap

Különleges spirálok hátránya, avagy Maybelline Push Up Drama | Tapasztalat

Sziasztok,

A G-napokon nagy spirálkeresésben voltam, mert ugyan volt itthon egy, de szerettem volna valami új, használható darabot a magaménak tudni. Ez időtájt jelent meg a L'oréal legújabb spirálja, az új kefés kialakítással, de különösképpen elsőre nem mozgatott meg, végül elhoztam, hátha beválik alapon.

A kefe sörtéi ún. U alakú mélyedésben végződnek, amiben én annyira nem látom a különlegességet, tőlem lehetnének X alakúak is, a lényeg, hogy működjenek, onnantól fogva nem igazán érdekel, hogy ilyen különlegesség, olyan különlegesség, ha működik, látjátok akármit magukra kennek az emberek. Na jó, majdnem akármit.

Ár: 1990-2490 Ft
Mennyiség: 9.5 ml
Beszerezhetőség: drogériák polcai: DM, Rossmann, Müller, Notino.hu


Az első próbálkozásaim elég szerencsétlenül indultak a spirállal, nem éreztem kézreállónak a kefét, és a nehezebben elérhető helyeket még nehezebben megközelíthetővé tette úgy érzem, így nagyon sokáig hadilábon álltunk, ami a használatot illeti.
Hatalmas különbséget nem vettem észre a használata közben, 1x-2x az elején letöröltem a festéket róla, mert úgy éreztem ez a kapcsolatunkat valamilyen szinten előrébb tudja vinni, mára látom, hogy jó ötlet volt, mert mintha könnyebben lehetne vele dolgozni, nem visz fel lehetetlen mennyiségű festéket a pilláimra, amiket ráadásképpen össze is tapasztott. Ez mára már csak ritkán mutatkozik meg, akkor is inkább azokra az időkre jellemző, amikor nem túl megfontoltan-tudatosan használom a spirált.

A kinézet maga tetszik, ahhoz képest hogy rózsaszínes, nem kelt túl cicababa hatást, talán ez is közrejátszott abban, hogy meg mertem venni a spirált.

Összességében, nem tudom merjem-e ajánlani, mert szerintem azok a lányok, akik kész mesterek ha spirálozásról van szó, biztosan tudnának valamit vele kezdeni, maximum a kefe miatt zsörtölődnének egy keveset. Rosszul nem dolgozik annyira, min ahogy a képeket is láthatjátok. A kefe kialakításának egyetlen előnye az, hogy szerintem az alsó pillasort szebben meg tudtam csinálni magamhoz képest. Ha az ár-érték arányt nézzük, nem érzem reálisnak a majdnem 2 ezer forintot, mert ha ehhez hozzátoldok egy ezrest, akkor már veszek egy olyan spirált, amit tényleg szeretek. Inkább a különlegesebb darabokat kedvelőinek tudom ajánlani, mert arra jó, hogy minél többféle spiráltípussal találkozzon az ember, és ha később a szükség ráviszi, akkor legalább tudja magáról, hogy mit ne válasszon és helyette merrefele keresgéljen.

Ha próbáltátok Ti is, akkor osszátok meg a véleményeteket, elég megosztó lett ez a spirál, ahogy hallottam!

2 megjegyzés:

  1. Jáááj mamám, ez a spirál... Én is megvettem, mert megbolondultam a DM kasszájánál, hogy akciós meg ajcsi körömlakk jár mellé... Nem kellett volna. Ez a kefe egy borzalom, összemaszatolja mindenemet, a pilláimon kívül... Elajándékoztam. Pedig amúgy Maybelline-spirál imádó vagyok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem kellett a körömlakk sem, még úgyse hogy ingyen járt hozzá, valamiért nem vonzott annyira ez az egész akciósor, a spirálra voltam kíváncsi. Lehet kár volt. Szeretem én is a Maybelline spiráljait, a többsége jól is sikerül, de ez most nem lett teli találat.

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com